Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מאיזו בחינה? מה הצרכים שלו?

אם הרכב יבלה הרבה בשטח-ידני.

אם הרכב יבלה לרוב בפקקי ת"א בימי עבודה עמוסים (כרכב עבודה)- עדיף אוטומט.

אם לחבר אין העדפה מסוימת, הגיר הידני יהיה בעל צריכת דלק טובה יותר ובעל ביצועים טובים יותר בשטח ובפרט ובכביש ככלל.

אופצית רכישה טובה יותר: ניסאן נאברה.

פורסם

לא מכיר ממש את הרכב

אבל יש לנו אחת בעירייה שנורא שמחתי לנסוע עליה והתאכזבתי

היגוי מלאכותי ומעצבן ומנוע דיזל מרעיש ולא סופר חזק כמו הפוזה

אולי זה רק אני אבל גם מנהל המוסך שלי הזדהה... :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
אין לי נסיון עם הרכב הספציפי הזה' date=' אבל באיפון ובמגנום האוטומטיים משנים קודמות יש בעיות קשות של התחממות. גם אם לא הייתי יודע על בעיות בדימקס, ההיסטוריה הזו היתה גורמת לי לקנות רק ידני.[/quote']

באיסוזו היו 3 הילוכים (בטנדר :shock::bugeyed: )

פורסם

תודה על התשובות, בסוף הוא הולך היום להשקיע קצת יותר בכרסת ה- 4X4, ידנית דאבל קבינה, נראה פצצה. אגב, ממה שהבנתי ממנו מדובר בפיק-אפ הנמכר בארץ ובעולם, מישהו יודע האם זה נכון?

פורסם

אני נוסע מדי פעם ב DMAX , כולל נסיעות ארוכות, כולל שטח. אני גם מכיר ממספר נסיעות את המיצובישי האנטר, ניסאן נבארה וטויוטה ויגו (שנמכר היום בגרסה המוצלחת מתמיד של 3 ליטר אוטומטי). שלושתם משמעותית יותר מוצלחים מהDMAX כמעט בכל פרמטר. חוץ מזה, שמבחינתי, העובדה לכל השאר יש אופציה לנעילה אחורית ולאיסוזו אין- פוסלת אותו על הסף... אבל זה באמת חשוב רק למי שנוסע בשטח.

זה שרכב הוא "הנמכר ביותר" לא הופך אותו לטוב. מספיק שמנהל הרכב הממשלתי ועוד שני ציי רכב גדולים מחליטים לקנות אותו (כי הם מקבלים תנאי מימון טובים- לא בגלל שחשובים להם הביצועים או נוחות הנסיעה) והוא הופך ל"נמכר ביותר".

כאן:

http://www.jeepolog.com/road_tests.html

תוכל לקרוא מבחנים לטנדרים המוזכרים בדבריי, והזמן שעבר מהמבחנים (ואיתו לא מעט שעות נהיגה בקבינות שלהם) מוכיח שלא טעינו בגדול- הDMAX הא הנחות בטנדרים הנמכרים בישראל.

אסף.

• תוכן חדש...