Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי HU של CLARION(865

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר מעבר על חיפוש נרחב עדיין לא בדיוק הבנתי כמה דברים

ואשמח באם תוכלו לעזור לי (יותר שאלות למי שיש לו את הHU הזה)

1) לHU הנוחכי ישנו מסך נגיעה ורציתי לדעת האם זה מסך נגיעה המתבסס על touch screen כמו במחשבי כף יד

או שזה מתבסס על כיסוי חריץ תאורה וכך הוא גורם לאפקט של מסך נגיעה

2) האם כלל המסך הוא כזה או שישנם כפתורים מסויימים במסך והם משתנים בהתאם לאופציה אותה בחרת

3) ישנם סוגי HU אשר מגיעים עם יכולת חיבור מקרופון ל HU ע"מ לעזור בכיוון הבמה האם יש לHU הזה יכולת דומה?

4) למכשיר ישנה שליטה על הIPOD רציתי לדעת האם זאת שליטה מלאה או חלקית (ואם היא חלקית אז עד כמה)

והאם צריך לקנות מתאם מיוחד ע"מ לחברת את הIPOD לHUהנ"ל

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם
שלום לכולם

לאחר מעבר על חיפוש נרחב עדיין לא בדיוק הבנתי כמה דברים

ואשמח באם תוכלו לעזור לי (יותר שאלות למי שיש לו את הHU הזה)

1) לHU הנוחכי ישנו מסך נגיעה ורציתי לדעת האם זה מסך נגיעה המתבסס על touch screen כמו במחשבי כף יד

או שזה מתבסס על כיסוי חריץ תאורה וכך הוא גורם לאפקט של מסך נגיעה. המסך הוא מסך נגיעה כמו במחשב כף יד, ולא ע"י כיסוי חריצי תאורה.

2) האם כלל המסך הוא כזה או שישנם כפתורים מסויימים במסך והם משתנים בהתאם לאופציה אותה בחרת ישנם כפתורים על המכשיר בצידיו, כאשר 90% מהשליטה מתבצעת מהמסך עצמו והכפתורים משתנים בהתאם.

3) ישנם סוגי HU אשר מגיעים עם יכולת חיבור מקרופון ל HU ע"מ לעזור בכיוון הבמה האם יש לHU הזה יכולת דומה?

4) למכשיר ישנה שליטה על הIPOD רציתי לדעת האם זאת שליטה מלאה או חלקית (ואם היא חלקית אז עד כמה)

והאם צריך לקנות מתאם מיוחד ע"מ לחברת את הIPOD לHUהנ"ל

התשובות שיכלתי לתת מסומנות באדום.

אין לי IPOD כך שלא התנסיתי. לגבי מיקרופון, למיטב ידיעתי למכשיר אין את הפונקציה הנ"ל.

אם תרצה את החוברת תבקש.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

תודה רבה על התשובות.

אשמח לקבל את החוברת

התשובות שיכלתי לתת מסומנות באדום.

אין לי IPOD כך שלא התנסיתי. לגבי מיקרופון, למיטב ידיעתי למכשיר אין את הפונקציה הנ"ל.

אם תרצה את החוברת תבקש.

להתקנה שלי:

פורסם

את המניואל אתה יכול למצוא באתר החברה.

המסך הוא מסך נגיע כמו במחשב כף יד, אבל בחלק גדול מהכפתורים (כמו קדימה,אחורה,פלי,סטופ...) ההרגשה כמו של כפתור שעובד על רעיון כיסוי חריץ תאורה... וזה די מרגיז (הרגיש אותי בכל מקרה).

פורסם

כן אבל מה לגבי שאר המסך (לא הכפתורים) המסך עצמו הוא גם נגיעה או שרק הכפתורים והצדדיים של ההרצה

לדוגמא :

מתנגן שיר אז רשום את השם שלו

איפה שרשום את שם השיר זה גם מסך נגיעה

או רק איזורים ספצייפים

ואם מישהו יוכל באמת לענות לי על שאלת הIPOD אשמח מאד

הורדתי את המניואל אבל לא רשום שם כלום על IPOD מצויין שם רק AUX (שאני משאר שזה יכולת חיבור גם לIPOD בין היתר)

יש תמיכה ב IPOD/DVD/TV ועוד כל מיני (אבל לכל אחד מהתמיכה רשום להסתכל על חוברת ההפעלה של הרכיב אותו אני מחבר לAUX) עוד דבר אשק גורם לי לחשוד שהשליטה מתבצעת מהIPOD עצמו

להתקנה שלי:

פורסם
כן אבל מה לגבי שאר המסך (לא הכפתורים) המסך עצמו הוא גם נגיעה או שרק הכפתורים והצדדיים של ההרצה

לדוגמא :

איפה שרשום את שם השיר זה גם מסך נגיעה החלק הזה אינו מסך נגיע

או רק איזורים ספצייפים רק אזורים ספציפים

בקשר לIPOD אני לא ממש יודע כי אף פעם לא חיברתי אליו IPOD

פורסם

לדוגמא :

איפה שרשום את שם השיר זה גם מסך נגיעה

או רק איזורים ספצייפים

החלק הזה הוא בהחלט מסך נגיע!

לזה שאמר שלא.. נסה לכבות אותו ולגרום לכך שיוצג השעון במרכז התצוגה. נגיעה במרכז המסך תכבה את התצוגה לחלוטין. כל המסך בשלמותו הוא מסך מגע!

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

טוב שאלה אחרת לגמרי:

מה לגבי תמיכה בעברית?

יש מצב שאם אני כותב בעברית על הדיסק הוא יזהה לי את הכתב

או שכרגיל כמו בכמה מערכות שאני מכיר אני יראה ג'יבריש?

להתקנה שלי:

פורסם

ג'בריש

ד"א העברת שיר או זמן של שיר מתבצע ע"י הזזת האצבע זה לא נגיעה וזהו, זה בעצם "משיכה"

שתעביר את השיר.

מצטער על ההסבר הגרוע אבל רק ע"י נגיעה מוחשית בדבר תבין עד כמה זמן לא בדיוק נגיעה (רק בהעברת שירים וכ'ד..)

כל המסך כולו נגיעה, אתה לוחץ על כפתור לודגמאת "סאונד" ואז המסך נותן לך אופציות לכיוון המערכת שכל המסך באותו רגע

הופך להיות נגיעה ושם מתחילים כיוונים וכ'ד..

את אופצייה 3 עם מיקרופון אין לו

המסך נגיעה נוח מאוד, ולא כמו כולם יגידו לך "אתה תמצא את עצמך בעמוד עם המסך נגיעה"

אני אומר לך עם המכשיר הזה אתה טוב ולא תמצא את עצמך בשום מקום והכל שטויות, המסך בסדר גמור.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

שוב תודה על התשובה הזריזה

בקשר למסך נגיעה הבנתי על מה מדובר ראיתי בחוברת הדרכה איך בדיוק מעבירים וזה נראה לי נחמד

טוב בטח נצטרך להתרגל לזה (וחוץ מזה את כיווני הסאונד עושים לפני שנוסעים ואח"כ מה שנשאר לך

זה רק הרצת שירים והגברה או הנמכה של ווליום)

ואי אני כבר רוצה להתקין את הכל באוטו

לגבי IPOD אני מבין שאני אנסה כבר לבד

זה לא כל כך קריטי

שווה לקנות את הדבר הזה שמושחל על המגן שמש של הדיסקים?

נראה לי מעפן כזה... אולי שווה כבר לקנות קופסה וזהו

להתקנה שלי:

• תוכן חדש...