Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ליאונה שנת 88, המזגן עובד ומקרר והכל אבל העוצמה שלו לא מספיק חזקה. חשבתי שבכדי להגביר את העוצמה אני אוסיף בפתחים הצדדיים (לא המרכזיים) מאחורי הפלסטיק שמזיזים, 2 מאווררים של 4 ס"מ של מחשב שאותם אני אחבר למתג שמפעיל את המפוח אויר.

פרוייקט שכזה יהיה מסובך? אני מדבר מבחינת החיבור של החשמל, את המאוורר זה לא בעיה לקבע במקום שם.

או שבכלל עדיף להחליף מפוח או משהו? יש אפשרות לשים מפוח חזק יותר או שזה סתם יהיה השקעה של יותר מדי כסף? אני רק מחפש להגביר את העוצמה עם השקעה מינימלית.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

כשאתה אומר שהעוצמה של המזגן לא חזקה מספיק, אתה מתכוון שטמפרטורת האוויר שלו לא נמוכה מספיק או שלא מתקבל משב אוויר חזק מפתחי המיזוג?

בכל אופן, הגדלת כמות האוויר שיוצאת מפתחי המיזוג תעלה את הטמפרטורה של האוויר שיוצא מהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מתקבל משב רוח חזק. האויר שיוצא הינו בטמפרטורה נמוכה מספיק.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

מאייד זה המייבש?

בכל מקרה כל הצנרת של המזגן מבחינת הקירור מדחס מייבש גז שמן וכו' הכל חדש... העניין הוא שהכפתורים ששולטים על התריסים של מעברי האויר לא טובים וזה תקוע על המצב של האויר לפרונט ולרגליים. בררתי בכמה מקומות ואמרו לי שצריך לחכות שיפרקו סובארו מהדגם הזה בשביל לקחת משם את הבקרת תריסים.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג? במאגר אמרו לי לחכות ובעוד מוסכים אמרו שאין להשיג את זה תחליפי. אז הפתרון היחד שהצלחתי לחשוב עליו זה הגברת העוצמה באופן חיצוני..

פורסם

באיזה סובארו מדובר? DL? GL? כאלו מפרקים בכמויות ואין למה לחכות.

אבל גם אם הכפתור לא תקין תמיד אפשר לקבע את בורר יציאת האוויר ידנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במקום לעשות דבר שהוא טיפשי למדי (להוסיף מאווררים) תנסה לחסום באופן קבוע את היציאות לרגליים (אם ניתן כמובן) או שפשוט תלך לבעל מקצוע שיטפל בתריס המדובר ויכוון אותו רק לפרונט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
באיזה סובארו מדובר? DL? GL? כאלו מפרקים בכמויות ואין למה לחכות.

אבל גם אם הכפתור לא תקין תמיד אפשר לקבע את בורר יציאת האוויר ידנית.

באיזה איזורים מפרקים בכמויות? במקומות שאני בדקתי אמרו לי שצריך לחכות..

פורסם

פעם הם היו נפוצים,היום יותר קל למצוא מאזדה או טויוטה,תחפש בפירוקיות באיזור רמלה,מצליח,כביש בית דגן,אזור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...