Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס מרוצים בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן שמעתי לא יודע עד כמה זה נכון לכן פונה לשאול כאן.

האם יש קורסי מרוצים אשר נערכים בישראל ולאחר מספר קורסים שולחים לקורסים נוספים

בצרפת ולאחר שנערכת תחרות הזוכה מקבל ספונסר הממן לו את כל הנושא!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

את האמת אני לא יודע כי רק שמעתי את זה...

אבל אימוני ג'אמיקנה כפי שאני יודע לא שולחים נציגים לצרפת או שאני טועה?

אז כנראה שמה ששמעתי לא נכון?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
האם יש קורסי מרוצים אשר נערכים בישראל ולאחר מספר קורסים שולחים לקורסים נוספים

בצרפת ולאחר שנערכת תחרות הזוכה מקבל ספונסר הממן לו את כל הנושא!?

התשובה הפשוטה היא לא.

עשית בלאגן מהרבה פיסות מידע חלקיות וככה אולי הגעת לתיאור הזה.

אם יש קורסי מירוצים בארץ ? תלוי למה אתה קורא מירוצים. יש המון קורסים בארץ, רובם של יום אחד עם תכנים דומים, חלקם אולי יתהדרו בשם "מרוצים" אבל סה"כ לא מדובר על משהו קיצוני (אל תשכח שאין לנו בארץ שום מסלול ואין כזה דבר מרוץ כשזה עדיין לא חוקי).

למסלולים יש קורס שמורכב מכמה מפגשים ונקרא "קורס נהיגת מרוצים" אז אני אניח שהתכוונת אליו.

זה לא כולל שום המשך שמישהו שולח אותך אליו אבל אתה כמובן יכול להמשיך משם לקורסים נוספים גם בחו"ל. למסלולים יש כמה אופציות לקורסים כאלה (בעיקר צרפת) ויש להם גם אפשרות להוציא נהגים למרוצים בטורקיה.

תחרות בצרפת ? הזוכה מקבל ספונסר שמממן הכל ? לא הייתי מפתח תקוות.

כפי שאמרתי יש מירוצים בטורקיה, אני לא מכיר את הפרסים אבל לא מדובר במשהו פשוט (ותכין כמה עשרות אלפי שקלים אם בא לך להתנסות בעניין).

(קצת far-fetched אבל עוד פיסת מידע אחרת שאולי התערבבה לך למסקנות האלה היא בהקשר לטופ-דרייבר שמסלולים עשו וסיפרו על מתכונת דומה בצרפת בה התחיל/התגלה סבסטיאן לואב).

בקיצור, על תבנה על שום ספונסר, אתה צריך להתחיל מלמטה ולשפוך המון כספים. תעשה את זה בשבילך, לא בשביל ספונסר שהסיכוי להגעה שלו...

ניר

• תוכן חדש...