Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע נסיעה ושמיעת שירים בווליום גבוהה פתאום המערכת הפסיקה לעבוד

הפאנל עצמו עובד אבל אין קול ואין עונה מהרמקולים האם זה יכול להיות בעייה במגבר?

הפעלתי את המערכת וראיתי שאין אור במגבר והמגבר היה חם אש עד שקיבלתי כוויה קטנה יכול להיות שהמגבר נשרף?

יש לי אחריות לשנה האם זה כלול באחריות?

המגבר שיש לי הוא זה : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=gto4060&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap&lang=he

אם זה לא המגבר מה יכולה להיות הבעייה?

תודה

פורסם

k1235,

סביר להניח שאם תתן למגבר להתקרר ותפעיל אותו מחדש, הוא יחזור לנגן. מכיוון שהמגבר התחמם מאוד הוא נכנס למצב של הגנה ולכן הוא הפסיק לנגן. צריך לנסות ולמצוא מה הסיבה שבגללה המגבר התחמם כל כך. הסיבות הן:

1. חיבור רמקולים למגבר בהתנגדות נמוכה מהמינימום שהמגבר מסוגל לפעול איתה.

2. חוסר איוורור למגבר.

3. החום הכבד שיש לנו בקיץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בוא נגיד מחר בבוקר אני קם הכל פועל כשורה מה אני צריך לעשות?

איזה פתרונות יש כדי למנוע התחממות ?

המגבר לא נפגם מעצם פעולת ההגנה הזו?

תודה

פורסם
בוא נגיד מחר בבוקר אני קם הכל פועל כשורה מה אני צריך לעשות? לידאוג לכך שהמגבר לא ייתחמם בצורה גבוהה כל כך.

איזה פתרונות יש כדי למנוע התחממות ? כפי שכתבתי לך כבר קודם, צריך לוודא שההתנגדות של הרמקולים מתאימה לנתוני העבודה של המגבר. כמו כן יש אפשרות להוסיף מאוורר ליד המגבר.

המגבר לא נפגם מעצם פעולת ההגנה הזו? אם המגבר חזר לנגן, אז הוא לא נפגע מעצם הפעולה של מעגל ההגנה.

תודה

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חיתך של הפרספקט שעל המגבר והתקנת מאוורר של מחשב על החור

את המאוורר תחבר למינוס של המגבר ולחיבור של הרימוט

רק לפני שאתה מחבר תבדוק כמה מילי אמפר היציאה של הרדיו דיסק ברימוט וכמה דורשים המאוורר והמגבר ביחד

במידה והם דורשים יותר תהיה זקוק להתקנה של מיני ריליי על הכבל של הרימוטhttp://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם

קצת קיצונים לחתוך את הפרספקט ולתקוע שם מאוורר לא ? :)

לרוב גם מאוורר שמזרים אוויר על צלעות הקירור יעשה את העבודה....

• תוכן חדש...