Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטחת רכב - מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל דבר שתוסיף יהיה יעיל, זה יעכב את הפורצים יותר ויותר במידה ותהיה פריצה.

באמת יהיה עדיף שייראו כמה שפחות את הרכב.

Xbox12341

פורסם

אין כמעט שום דרך למנוע גניבת רכב...

היי,אני גר ליד אחד מהבעלים של מוקד אמון וגם לו גנבו את הג'יפ. . .

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אגב, האם באמת קיים חלק שאפשר לקחת לבית וזה ימנע את התנעתו?

כמובן שלא מדובר על ניתוק מצברים או דברים שקולח זמן לפרק ולהרכיב, אלא משהו שפשוט צריך להוציא ולהכניס והרכב יסע או לא יסע.

קיים ?

פורסם

קח את הפלאגים הבייתה.

הגנב לא יצליח לגנוב כלום.

גם את המצבא אפשר לקחת.

יש מגוון חלקים שאפשר לקחת הבייתה ולמנוע גניבת רכב. השאלה אם זאת המטרה ואם זה שווה את הטרחה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

ברכב שלי היתה דרישה של חב' הביטוח למע' איתור כלשהי

היבואן התקין מע' איתור בהתאם לדרישה.

לא פעם ולא פעמיים האזעקה עבדה למרות שלא קרה לרכב כלום. (הייתי בקשר עין)

התקשרו מחב' האיתור כעבור שעה לשאול אם אני יכול לבדוק שהרכב נמצא, אמרתי הרכב נמצא אבל למה שעה לוקח להתקשר מהאזעקה, ענו לי: היו לנו הרבה מאוד קריאות, אי אפשר להתקשר לכולם באותה שניה.

בכל פעם שהתקשרו אלי לשאול מה עם הרכב וזה הטריח אותי לצאת מהבית / משרד לרדת לראות מה קורה עם הרכב - סירבתי לבדוק וטענתי שאני משלם לא בשביל שיתקשרו אלי, אלא כדי שהם ילכו לבדוק.

פעם העירו אותי מהשינה - אמרתי להם שהם חולמים שאני ארד לבדוק, ושישלחו סייר שלהם שהגנב ירצח אותו. בשביל שיהרגו את הסייר שלכם אני משלם ולא בשביל שום דבר אחר.

בקשתי מפורשות שיכניסו הערה אצלם לא להתקשר אלי בכלל בשום מצב.

אז מי שמשלם לחב' איתור כלשהי - משלם בשביל שהם ישבו במוקד ואתה תסתכן במקומם. ובסוף עוד יתחלקו ברווחים על חשבונך

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפרק את המצבר נראה לי בעייתי, ולא בשל המורכבות הטכנית. ברכב של חבר נותק המצבר וכל הטיונינג של המערכת נעלם... נראה לי מיותר כל התנעה לשבת 20-30 דקות ולהתחיל לכוונן את המערכת.

או שהניתוק לא אמור ליצור תופעה כזו?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

לפני כמה שנים נגנבה למשפחתי BMW עם איתורן.

הגנב ניטרל אותו תוך מספר שניות ע"י בעיטה באיזור תא הכפפות,

שם הסתבר שנמצא רכיב חיוני למערכת.

כשפנינו למוקד הם טענו שאין באפשרותם לאתר את הרכב.

נ.ב

הודעה על תקלה או משהו דומה לא התקבלה

ורק כאשר פנינו אנחנו אליהם התגלתה התקלה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
כשאתה מחנה את הרכב קח איתך את ההגה הביתה :)

1.כמו שמיסטר בין לקח את ההגה לפיקניק:lol:

2. כמו שג'קי צ'אן בורח עם ההגה מהאוטו של השוטר ב"שעת שיא".

3. כמו שאני יעשה מחר כשאני אחנה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
לפני כמה שנים נגנבה למשפחתי BMW עם איתורן.

הגנב ניטרל אותו תוך מספר שניות ע"י בעיטה באיזור תא הכפפות,

שם הסתבר שנמצא רכיב חיוני למערכת.

כשפנינו למוקד הם טענו שאין באפשרותם לאתר את הרכב.

נ.ב

הודעה על תקלה או משהו דומה לא התקבלה

ורק כאשר פנינו אנחנו אליהם התגלתה התקלה.

עד כמה שידוע לי איתורן אמורים ליצור קשר עם בעל הרכב במיידית, בכל פעם שיש תקלה עם האיתורן, או שהרכב אפילו נוסע עם הבעלים שלו לכיוון הקו הירוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מכיר בן אדם שלא יכול לשים תרכב שלו בחניה פרטית סגורה אז מה שהוא עשה זה לקח שרשרת ברזל עבה מאוד (משהוא שלא ניתן לחתוך בקטר) קבע וו כזה במקום החניה והוא פשוט מחבר תרכב לכביש זה ניראה פרימיטיבי אבל בחיים לא ניגנב לבן אדם רכב והוא גר באיזור מוכה גניבות

• תוכן חדש...