Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין Focal V2 לבין Morel Dotech ovation 2

בנוסף חושב על רדיודיסק 475 של clarion

אודה לעזרתכם / המלצתכם.

המערכת תותקן בהונדה אקורד 2001

פורסם

ממליץ לך לבוא למפגש ולשמוע את הקומפוננטים. ולהחליט. אני הייתי לוקח פוקל.

למה? בגלל שלפי רוב הפורום הם נשמעים יותר טוב בטראנסים. ואני אוהב לשמוע את זה :)

את הרדיו דיסק אישית לא מכיר, אבל א' זה קלריון ב' זה שנת 2007. אם כבר משהו לא טוב שם זה המחיר, שבמחיר שלו תוכל להביא פיוניר ברמות הגבוהות (לא יודע מה המחיר רק מציע לך רעיון.)

פורסם
שלום,

מתלבט בין Focal V2 לבין Morel Dotech ovation 2

בנוסף חושב על רדיודיסק 475 של clarion

אודה לעזרתכם / המלצתכם.

המערכת תותקן בהונדה אקורד 2001

אני חושב מניסיוני שמורל דוטק הרבה יותר איכותי מגיע עם סליל אלומיניום

בנוסף אחריות לשנה מה שפוקל לא נותנים אחריות

קלריון היא חברה מצויינת הדגמים שמסתיימים ב 5 בסוף מיועדים לשוק האמריקאי

עדיף דגמים שמסתיימים ב 6 בסוף

פורסם

אני גם התלבטתי בין שני אלו אבל בחרתי את המורל ואני לא מאוכזב.צליל פשוט מדהים (אצלי גם 4')

אני לא יודע לגבי טרנסים (גם מצויין) אבל רוק מנוגן הרבה יותר טוב בדוטק אווישן (בדוק) לפחות לאוזן שלי ,תשמע ותחליט,רק שתדע אם יקלקלו לך מורל תוכל לתקן אותם ופוקל תזרוק לפח.

פורסם

הייתי בוחר בפוקל. כי הם הרשימו אותי יותר, ושמעתי את שניהם. אולי המערכות שבהם היה מורכב פוקל פשוט היו מוצלחות יותר. לא יודע. מה שאני כן יודע הוא שכרגע יש לי פולס, ואני הולך להחליף אותו בK2P, ולא באיזה הייבריד. זה עניין של טעם אישי. לגבי אחריות - לא משמעותי לי, אני מביא אותם מחו"ל, כי לשלם את מה שרוצים עבורם בארץ זה טירוף. כדאי להתקין בצורה מקצועית, ולכוון כמו שצריך, והסיכוי שתחליף רמקול שרוף יהיה קטן משמעותית (אם כי קיים בכל זאת).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...