Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה למצערת גדולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... עד כדי כך? שאתה חושב על מצערות בזמן שהמצערת שלך עובדת? :p

אסף, עורך אתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC

Alfa Romeo - The Flair For Speed

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

צוקרמן , אתה יודע שאני צוחק.

היום אני צריך לדבר עם בריטניה.

הקרבורטורים אצלי בבוידעם. עם עוד איזה 700 חלקים. לא היה לי כוח להסב את האוטו לדיסטריביוטור. :( שלא לדבר על כיוון.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש לי 2 שאלות

1.מה תפקידו של כונס אויר ואיך הוא עובד

2.מה זה המצערת איפה היא יושבת ומה עושה

tAoS FoReVeR

פורסם

תומר אתה צוחק עלי?

שאלי איך הכונס אויר עובד יופי יש חור במכסה מנוע ומה נכנס אויר לאן?

והמצערת שאלתי מה היא עושה איך היא עובדת

tAoS FoReVeR

פורסם

אם נכשלתי בניסיון אנא תקנו אותי אני סה"כ צעיר פעור.

הכונס אויר מכניס אויק קר מבחוץ אל מתחת למכסה המנוע שם שוררת טמפ' גבוהה בהרבה מאשר מבחוץ לאוטו ( קשיי התבטאות טיפה אבל לא נורא..). בד"כ הוא נועד להזרים אויר קר יותר על האינטרקולר שמקרר את האויר שנכנס לתאי הבעירה. כלומר אויר קר מבחוץ נכנס דרך הכונס אל תוך תא המנוא וזורם על האינטרקולר ובכך מקרר את האויר שנמצא בתוכו שבדרכו אל תוך תאי הבעירה שכן אויר קר יותר שווה לאויר עם יותר חמצן. לפעמים כונסים סתם אחראים לקרר את כל האיזור מתחת למכסה מנוע ולפעמים מתעלים אויר קר יותר על הפילטר אויר.

המצערת מחוברת לדושת הגז שלך. היא שולטת בכמה תערובת נכנסת אל תוך תאי הבעירה. היא נראית כמו מאורר קטן כזה רק על הצד שלו. דמיין מאורר עם הפנים אליך והחלקים שאחראים על הסיבוב ( שוב קשיי התבטאות..) בעצם נמצאים במאונך אל הצד. אז החלק הזה נמצא בתוך צינור ששולט על כמות התערובת במנוע עם קרבורטור ובהזרקה ( נדמה לי) היא שולטת על כמות האויר שכן בהזרקה הדלק מוזרק רק אל סעפת היניקה במנוע הזרקה רב נקודתי ובהזרקה חד נקודתית הדלק מוזרק ישירות לצילינדר.

אם יש שאלות/בעיות עם בחירת המילים או עם התוכן אנא הגיבו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
יא בני זו^%^

אני צריך לעשות סקר-

"על מה אתם חושבים כדי לא לגמור".

וד"א - חיי האישיים הם עיניין שלי ולא של הפורום. בדיחה זה בסדר, אבל אל תעשו לי מזה קירקס, כי אני גם יודע להיות רע כמו שאני יודע להיות בסדר.

על מכוניות שאחרי תאונה, על זקנות שראיתי במהלך היום, על אימא של חברה שלי (לשעבר), לפעמים צופה בטלויזיה, וכמובן על אימא של צ'נדלר :lol:

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...