Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כמה שאלות לגבי הרכב הזה.

אני מעוניין לקנות רכב מסוג פולקסוואגן פולו(שנת 1997-1999),

ולאחר כמה זמן שחיפשתי במודעות יד שנייה ראיתי שהרכב הזה משום מה זול מאוד.

תסבירו לי בבקשה למה הוא כזה זול, מה אתם חושבים על הרכב,מה יכולות להיות הבעיות שלו?

תודה רבה!!!

פורסם

השאלה היא איזה פולו.

היו הרבה דגמים כאשר הכי זול הוא 1000 סמ"ק ללא הגה כח וגיר רגיל...

אז אמור בבקשה ספציפית...

בעקרון, הדגמים האחרים (1600 למשל) טובים ואמינים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מחירו של הפולו זול מכיוון שמדובר ברכב שלא עומד בסטנדרט האיכות של אחיו הגדולים ממשפחת הגולף והפסאט. עלויות האחזקה עלולות להיות יקרות אם הרכב הוזנח בעבר. מחלות אופייניות: חלקי פלסטיק שנשברים ונסדקים בתוך תא הנוסעים (חלקם יקרים בלי פרופורציה תודות ליבואן החמדן, צ'מפיון), פלאנץ מים מפלסטיק מחורבן שנוטה לנזול כל 3 שנים בערך, בית מצערת יקר מאוד (כ-3000 ש"ח לפני עבודה) בעל אורך חיים של כ-150,000 ק"מ בממוצע, מערכת חשמל באיכות בינונית (זו שקיימת בדגמי גולף משנים מקבילות הרבה יותר טובה) ועוד.

בסה"כ מדובר ברכב לא רע כשלעצמו והוא מצוייד ב-ABS ושתי כריות אויר - אבזור שלא היה נפוץ בשנים שהרכב הזה נמכר כחדש.

טיפולים יקרים יחסית במוסכים מורשי היבואן. אם ברצונך לקבל טיפול יותר טוב מבמוסכים המורשים תמורת הרבה פחות כסף, אני ממליץ לך לפנות למוסך רון ברח' המסגר בת"א.

הגרסה המומלצת היא 1.6 ידנית (עם מנוע מדגם AEE).

פורסם

- הפולו שומר על ערכו טוב יותר מכל המתחרות.

- רכב בן 10 שנים נהנה מביקוש קטן יותר בהשוואה לרכב בן 6 עד 10 שנים.

- ברכב מעל 10 שנים שנים כמעט ואין הבדל במחיר בין רכבים גדולים וקטנים של אותו יצרן מכיוון שרכבים "זקנים" לא משמשים כרכב ראשון ורוב האנשים מחפשים רכבים קטנים כרכב שני.

(רכב גדול צורך יותר דלק ובדר"כ עלויות אחזקה יותר גבוהות).

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...