Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

16 נק' לנהג חדש - מה צפוי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי נמאס ממכם , רק שאלתי מה העונש הצפוי וכל אחד פה מעביר ביקורת. אתם פורום של מתנשאים שמשחקים אותה אחד אחד שאול מופז - איכס להקיא ממכם.

וגם לך אדון רזמל , כל דיון שפה אנשים פותחים שולחים לחיפוש במקום לענות ישר זה לא צריך ליהיות ככה.

סולל יכול ליהיות שאתה באמת חושב ככה (ואם אתה באמת חושב ככה אני לא מקנא בך...) אבל לא מעניין אותי מה אתה חושב, שאלתי שאלה - אתה לא יודע תתשובה אל תענה וככה גם לכולם.

תודה לנהגת שודים.

פורום מגעיל אני הלכתי ביי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יכול בבקשה להביא את המקום שבו כתוב שמותר לך לדבר בפלאפון באדום ?

ישיבה במושב הנהג בדרך היא נהיגה ומותרת רק לבעל רשיון בתוקף המתאים לסוג הרכב. גם אם המנוע קר והמפתחות אצל הסבתא בקמצ'טקה. מכאן שדיבור בפלאפון בישיבה על מושב הנהג אסור .נכון ששוטרים נוהגים במקרים רבים להעלים עין מנהג שעצר בשול ומדבר,-יש עבירות חמורות יותר בסדר עדיפויות האכיפה וחלוקת הזמן.

פורסם

וגם לך אדון רזמל , כל דיון שפה אנשים פותחים שולחים לחיפוש במקום לענות ישר זה לא צריך ליהיות ככה.

אבל זה כן ככה.

במקום שאנחנו נענה כל פעם על אותן שאלות, אתה יכול לחפש במנוע החיפוש. הכל קיים שם, ואתה לא הראשון ששואל את השאלות האלו.

אם לא - רק אז אתה מוזמן לפתוח שרשור.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אבל זה כן ככה.

במקום שאנחנו נענה כל פעם על אותן שאלות, אתה יכול לחפש במנוע החיפוש. הכל קיים שם, ואתה לא הראשון ששואל את השאלות האלו.

אם לא - רק אז אתה מוזמן לפתוח שרשור.

בסוף כבר לא ישאר מה לשאול אם זה ימשיך ככה..

פורסם

ומה רע אם הפורום יהפוך למאגר מידע?

תבין, כולנו כאן נמצאים ועונים ללא כל תמורה וזה די שוחק להשיב 100 פעמים על אותה השאלה. זה דומה למצב שתעמוד ליד שלט וכל אחד שיעבור לידך ישאל את מה שכתוב בשלט.

חבל שאתה מתעצבן ולוקח ללב. בסך הכל ניסו לעזור לך והפנו אותך למקום שבו יש הרבה תשובות ואנשים שעמדו באותו המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חשבתי שהפורום מגעיל ושהלכת...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המטרה היא התשובה.

השאלה היא אמצעי. אמצעי יעיל אחר הוא שימוש במנוע החיפוש. בשתי הדרכים מגיעים לאותה מטרה - תשובה.

אם המטרה שלך היא רק לשאול - אתה לא במקום הנכון.

קרא את זה, ואם זה לא מוצא חן בעיניך, אתה לא חייב להשאר פה. אנחנו נצליח איכשהו להסתדר גם בלעדיך.

חברי הפורום הנכבדים!

באחרונה (וגם לא ממש לאחרונה) אנחנו עדים למספר רב של שרשורים שחוזרים על עצמם, שאלות שנשאלות בפעם המאתימחמש, שאלות של משתמשים טריים שניכר בהם שמעולם לא טרחו לקרוא את כללי הפורום ועוד.

לכאורה אין בכך שום פסול - יש לכם שאלה, אתם מעלים שרשור חדש, מישהו עונה לכם ושלום על ישראל.

אבל (וזה אבל גדול מאוד), התנהגות מסוג זה מביאה לשחיקה אצל אותם משתמשים יודעי דבר שכולם היו שמחים להשאיר אותם בפורום ולהנות מחוכמתם ומניסיונם...

קחו מצב ששאלתם שאלה, אבל בעצם את אותה השאלה נשאלו המומחים כבר עשרות פעמים לפני כן, הם כבר לא ששים לענות במיוחד כי לאף אחד אין את הסבלנות המינימלית לחפש את התשובה!

כן תתפלאו, אבל רוב הסיכויים שלא המצאתם את הגלגל והשאלה שלכם כבר נשאלה בעבר, הפלא ופלא!

ואם מישהו היה טורח לשבת חמש דקות ולחפש את התשובה אז -

א - הוא כבר היה מקבל אותה בלי לחכות למישהו שיואיל בטובו לענות :mm_yeah: ,

ב - הוא היה יכול למצוא כמה שרשורים בנושא ורוב הסיכויים שהיה מקבל תשובות יותר מדוייקות ונכונות :idea: ,

ג - הייתה נמנעת שחיקה של תושבי הפורום שיודעים משהו :king: , וגם רוב הסיכויים ש-

ד - היו נחסכות מפותח השרשור כל מיני הערות מצד משתמשים שנמאס להם משרשורים שחוזרים על עצמם :agrue: ,

ה - היה נמנע עומס על השרת (שהופך את החיפוש לארוך יותר ולפעמים מעלה המון שרשורים נטולי תוכן, כן, בגלל אותם משתמשים שמתעצלים לחפש) :borg: .

כולם מפסידים מהעצלנות הזו! :evil:

נא לחפש את התשובות לפני שמעלים שרשורים חדשים, אין פה שום טריק מיוחד.

למעלה על הסרגל ישנו כפתור שאומר "חפש", לחיצה עליו פותחת חלון קטן, אתם מקלידים את המילה ולוחצים Enter.

פשוט.

אפילו יש שם אופציה לחיפוש מתקדם שמכיל יותר אופציות במטרה להפוך את החיפוש ליותר מדוייק.

בסופו של דבר חברי הפורום הותיקים יותר שכבר קראו וראו, למדו וענו על שאלות וקיבלו את התשובות פשוט מואסים בשרשורים הנ"ל ולא עונים, ואז חברים יקרים, אתם נתקעים עם תשובות של אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם, או בלי תשובה בכלל ולפעמים, מה לעשות - עם שרשור נעול/מחוק... חבל.

כבקשה אחרונה וניסיון להקל על החיפוש, אני מזמין משתמשים שמחפשים בנושא מסויים ומוצאים המון שרשורים חסרי תוכן שחוזרים על עצמם (כאלה עם הרבה תגובות כמו "שאלו כבר מיליון פעם", "חיפוש" וכו') לשלוח לי אישית ה"פ יחד עם מילות המפתח שחיפשתם ואני אנקה את השרשורים המיותרים שלא יופיעו יותר בחיפושים, מנהלי האתר עושים זאת כל הזמן אבל מן הסתם יש הרבה יותר משתמשים ויש סיכוי טוב מאוד שאתם תתקלו בשרשורים כאלו.

יש מבין?

מוטי.

מהשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74565

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אולי תנעל וזהו? הוא קיבל תשובה על השאלה שלו.

ודרך אגב, מי שאמר שאסור לדבר בפלא על מושב הנהג - תבדוק מי אמר לך את זה כי ספנק החוקים שהיה לי בצבא היה כתוב כל עוד האוטו לא בתזוזה אתה יכול לדבר

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

הייתי הרבה שנים שליח

קרה לי יותר מפעם מצב שיצאתי ממישלוח ונסעתי בטעות בכיוון ההפוך - במיוחד ברחוב של אבנים משתלבות

בקשר לפלאפון - אם הוא באמת דיבר ברמזור אדום מה העברה? מישהו כאן לא מדבר ברמזור אדום\עצירה

ויש תקדים של נהגת שדיברה במהלך נסיעה איטית בפקק (כן,נסיעה) והשופט זיכה אותה והתחשב בכך שהתזוזה הייתה איטית והיא נחשבת לעצירה - אז רמזור אדום לא?

בקשר לחגורה - מקסימום סיכן את החיים שלו וקיבל קנס להבא ילמד

אם נהיה אמיתיים (כי רק ככה אפשר להשתנות,לא?)

תפסו אותנו מדברים בפלאפון בנסיעה וגם לא כי היה לנו מזל

בקשר לאין כניסה - רשמתי למעלה,לא מצדיק וחבר שלי עם קטנוע עשה תאונה עם וספה בדיוק מאותו מקרה

בקשר לחגורה - החיים חשובים והקנס זה רק תזכורת להבא שיזהר

וד"א מניסיון של נהג משאית שרוב היום בכביש - יש שוטרים ויש שוטרים והמבין יבין

רק בשמחות :wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אם אתה לא מקבל את זה אתה לא חייב להגיב- אתה בעצמך אמרת, זה פורום באינטרנט.

אף אחד לא חייב להגיב, אך אלה מסוג השרשורים שתמיד יהיו המתחסדים, הצדיקים וכמובן שאר האנשים הישרים לגבי חוק אשר מעולם ולעולם לא יעזו לעשות דבר נבזה ושפל, או שמע שוד ושבר- עבירת תנועה! הרי מבחינת החוק המתוקן נסיעה בכביש החוף על מהירות של 100קמ"ש או לצורך העניין 111קמ"ש שהיא כ-21קמ"ש מעל המותר תסב לך מספר נק' וכנס שמן (שככלל נוסעים בו 90% מהנהגים 120קמ"ש או יותר, בפה מלא לאחר נסיעה על בסיס יומי כשנה) והיא עילה להעמדה לדין של פושעים, רוצחים, אנסי מכוניות, טרוריסטים על גלגלים ושאר הכינויים ועל אחת כמה וכמה פסילת רשיונם ונקיטת אמצעים נוספים. כמובן, איני רומז אפילו שאין כאלו שיש בפרוש צורך להעמיד אותם לדין, אך הרבה מן הנהגים סובלים מחוק שבבסיסו שגוי והופך את הרוב המוחלט של הנהגים לפושעים ולכינויים הנ"ל.

חוץ מזה, השאלה בכותרת לא ביקשה דעות ואפשרויות סקילה. רק שאלה פשוטה שתשובה עניינית יכלה לסכם אותה.

אני לא יודע מה מצפה לו

אבל נהג שמזלזל בחוקי התנועה, קל וחומר נהג חדש,

הלוואי שישללו לו את הרשיון ל10 שנים, אולי זה ירגיע אותו.

איזו דעה נוקשה שלא משתמעת לשני פנים.

אנה סלח לי, אך ארצה לראות באם אדוני ינקוט באותה עמדה החלטית באם יתפס (כמובן, רק אם הינך משתייך ל-99% מציבור הנהגים) נוהג במהירות "המסכנת את ציבור הנהגים והנהג עצמו והינה גורם מרכזי לתאונות וקטל בכבישים", כדברי בכירים במשרד התחבורה (שללא ספק יודעים על מה הם מדברים). אפילו שהסבירות הינה שאינך נהג חדש, נראה באם תרגיש שזרועות החוק, שאיתו כנראה אדוני מסכים עימו בכל סעיף, אינן חונקות אותך בהרגשת חוסר אונים לפעמים כמו רבים.

בנוסף: שוטרים הם אנשים עם כוח, ישנם מבינים ישנם לא, ישנם צרי עין ישנם לא וישנם (הרבה) בעלי "אגו-טריפ" ותחושת כוח. כנראה חלק מן האנשים עדיין לא חטפו את השוק של יחס והתנהלות שוטרי התנועה (ובכלל), ואכיפת כללי התנועה שלנו.

ברצוני להדגיש שיכול להיות שהנהג החדש המדובר כאן אכן אולי מסוכן. אך תגובתי הינה כללית (ולא קשורה בכלל לכותרת הנושא שבד"כ נושאים כאלו גולשים לדעות פרטיות) ובאה לציין את מקרים נפוצים יותר הקשורים בהרבה למהירות וחוסר ההבנה שיש בארץ עליה, שכן זה לא השרשור הראשון השני או החמישי שאני רואה בפורום הזה ובכללי עם תגובות לא לעניין של אנשים מתיימרים. אבל זה כן מביא לי את הסעיף.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

tphss- אני מבין את כוונתך

אבל ברשותך:

חבר שלי נהג חדש והוא צבר כבר 16 נק'

הטלפון היה ברמזור אדום כולה התקשרתי אמרתי לחבר לרדת....

כולה התקשר ברמזור אדום..

האין כניסה היה שיצאתי ברחוב הולנדי מכיוון ההפוך שבאתי ושכחתי שהוא דו סיטרי

כולה שכח שזה חד סיטרי, מה הסיפור?

והחגורה הייתה בידיוק שהתחלתי נסיעה אחרי רוורס בחניון ..

כולה נסע 4 ס"מ והשוטר עמד שם

מתחסד אני לא, ואני גם עובר 90 קמ"ש בדרך מהירה, ואני גם בעל קרוב ל-6 שנים רישיון,

אבל כשאני הייתי נהג חדש למדתי והתחנכתי להיזהר שבעתיים- בעיקר לאור העובדה ש.....אני נהג חדש!!

ואם כולה הנהגים החדשים יעשו כולה עבירות קטנות, וכולה סלולרי וכולה רחוב חד סיטרי וכולה וכולה וכולה אז מה ישאר להם לעשות כולה אחרי כמה שנים של רישיון ופיתוח הרגלים שגויים?

אז אותך מקומם ומרגיז התחסדויות של אנשים (גם אותי האמת), אבל אותי מרגיז נהגים חדשים שהם יומיים על הכביש ומרשים לעצמם לעשות מה בז*ן שלהם בכביש של אבא שלהם. וככה זה נראה גם בסטטיסטיקה.

פורסם

כל הנהגים הוותיקים, כל נאמני וותיקי הפורום, אתם בהחלט מתנשאים מעל הנהגים החדשים, אין בנאדם בעולם(כמובן עם רישיון נהיגה) שלא עשה עבירת תנועה אם זו קטנה ואם זו גדולה. ולא משנה מה תגידו. גם אתם או לפחות חלקכם שהייתם נהגים חדשים, עשיתם שטויות והשתוללתם, אז? כל אחד לומד מטעויות! גם אני אחרי תאונה שטותית נירגעתי ו"הורדתי הילוך". אז אנא מכם נסו לקבל זאת בהבנה!

אני מבין את השחיקה שיש בפורום ואמנם אלו שלא נימצאים הרבה בפורום או לחילופין החדשים לא מכירים את חוקי הפורום. אני חבר כאן מפבו' 07 וניכנס לפחות אחת ליום לכאן. נכון לפעמים השחיקה מעצבנת ואין כח להתייחס אז פשוט אל תתייחסו. אנא מכם הפסיקו להביע דעות על כל פיפס שקורה כאן. אנשים באים לכאן ע"מ להעשיר את הידע שלהם ולא לקבל את דעותיכם, במידה ויחפצו בהן,יבקשו אותן! זה נהיה ממש מעצבן לקבל את כל הביקורות!

בתקווה שהמצב ישתנה כאן, כי בעצם כולנו כאן בשל אותה מטרה/תחביב!

מאור.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

• תוכן חדש...