Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על XM

אני מניח שאתה מת לשמוע קצת האוורד שטרן (ואולי לא)

נכון ללפני חצי שנה שבדקתי אין לווין של XM מעל ישראל ולכן לא תהיה לך קליטה

אולי המצב השתנה

יש מודלים (אנטנות) שמתחברות לרדיו אבל תלוי אם הוא תומך בזה (אמור להיות עליו סמל*)

ישנם שני פורמטים עיקריים XM וסיריוס אם אני לא טועה

פורסם

תלוי ברדיו דיסק שלך.

ישנם רדיו דיסקים שתומכים בדיגיטלי , לרוב ברמת או XM או SIRUS , כלומר אם אתה קונה את המתאם שזה בעצם האנטנה (כמו של הGPSים למניהם) , ומחבר לרדיו דיסק.

בארץ אין קליטה כידוע לי לא ל XM ולא SIRUS , מה שכן ישנן כמה תחנות ישראליות שמשדרות דיגיטלי .

הכל כיוון שכרגיל במשרד התקשורת מתענייינים בכמה כסף לקחת מאיתנו באגרת הרדיו מאשר לטפל בטופסולוגיה של השידור הדיגיטלי.

התחנות שמשדרות בארץ משדרות באיכות איומה. אמנם השידור ללא רעשים אך איכות הקובץ נוראית.

בקיצור חכה כמה שנים

.

פורסם

מצטרף לשאלה, איך אפשר לבדוק אם יש כבר לווין XM/סיריוס בארץ?

האמת אם המחיר לא מוגזם, אני אפילו מוכן לשלם על זה! אני כבר מתבעס לשמוע מוסיקה מרוב שחרשתי את כל הדיסקים שלי ואין לי שום דבר חדש (וגם אין לי עצבים להתחיל להמציא לעצמי סגנונות חדשים).

אם מישהו יודע איזושהי אינפורמציה בנושא, אני אשמח לדעת גם!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בארץ חושבים להכניס את השידורים הדיגיטליים בשיטה האירופאית.

הם ניקראים DAB.

יש עכשיו שידורי נסיון של כמה תחנות.

איך אתם רוצים לקלוט שידורים מהצד השני של העולם?

אייל

פורסם

איך אתם רוצים לקלוט שידורים מהצד השני של העולם?

אהממ... ממסרים ? העברה בכבל אופטי עד ל-UP LINK שמכסה את האיזור ואז עלייה ללווין ? חסרות דרכים?

• תוכן חדש...