Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 70K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע באיזה איביזה "חזקה" (לפי תיאורך) נסעת או בכמה איביזות נסעת סה"כ, אבל זה ממש לא לעניין. במיוחד שאתה טוען שאם הרכב לא מספיק חזק אז זה לא כזה "להיט" ונוגד את עצמך באמירה שהחיים הם לא קו ישר או 0 ל-100. באיביזה יש הרבה יותר יתרונות שלא מסתיימות בכמה מהירה היא. אז עשה טובה ואל תבלבל אנשים.

אין מה לעשות אחי ***

עם אחיך דבר בבית. קרא בבקשה את כללי הפורום.

זה פורום של שונאי איביזות כל דיון מתחיל ומסתיים בזה שקליאו ספורט זה הכי טוב

אבל את זה שהם מקבלים רכבות מאיביזות הם לא מספרים. כולם יפי נפש שאוהבים "התנהגות"

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מה לעשות אחי זה פורום של שונאי איביזות כל דיון מתחיל ומסתיים בזה שקליאו ספורט זה הכי טוב

אבל את זה שהם מקבלים רכבות מאיביזות הם לא מספרים. כולם יפי נפש שאוהבים "התנהגות"

namsham עזוב, הדיון הזה יכול להתפתח לכמה עמודים לעוד מריבה מיותרת. חשבתי שאנשים פה מספיק אינטיליגנטים כדי ללמוד דברים מהעבר.

פורסם

אין צורך להזכיר את המושג איביזה בשרשור הזה,אני בחיים לא אקנה כזאת חיה,אז זה לא רלוונטי ואת הוויכוחים האלו אתם יכולים להעביר לאוף טופיק.

בקשר לקליאו ספורט,הרכב שלי כיום מבחינת ביצועים,נוסע כמו קליאו ספורט,בהתנהגות אני גם לא רואה התקדמות עם הרכב הזה..

מה שגם,האחזקה של הקליאו דיי יקרה,פולי טיימינג 2000 שקל הבנתי...מותחן אלטרנטור 2000 שקל...:shock:

לפיג'ו שלי אני מביא חלקים מפירוק במחירי זנות קרובים לחינם,ושם הכל מתאים,גם חלקים מ205:lol:

איך הקליאו ספורט מרגישה במהירויות 180-210 קמ"ש ? מרגישים את יד אלוהים שמושכת אותך לגן עדן?

חשבתי גם על סיוויק טייפ R,אוטו שממש מדהים אותי,פשוט חלום,מה אתם אומרים?

ככל הנראה,העתיד שהוא הוא באימפרזה...אם כל הצער שבדבר:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני אישית חושב שתמיד צריך לשאול קודם איזה סגנון נהיגה אתה אוהב, ומה מדבר אלייך.

מי שאוהב הנעה קדמית חזקה לא בהכרח יהנה מ-4X4 או אחורית וכו'

אם תתחיל בזה, תאלץ להתמקד בד"כ בקטגוריית הנעה ספציפית, ואז כבר יהיה יותר קל לבחור.

HFturbo

פורסם

אני בטוח שאני יהנה הרבה יותר מהנאה אחורית,למרות שבחיים לא נהגתי על כזאת...

יש איזו הנאה אחורית מעניינת בתקציב שלי?

:shock:

פורסם

היא גם בסדר, אבל באזור חיוג אחר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

כל כך נכון.....תתעוררו, החיים זה לא רק שחור ולבן ואם כבר היה לך רכב ללא טורבו אז עכשיו כדי לך לבדוק איך זה עם.

וצריכת הדלק באימפרזה שנאמרה קודם נראית לי אופטימית מדי...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל כך נכון.....תתעוררו, החיים זה לא רק שחור ולבן ואם כבר היה לך רכב ללא טורבו אז עכשיו כדי לך לבדוק אחך זה אם....

וצריכת הדלק באימפרזה שנאמרה קודם נראית לי אופטימית מדי...

מה שמדהים זה שבן אדם מבקש יעוץ ברכישת רכב, מציין שחשוב לו רכב מתנהג יותר מכוח ועוד כותב שהוא לא רוצה איביזה טורבו!

אז מה עושים כל בעלי האיביזות? מנסים לשכנע אותו לקחת איביזה. פשוט מדהים! זה כמו שמישהו יחפש רכב ספורטיבי ויהיה לו חשוב תא נוסעים איכותי ולא מקרקש ואפשרויות שיפור ל-250 כ"ס בעלויות יחסית נמוכות וכתגובה לכך אני אמליץ לו על קליאו ספורט MK1.

ובסוף יוצא מזה ש CF זה פורום שונא איביזות...

לפותח השרשור. אם אתה רוצה רכב שירגיש יציב מאוד ב-200 קמ"ש תצטרך לרדת בשנתונים לכיוון כלים מיוחדים ונדירים יותר כמו ניסאן 200SX או מכוניות גדולות יותר כמו בימריות. רכב שירגיש טוב ב-200 קמ"ש זה רכב עם בסיס גלגלים ארוך יותר מסופר מיני חמה, אבל אז אתה מאבד בד"כ את התזזיתיות בהתנהגות בכביש מפותל.

זה באמת נשמע ש-GT תעשה את העבודה, אבל תחזוקה של GT ב-70K תהיה יקרה מאוד לעומת מה שאתה רגיל.

אני אישית לא מבין את הדרישה להרגשה בטוחה ב-200 קמ"ש. כמה כבר נוסעים על 200 קמ"ש? בהגזמה פעם בשבועיים, לא שיקול כל כך מרכזי לדעתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חשבתי גם על סיוויק טייפ R,אוטו שממש מדהים אותי,פשוט חלום,מה אתם אומרים?

וולברין, ראשית כל כנס ללינק שידידנו ניר המכונה Fitch העלה, שם תמצא ת'רד שאני פתחתי לא מזמן בנושא.

תחפש קצת דעות והסברים.

לגבי ה-CTR לדעתי היא מחוץ לתקציב, ובכל זאת אני יודע שאתה מאוד אוהב אותה.

ה-CTR היא לטעמי פיספוס ענקי,

כי עם עוד קצת השקעה של הונדה במתלים/שלדה והגה והחיבור בינהם, הייתה יכולה להיות כאן ההוט-האצ' הטובה ביותר.

יש לה מנוע מצויין וגיר שהוא עילוי.

לא תמצא כזה באף אוטו.

כאילו קוויק-שיפט קצרצר ומאוד מאוד איכותי ומדוייק בפעולתו,

שהיא לא רכה מידי ולא נוקשה מידי ומיקום אופטימלי שלו ביחס לשאר אמצעי התפעול (דוושות, הגה).

המושבים גם כן מעולים ויפייפים.

בסעיפים המאוד חשובים אלו היא מצטיינת, כמו כן בטח באמינות וסחירות.

אבל מה לעשות שהונדה כיילה את הרכב למסלול ועל הכבישים כאן היא קופצת ולא מצליחה לשכך.

היא הרבה פחות מלוטשת מהצרפתיות בסעיף זה.

אפשר להגיע איתה למצב של רגשות מעורבים בקלות, כשתתענג על המנוע המוזיקלי והחזק ועל שילוב ההילוכים לתפארת,

אך היא תעצבן אותך במהרה כשתפגוש פניה גלית או שבורה ואז תחשוף את העצבנות שלה.

כמו כן ההגה שלה בעל מגע ומראה מעולים, אבל הוא לא מתקשר כמצופה והוא קל מידי, לא טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קצת הגזמתי עם ה200 קמ"ש...

התכוונתי יותר שה106 מרגישה פחות בטוחה נניח מ306 במהירויות גבוהות,אפילו ב140 קמ"ש..

בZX של אבא שלי,אני פשוט לא מרגיש את המהירות,מרגישים שאתה נוסע על 90 קמ"ש שבפועל אתה נוסע הרבה יותר..

ואני עוד מדבר על ZX 1.4 :lol:

פורסם
מה שמדהים זה שבן אדם מבקש יעוץ ברכישת רכב, מציין שחשוב לו רכב מתנהג יותר מכוח ועוד כותב שהוא לא רוצה איביזה טורבו!

אז מה עושים כל בעלי האיביזות? מנסים לשכנע אותו לקחת איביזה. פשוט מדהים! זה כמו שמישהו יחפש רכב ספורטיבי ויהיה לו חשוב תא נוסעים איכותי ולא מקרקש ואפשרויות שיפור ל-250 כ"ס בעלויות יחסית נמוכות וכתגובה לכך אני אמליץ לו על קליאו ספורט MK1.

ובסוף יוצא מזה ש CF זה פורום שונא איביזות...

לפותח השרשור. אם אתה רוצה רכב שירגיש יציב מאוד ב-200 קמ"ש תצטרך לרדת בשנתונים לכיוון כלים מיוחדים ונדירים יותר כמו ניסאן 200SX או מכוניות גדולות יותר כמו בימריות. רכב שירגיש טוב ב-200 קמ"ש זה רכב עם בסיס גלגלים ארוך יותר מסופר מיני חמה, אבל אז אתה מאבד בד"כ את התזזיתיות בהתנהגות בכביש מפותל.

זה באמת נשמע ש-GT תעשה את העבודה, אבל תחזוקה של GT ב-70K תהיה יקרה מאוד לעומת מה שאתה רגיל.

אני אישית לא מבין את הדרישה להרגשה בטוחה ב-200 קמ"ש. כמה כבר נוסעים על 200 קמ"ש? בהגזמה פעם בשבועיים, לא שיקול כל כך מרכזי לדעתי.

עברתי על ההודעות הקודמות ואני עדיין לא מבין מי ניסה לשכנע אותו לקחת איביזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...