Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי אתמול לחנות טופ סאונד שבחיפה והגיע אלייהם סחורה של חברת IMAGE DYNAMICS

האם הסאבים שלהם טובים ???אני מתכנן לרכוש את ה IDMAX 12 אינץ' שהבנתי שהוא הסדרה הכי גבוהה - יש למישהו ניסיון איתו ???

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

למה לא הבנתה את זה עם הלחצן חיפוש.

הוא היה אומר לך את זה פי כמה וכמה יותר פעמים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי,

נראה לי שכדאי שתשנה את הכינוי שלך בפורום לקרברוס ! :-P

פורסם

אני חדש פה לא צריך להרוג על ההתחלה :) - בכל אופן קניתי את הסאב והוא נשמע פצצה מדויק ועוצמתי והמחיר שלו מצוין 2900 ש"ח .

אם אפשר לציין המוכרים אדיבים ונחמדים מאוד .

פורסם

מה ההגברה ?

לשם שינוי מחיר מעולה בארץ, תגידו מה שתגידו :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההגברה הכוונה למגבר נכון ???? אם כן אז זה- cliff desgin 1.1LX מספיק חזק ונשמע טוב

פורסם

מסתבר שהחל מהשבוע יש :) ,הבנתי שהם הבלעדיים בארץ והאמת מבדיקה שערכתי על הסאב ועל מחירו לא קיבלתי אותו רחוק ממחירו בחו"ל וזה אחרי שבדקתי בהמון אתרים אמריקאיים .

האמת אני מרוצה מאוד רק הבנתי מהם שצריך להזהר בהתחלה ולא לפוצץ יותר מידי - יש איזו אזהרה שרשום בקרטון שצריך לא להעמיס על הסאב יותר מידי בהתחלה - זה החברה רושמת כי הם מפחדים שייהרס או שזה באמת נכון ???

פורסם

הסאב צריך תקופה מסויימת שיעבוד, שייפתח קצת, ולא ישר להתחיל להפציץ. זה כמו אוטו, שעושים לו הרצה (דימה, לשירשור שלך :-):wink: ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה יכול להנות מהסאב בלי לחשוש. כל עוד אתה לא לוקח אותו לגבולות למטרות SPL אין לך מה להרגיש מוגבל מתקופת הרצה כזאת או אחרת. שמע מוזיקה ותהנה מסאב משובח.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...