Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י-ם מתקיים היום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה:

הייתי גם, היה נחמד.

הבעיה שתחשבו עליה המארגנים, אם המקום מתאים, כי לפי מה שראיתי המתחם קטן מאוד ואם היו באים עוד איזה 5 מכוניות כבר לא היה איפה להחנות אותם(האספנות אני מתכוון)

צריך לחשוב על מקום מתאים אחר אם רוצים להפוך את המפגש למשהו קבוע וגדול.

פורסם

רנצ'וק אתה משוחד, זו מסקנתי

אירית

פורסם
כן, מפגש קבוע בכל יום שישי בשעות הנ"ל-רן

זה כמו שאני חושב שזה מי שבא ברוך הבא?

כאילו בתצוגה יכולים להכנס רק מכוניות אספנות או גם מכוניות משופרות למינהם כמו ברמת גן?

פורסם

ראיתי את התגובה שלך בפורום האחר ואני אגיב גם שם. המפגש פתוח לכולם, המשטח לא! המשטח פתוח לרכבי אספנות בלבד! רכבים אחרים יחנו אחר כבוד בחנייה העליונה ויצטרפו בכייף לחגיגה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
כן לזה התכוונתי...

סליחה על הדאבל אבל היה ברור לי שהם לא יכנסו אל המשטח כי המשטח היה עמוס שהיה איזה 10 מכוניות...

פורסם

omrishalev ברוך הבא לforum !!

מזל טוב שהצתרפת לפורום רכבי אספנות.

הפורום מיועד לרכבי אספנות.

יכול להיות שיש פורום אחר שמיועד לרכבים יותר חדישים.

אולי תנסה להתחיל מפגש שבועי לרכבים חדישים.

שוב מזל טוב שבחרת להצטרף לפורום של רכבי אספנות.

בהצלחה!!

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם
omrishalev ברוך הבא לforum !!

מזל טוב שהצתרפת לפורום רכבי אספנות.

הפורום מיועד לרכבי אספנות.

יכול להיות שיש פורום אחר שמיועד לרכבים יותר חדישים.

אולי תנסה להתחיל מפגש שבועי לרכבים חדישים.

שוב מזל טוב שבחרת להצטרף לפורום של רכבי אספנות.

בהצלחה!!

תודה רבה :)

בכל מקרה בשבוע שעבר נהנתי מאוד מהמכוניות שהגיעו אבל כמובן שאנשים יהנו יותר אם במגרש חניה מעל יהיו גם מכוניות חדישות יותר.

והשבוע הזה אני מקווה שיש גם כן מפגש :) התכוננתי עם עוד מצלמה וחצובה להוצאת תמונות יותר יפות.

פורסם
תודה רבה :)

בכל מקרה בשבוע שעבר נהנתי מאוד מהמכוניות שהגיעו אבל כמובן שאנשים יהנו יותר אם במגרש חניה מעל יהיו גם מכוניות חדישות יותר.

והשבוע הזה אני מקווה שיש גם כן מפגש :) התכוננתי עם עוד מצלמה וחצובה להוצאת תמונות יותר יפות.

ידידי

מטרת המפגש היא אחת ויחידה רכב אספנות ככל שיותר ישן יותר טוב...זה המחלה שלנו וזו השריטה! רכבים חדשים מעצבנים אותנו, וגורמים לנו לעשות דברים משונים...:2gunfire: נשמח לראות אותך איתנו, את הרכבים החדשים שימו במחילה במגרש העליון-תודה-רן

פורסם

היום אישר כתב העיתון כל י-ם השתתפותו באירוע, הנ"ל מחפש גם מישהו עם סיפור מעניין מאחורי הרכב לצורך כתבה גדולה כך שכדי להכין את הרכבים לצילומים ואת הסיפור הנכון-מחכה לפגוש את כולם שוב-רן

פורסם
היום אישר כתב העיתון כל י-ם השתתפותו באירוע, הנ"ל מחפש גם מישהו עם סיפור מעניין מאחורי הרכב לצורך כתבה גדולה כך שכדי להכין את הרכבים לצילומים ואת הסיפור הנכון-מחכה לפגוש את כולם שוב-רן

לפי דעתי הוא צריך לקחת את הבחור עם הג'יפ וויליס, ואמרתי לך כבר שאם יגיעו רכבים חדישים (משופרים) כמו שקרה בפעם שעברה עם VR6 ואיביזה אז הם יעלו למעלה :)

• תוכן חדש...