Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בלילה אני טס לבייג'ין, האם מישהו מכיר חנויות או מקומות מומלצים שם לתחום האודיו?

מחפש בעיקר HU, אולי גם סט קומפוננט.

בדיוטי פרי יש משהו מעניין?

תודה מראש

תום

פורסם

הייתי בביג'ין שבוע וחצי - הרושם שקיבלתי, למען האמת גם מה שנאמר לי מפורשות ע"י אחד המלונאים שם זה שהתחום הזה הוא לא "סטריט ליגל" או במילים אחרות המשטרה בביג'ין אוסרת על התקנת מערכות תחרותיות ברכבים.

אם אתה תראה איך הם נוהגים אתה גם תבין למה.

בכל מקרה אני בטוח שיש שם חברה עם מערכות מטורפות, אבל יש לי הרגשה שהם מסתירים את זה טוב מאוד בנסיעה בעיר.

לא מצאתי שם אף חנות בתחום הזה באזור הקניות המרכזי שלהם, לא ראיתי אף חנות בתחום הזה בחנויות העיר אבל יש שם יבואנים, כמו אלפיין למשל שלי לא היה זמן לגשת לשם - אבל לא ברור לי אם אפשר לקנות מהם ביחידות בודדות או לא.

הדבר הכי טוב שהייתי מציע לך לעשות זה להכנס לאתרים של יצרני אודיו שאתה אוהב ומעוניין בהן ולברר אם יש להם דילר בביג'ין - לא בסין - בביג'ין! ולברר מראש את הכתובת ואיך להגיע לשם ולהקדיש לזה מראש יום אחד מהטיול שלך (וכמובן לטייל באיזור - איך אפשר שלא, עזוב אותך שטויות - תהנה מהיופי שלהם (שלהן גם...) ).

בהונג קונג עד כמה שהבנתי - התמונה שונה לגמרי, גם בשנגחאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה נוחת בהונג קונג אז הרווחת בהונג קונג בתקופה של שנה וחצי הייתי ביותר מ- 7 תחרויות עצבניות בטירוף עם רכיבים HI-END וכמות יותר מ- 80 רכב בכל תחרות.

תסתובב באיזור המסחרי בהונג קונג איילנד או בקאולון תראה שם הרבה חנויות למערכות. או תסתובב בלילה אחרי שעה 23:00 בקאולון אתה תשמע בטוח הרבה מערכות במיוחד באיזורי הפאבים. ואנשים מאוד ישמחו להפנות אותך לדילרים ולחנויות.

פורסם

תודה על התגובות,

אני נוחת ישירות בבייג'ין (הייתי אמור בהונג קונג, אבל טיסה משם לבייג'ין מאוד יקרה-יחסית, ואין הרבה איפה לטייל בהונג קונג, ביחס לבייג'ין), ננסה לחפש קצת חנויות בתחום, אבל לא להיסחף, אחרי הכל אני נוסע לשם בשביל לטייל, זה היה רק תוספת נחמדה :)

תודה על ההמלצה, מצאתי מספר חנויות של ALPINE ו PIONEER, בבייג'ין, לקחתי איתי את הכתובות והמספרי טלפון.

תודה!

• תוכן חדש...