Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מה דעתכם על המערכת הבאה:

מגבר: McIntosh MC4000M

http://www.google.co.il/gwt/n?u=http%3A%2F%2Fwww.roger-russell.com%2Fcaraud.htm%23mc4000m&_gwt_pg=0&hl=iw&mrestrict=xhtml&q=mc4000m+mcintosh&source=m&site=search#mc4000m

קרוס פרמטרי: קרוס פנימי למגבר- MEQ450

Used McIntosh MEQ450 EQ Module. This unit has been thoroughly tested and is in excellent working condition. Manufacture Specifications: This parametric equalizer offers 4 channels with three bands each. It is designed to be used with the MC series of McIntosh automotive power amplifiers, and is not compatible with any other makes or models of power amplifiers. The equalizer is a modular plug-in unit that uses the power supply of the amplifier it is installed with. Actual adjustments are made with the MEC459 digital remote controller. Adjustments can be made to the center frequency, bandwidth, boost and cut for each band. The adjustable frequency range per band is:Band 1 31.5Hz - 630HzBand 2 160Hz - 2.5kHzBand 3 1kHz - 20kHz Q factor adjustment range of 1 - 10Maximum boost/cut center frequency +/-15dBS/N ratio 100dBTHD 0.005%  

שלט: MEC459 McIntosh:

Parametric equalizer/crossover controller. Hand held microprocessor control for adjustment of crossover or equalizer. Built-in non volatile memory for temporary storage of settings. 16 characters X 2 line display. 4 storage memories, independent control for boost or cut, frequency, and Q required for setup of MEN crossovers and MC4000M, when MEQ452 or MEQ450 is installed.

קומפוננט: פוקל K2P

סאב: IDMAX V3D4

H.U: McIntosh MX406

http://www.mcintoshlabs.com/mcprod/shopdisplayproducts.asp?hid=2&id=33&cat=Control+Centers+%26+CD+Changers&prodid=1077&product=MX406

חיווט: Monster cable 402XN RCA +Audio cable + Sabwoofer cable

קבל: Planet Audio 1.2 F בנוסף לקבל 120F (5V).

איטום: דיינמאט אקסטרים (דלתות קדמיות, בג'ז, תקרה, רצפה)

מצבר: ג'ל אופטימה (צהוב)

הרכיבים מותקנים ברנו קנגו.

*החסרונות:

1. זה הספק חשמל נמוך

2. הקומפוננט הם מעולים אבל לא עונים על הדרישה האישית וסוג המוזיקה שאני שומע שזה jazz ו- vocal

אני מתכוון לשדרג את הקומפוננט בעתיד אז הערות לגבי הנושא הזה לא רלבנטיות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הי

קומפוננט: פוקל K2P

סאב: IDMAX V3D4

H.U: McIntosh MX406

http://www.mcintoshlabs.com/mcprod/shopdisplayproducts.asp?hid=2&id=33&cat=Control+Centers+%26+CD+Changers&prodid=1077&product=MX406

הדבר היחידי 0חוץ מהקומפוננט שכבר אמרתה) שהייתי מחליף

חיווט: Monster cable 402XN RCA +Audio cable + Sabwoofer cable

קבל: Planet Audio 1.2 F בנוסף לקבל 120F (5V).

איטום: דיינמאט אקסטרים (דלתות קדמיות, בג'ז, תקרה, רצפה)

מצבר: ג'ל אופטימה (צהוב)

הרכיבים מותקנים ברנו קנגו.

*החסרונות:

1. זה הספק חשמל נמוך

2. הקומפוננט הם מעולים אבל לא עונים על הדרישה האישית וסוג המוזיקה שאני שומע שזה jazz ו- vocal

אני מתכוון לשדרג את הקומפוננט בעתיד אז הערות לגבי הנושא הזה לא רלבנטיות.

שדרג את מערכת החשמל , והאם אתה מתכנן שהסאב יעבוד על המקינטוש ?

דרך אגב אני מקנא במגבר שלך

בברכה יהודה

פורסם

כמו שאומרים , מערכת של מליון דולר יכולה להשמע כמו מערכת בשקל

ומערכת בשקל יכולה להשמע כמו מליון דולר.

תתקין , תדע.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המערכת כבר הותקנה, הסאונד מדהים, אלמנטים, במה, מרגישים ושומעים כל כלי וכלי.

הסאב כן הותקן גם הוא על המגבר והוא מקבל 300 RMS,

אני מחכה שכבר אסיים את ההרצה של המגבר ושל הכבלים בשביל לעשות את הכיוונים המשמעותיים

פורסם

למגבר אין צורך לעשות הרצות..

שומעים מדהים?

יופי, טוב לדעת.

אולי סוף כל סוף נראה ונשמע ולא רק נקרא על זה תר'ד כל כמה ימים.

אני כבר מתעורר בבקרים וצורח MC4000!!! :lol:

אשתי לא מבינה על מה אני בוכה בשנתי.

פורסם
על הפנים הרכיבים והמערכת

כרגע תיארת את אחת הדרכים הגרועות לבזבז כסף יש מצב שבו תסכים להסביר לי למה דעתך כה שלילית ?

זה מה שאני חושב על זה

אני באמת אשמח להבין

בברכה יהודה

פורסם

לפרסם כל יומיים ת'רד על מה שיש לך באוטו אומר שאתה לא באמת אוהב מוזיקה אלא אוהב לעשות פוזות ולכן חבל להוציא על זה כסף

למה הת'רד תורם?

לשופוני?

בנוסף, שאני אראה אני יאמין

פורסם

לשרגמאן היקרר.

ראשית אתה תהיה בנאדם אחרון בעולם שיתקרב לאוטו ברדיוס 50 ק"מ.

שנית יש בפורום הזה אלפים של הודעות על חוות דעת והצגות לרכיבים.

אז הריני לבקש לרדת מהתרד בזחילה, ולאט לאט.

ולאחר שתגדל ויהיה לך קצת ידע תחזור בשמחה אני אקבל אותך

פורסם

ראשית אתה תהיה בנאדם אחרון בעולם שיתקרב לאוטו ברדיוס 50 ק"מ.

שנית יש בפורום הזה אלפים של הודעות על חוות דעת והצגות לרכיבים.

א. לא ממש מעניין אותי להתקרב לאוטו שלך, ואגב נראה לי שברגעים אלו אני מתחת לרדיוס של 50ק"מ מהאוטו שלך

ב. העניין הוא שזו פעם עשירית שאתה מציג את אותם רכיבים בדיוניים

ג. ואתה בטח מבין אותי, מה שאתה עושה פה זה: שופוני!

נ.ב

לקרוא למישהו ששאלת אותו לא מעט הודעות בפרטי - לא מבין?

זה חדש גם לי

אגב הנה תגובה כמו שאתה מחפש:

יא איזו מערכת מגניבה ,ואי אתה מלך

היא בטח עושה בומים שמרעידים את הבית שלך חחחחחחחחחח

הלוואי והייתה לי מערכת כמו שלך, אתה בטח מזה מבין במעערכותתת לרכב

פצצתי אח שלי גיבור

פורסם

חברה !!

דיי להיות קטנוניים

הוא ניסה להציג פה מערכת

מי שיש לו חוו"ד עליה שיתן

ומי שלא אז שיבליג

גם ככה חצי פה מסוכסך עם החצי השני

אח"כ אתם מתפלאים למה אף אחד לא בא למפגשים

ופותחים על זה תרד'ים

טוב בכל מקרה

מקווה שתקשיבו לי ותפנימו את המסר

תודה

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

כשנשמע - נגיב. על הנייר נראה טוב.

אבל לא הבנתי למה הבאת פירוט כזה ארוך על הקרוס והשלט :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שרגמאן תתחיל להתבגר וקח את העניינים בסבבה אל תקח את זה אישית אני מבין מה קורה איתך בפנים אז אני אפסיק את זה כאן יש לך משהו להגיד לי תגיד לי בפרטי או בנייד 0546432431 ותפסיק לחפור במוח בתרד.

לגבי הפירוט על הקרוס כי לא הייתה לי אפשרות לעשות את זה בלינק כי אני מתחבר מפלאפון איתכם הסליחה

פורסם

מה בדיוק פה בזבוז כסף שרגאמן? הסאב שמוסכם עליו בפורום שהוא אחד הטובים? או המגבר שבא מאחת החברות הכי טובות שקיימות בתחום?

אני מסכים שיש מעט מה לשפר, ושהשילוב כשלעצמו הוא לא אידיאלי לחלוטין, אבל למה להגזים? מכמות השאלות והדיונים על המערכת של פותח הדיון אני יכול אך ורק להבין שהמערכת חשובה לו מחד, ושדעות הזולת חשובות לו מאידך. אז למה אתה זורק כזו תגובה? מה, הוא לא בנאדם? אתה לא מבין שאתה סתם מעליב אותו? אם הייתי בא ומתיישב באוטו, ואחרי חצי שעה של שמיעה הייתי אומר שהמערכת שלך על הפנים, לא היית לוקח את זה ללב? אם לא אז אתה אדם יוצא דופן.

פשוט חוסר טאקט וסוציומאתיות מוחלטת. אפילו אם זה נאמר בצחוק או בציניות או משהו כזה או אחר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...