Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים, רציתי לברר איך הרמה של הרמקולים והמגברים של סוני ?

אני מחפש משהו שיהיה סביר,לא בהגזמה כי יש לי תקציב די צנוע,אני בעיקר מתעניין במגברים שלהם.

אז אם מישהו מכיר,התנסה ויכול לתת חו"ד אני אודה לו.

תודה,עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי לפני כמה זמן לשמוע מגבר שלהם מהסדרות הישנות (החדשים הם בצורת מחומש), נשמע בסדר גמור. אני באמת לא מבין למה כל הירידות על סוני, למרות שקראתי פה ושם בפורומים בחו"ל על בעיות אמינות עם המגברים שלהם, אבל יכול להיות שזה כבר היסטוריה. :roll:

פורסם
יצא לי לפני כמה זמן לשמוע מגבר שלהם מהסדרות הישנות (החדשים הם בצורת מחומש), נשמע בסדר גמור. אני באמת לא מבין למה כל הירידות על סוני, למרות שקראתי פה ושם בפורומים בחו"ל על בעיות אמינות עם המגברים שלהם, אבל יכול להיות שזה כבר היסטוריה. :roll:

סוני זו חברה רצינית ויש להם ציוד טוב, הבעיה היא שרק בגלל השם המחירים מאוד גבוהים בהשוואה לחברות אחרות (שהשם שלהן קצת פחות ידוע מסוני).

פורסם

דגם : 475GSX.

הספק : 4X75 RMS.

מחיר : 800 ש"ח.

כמו כן, קומפוננט 6.5 אינצ' של MB-QUART מסידרת הריפרנס במחיר של 750 ש"ח.

יש כאן מישהו שמוכר את המגבר של סוני מסדרת אקספלואוד (475GSX),אתם מכירים את הדגם ? איך הוא ?

כמו כן הקומפוננט של MB,מומלץ ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המחיר בהחלט מוגזם

בחוות דעת שקראתי על המגברים של סוני כתוב שהם דוחפים אחלה בעקרון

אבל בעבודה מאומצת ואינטנסיבית - רצוי לתחם להם תדרים גבוהיים בלבד כי כשהם עובדים חזק על נמוכים (סאב) הזה הם מתחממים מהר.

פורסם

המגברים של סוני מאוד זולים ומאוד לא איכותיים (לדעתי), חברות פשוטות אחרות עדיפות עליהם בהרבה.

אם תקרא חוות דעת בפורומים ואתרים בחו"ל תמצא מהר מאוד שזוהי אחת מהחברות שנחשבות ללא איכותיות בתחום ההגברה.

עם זאת , ב 800 ש"ח לא תמצא משהו סביר אחר.

Leon Cupra 2009

פורסם

SONY, אבל עדיין אני אצא להגנתו...

DaviXXX, אני לא יודע מאיפה הקרצת את זה, אבל הסוני שאני מוכר דוחף כרגע סט דוטק וסאב 250 RMS בלי להתאמץ בכלל, גם אחרי שעה וחצי רצופות (לא בדקתי מעבר) של מוזיקה אלקטרונית (בומים, בומים ועוד בומים :) ) בווליום גבוה. מתחמם כן (כמעט כמו כל מגבר), אבל לא מפסיק לעבוד.

לסיכום :

זה לא PPI, אבל גם לא איזה PROSOUND מעפן.

למחיר הזה זה אחלה מגבר, וכמו שפוקו ציין, לא ניתן למצוא משהו אחר במחיר זול כ"כ.

דא, מישהו מוכר משהו ברמה, ולא סתם מגבר כמו...לדוגמא...המממ...SONY ?

:lol: :lol:

• תוכן חדש...