Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

אני מחפש רדיו דיסק לרכב שיענה לצרכים הבאים:

רדיו דיסק איכותי, שיש לו כניסה של USB וגם כניסת AUX

איכות קליטת הרדיו לא חשובה, כמעט ולא שומע רדיו.

צריך שיקרא MP3 גם מצרובים, עם אפשרות של שמיעה רנדומלית של השירים.

ועד שאלה: האם בחיבור USB ניתן לחבר רק נגן USB? האם אני יכול למשל לחבר כרטיס זכרון עם שירים דרך קורא כרטיסים לכניסת ה USB של הרדיו דיסק?

מחיר: עד 1000-1200 שקל.

תודה לעונים

פורסם
שלום לכם.

אני מחפש רדיו דיסק לרכב שיענה לצרכים הבאים:

רדיו דיסק איכותי, שיש לו כניסה של USB וגם כניסת AUX

איכות קליטת הרדיו לא חשובה, כמעט ולא שומע רדיו.

צריך שיקרא MP3 גם מצרובים, עם אפשרות של שמיעה רנדומלית של השירים.

ועד שאלה: האם בחיבור USB ניתן לחבר רק נגן USB? האם אני יכול למשל לחבר כרטיס זכרון עם שירים דרך קורא כרטיסים לכניסת ה USB של הרדיו דיסק?

מחיר: עד 1000-1200 שקל.

תודה לעונים

חורג מהתקציב שלך אבל שווה לדעתי - פיונר 7950UB

אני חיברתי דיסק קשיח של 120 גיגה, אתה יכול לחבר כל זכרון USB ולא רק MP3.

פורסם
חורג מהתקציב שלך אבל שווה לדעתי - פיונר 7950UB

אני חיברתי דיסק קשיח של 120 גיגה, אתה יכול לחבר כל זכרון USB ולא רק MP3.

תודה על התשובה

ראיתי שזה עולה בסביבות 2000 שקל, אשקול זאת.

איך חברת לו דיסק קשיח? עם מתאם USB/HDD?

אם חברת לו דיסק קשיח, וניתן לחבר לו לדבריך כל זכרון USB זה אומר שבחירת השירים והשליטה היא מתוך הרדיו דיסק?

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל, אתה יכול להוציא אותו ב 1650-1850.

שים לב שלא בכל מקום זה 3 שנים אחריות, המקומות הזולים בדרך כלל נותנים שנה אחריות.

אם יש לך איך להגיע לבנימינה אני אסדר לך את המתקין שהתקין לי והוא יקח לך 1700 כולל התקנה ואחריות ל 3 שנים.

בנאדם מקצועי, מסודר ועם חנות מצויינת.

אתה יכול לחבר כל התקן שמתחבר ב USB כולל דיסק קשיח חיצוני ללא שום מתאם.

דגמים פחות טובים של פיונר זקוקים למתאם למרות שכתוב שהם תומכים ב USB ( כתוב שבעזרת מתאם - לא זול בכלל)

השליטה היא דרך הרדיו דיסק.

אני בהתחלה מאוד פחדתי שהשליטה תיהיה לא נוחה, בכל זאת לתמרן בין אלפי שירים זה לא קל.

אבל בחיים לא ציפתי שזה יהיה נח כמו שזה באמת, יש לך שם כפתור LIST שנותן לך לתמרן בין השירים והתיקיות בשניות בודדות.

חוץ מזה שמכל הHU שתמצא בתווך הזה אין ספק שהוא היפה ביותר. אולי זה לא החלק החשוב ביותר, אבל זה בהחלט מוסיף.

אם יש לך שאלות תרגיש חופשי...

פורסם
תריץ חיפוש בגוגל, אתה יכול להוציא אותו ב 1650-1850.

שים לב שלא בכל מקום זה 3 שנים אחריות, המקומות הזולים בדרך כלל נותנים שנה אחריות.

אם יש לך איך להגיע לבנימינה אני אסדר לך את המתקין שהתקין לי והוא יקח לך 1700 כולל התקנה ואחריות ל 3 שנים.

בנאדם מקצועי, מסודר ועם חנות מצויינת.

אתה יכול לחבר כל התקן שמתחבר ב USB כולל דיסק קשיח חיצוני ללא שום מתאם.

דגמים פחות טובים של פיונר זקוקים למתאם למרות שכתוב שהם תומכים ב USB ( כתוב שבעזרת מתאם - לא זול בכלל)

השליטה היא דרך הרדיו דיסק.

אני בהתחלה מאוד פחדתי שהשליטה תיהיה לא נוחה, בכל זאת לתמרן בין אלפי שירים זה לא קל.

אבל בחיים לא ציפתי שזה יהיה נח כמו שזה באמת, יש לך שם כפתור LIST שנותן לך לתמרן בין השירים והתיקיות בשניות בודדות.

חוץ מזה שמכל הHU שתמצא בתווך הזה אין ספק שהוא היפה ביותר. אולי זה לא החלק החשוב ביותר, אבל זה בהחלט מוסיף.

אם יש לך שאלות תרגיש חופשי...

תודה על הנכונות לעזור. אשקול זאת ואהיה איתך בקשר.

אגב, ההרד דיסק הוא חיצוני עם USB נכון? איפה אתה מניח אותו בנסיעה שלא יפול? בתא הכפפות?

פורסם

תרשום את הפלא שלי - 0528854443 - מתן.

יוצא מאחורה כבל, הכי נח לשים אותו בתא הכפפות, הכבל ארוך, ככה שאתה יכול למשוך אותו מחוץ לתא הכפפות ואחרי החיבור להחזיר לשם.

• תוכן חדש...