Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש י-ם מתקיים היום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיירת הירושלמית:

מפגש י-ם מתקיים היום בכל תנאי מזג האוויר למעט התראת טורנדו-כיאה לאנשי ההרים!

אנשי מבשרת, בית שמש, סובב ירושלים, מעלה אדומים, יזכו למושבי כבוד!

תושבי השפלה יכתרו לנסכי הקסטל!

להתראות החל מהשעה 1600 בפאב הקולוני במתחם הרכבת דרך בית לחם 7

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה על הבורות, אפשר מפה של איזור המפגש?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לרן ולחברים.

דובר על רעיון, פחות או יותר, בערך,

והנה מפגש ירושלמי ראשון יוצא לדרך.

איחולי שמחה והמון המולה,

ודעו לכם, זוהי רק ההתחלה.

ואני אותכם רק בתור אורח,

מברך בברכת יום הולדת שמח.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חזרנו לפני כחצי שעה מהמפגש הירושלמי.

היה נ ה ד ר!

הדרך עברה בנעימים,ונהנתי לעלות עם ה"זקנה" את הקסטל ושער הגיא במהירות שלא מביישת חדשות ממנה ב 30 שנה..

נהנו מאד לראות מכוניות יפות שלא מגיעות למפגשישי בת"א, בייחוד את הסאאב היפה של יניב וזוגתו, את הטרנספורטר המדהים של אנטולי ואת הספיטפייר היפיפיה של אהרון.

והכי חשוב-ראינו את סופי במלוא הדרה!

האירגון היה למופת, הרחבה מתאימה מעולה לתצוגה, בית הקפה סיפק לנו בירות קרות (וצ'יפס..).

כפיילוט, המפגש היה הצלחה גדולה; אין לי ספק שנמשיך לפקוד את המפגש הירושלמי, כשחלק מהכיף מהווה הדרך היפה וטיול בעיר הכי יפה בעולם.

רב תודות לרנצ'יק שטרח ואירגן מפגש למופת, ודאג לכוון את המיסתבכים...

ילדים בבית 177.jpg

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מצטרף לברכות. רן, כל הכבוד!

מיקום מצוין, אנשים נחמדים, רכבים על ארבע ועל שתיים ואפילו איזו קרן שמש פה ושם.

כמפגש פיילוט זו בהחלט הצלחה. עכשיו מוטלת עלינו האחריות להפוך את זה למסורת.

מבטיחים להשתדל.

יניב ואילנית

יניב מיכאלי

-----------

קלאסיקה: סאאב 96V4 - שנת 1969

פורסם

יניב

להשתדל זה לא מספיק, לקיים מפגשישי זו התחייבות לקיים, אחרת חבל על הזמן!

רנצ'וק, בראבו, מתנצלת שלא יכולתי להגיע, אבל היה לי אורח רם מעלה שהפתיע אותי.

בפתיחה הרשמית לא תוכל להמנע ממני

אירית

פורסם

היה נחמד מאד.

סוף-סוף זכיתי לשתות בירה כלבבי במפגשישי. אמנם זוהי רק מרפי'ס ולא גינס אבל טוב יותר משהו מלא כלום.

אויר הרים צלול, אין לחות והכי חשוב אין רעשים נלווים של מפלטים ושסתומי פריקה.

בוודאות אגיע שוב למפגש בי-ם.

רן, עלה והצלח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבל שרק עכשיו אני נתקל בשרשור על המפגש בי-ם.

מבטיח להגיע למפגש הבא ולנסות להביא עימי רכבי אספנות מעניינים (וולוו 164, אלפא ספיידר).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

טוב, קודם כל אחרי ההתרגשות והחששות הכל עבד! המקום יצא מגידרו להנעים את הזמן, ההופעה של הרכבים היתה מכובדת למפגש ראשון, האורחים מהשפלה כיבדו אותנו בנוכחותם, ואפילו נציגת הוד מעלתה גברת הכסף הפתיעה בהופעתה וקצרה התעניינות מוגברת. הסדרנים עשו עבודה טובה, ומזג האויר חייך אילנו בגדול ואפילו הצהוב המעצבן פינה מקומו לקרירות נעימה, בקיצור היה כייף ויש הרבה תוכניות להמשיך הלאה עכשיו ניתן לתמונות לדבר:

(מספרי הרישוי גלויים באישור הבעלים)

DSCF2670.jpg

DSCF2691.jpg

DSCF2686.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לעזאזל, זה מרגיז: אני כ"כ רציתי לבוא למפגש, אבל בגלל, שרציתי לראות את הוויני, שעוד לא ראיתי- אז בכ"ז לא הלכתי. ומה אני מגלה, כשבא: ההשקע נדחתה!!!! ולמה, היה מזג אוויר מדהים!

מילא, אבל אף אחד מאלה שידעו ונסעו לירושליים- לא יכלו להרים טלפון ולהודיע לי או לדימה?!?!? -אני לא נכנס כל הזמן לאינטרנט, הבנתי, שהייתה הודעה מהבוקר, אבל איך יכולתי לדעת?!?

אני מה-זה בעצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil::bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...