Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות ב 306 XSI 1998.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מד המהירות שלי "מקפץ" לפעמים לסוף הסקאלה ונשאר שם לזמן מה. המרחק הנמדד עדיין נכון ותואם את המהירות אבל המחוג מראה מהירות בהיסט גבוה. התופעה לא קבועה וחוזרת כשהרכב "קר" בתחילת נסיעה לאחר עמידה ממושכת.

(הדגם הוא מדור שני עם מד מרחק בעל תצוגה דיגיטלית).

האם למישהוא יש רעיון?

פורסם

אפשרי בעיה בחיישן מד-מהירות שנמצא על הגיר. אפשרות אחרת (ולדעתי יותר סבירה) היא בעיה בלוח השעונים- מגע רופף, בעיית הארקה, או תקלה בלוח השעונים עצמו.

יש לפנות למכון ספידומטרים לצורך פתרון הבעיה.

פורסם

גר במרכז.

אני לא חושב שהבעיה היא בחיישן כי המרחק נמדד לפי המהירות האמיתית.

השאלה היא האים למישהוא יש השערה לגבי סיבה אפשרית וכמה זה מסובך לפרק את הספידומטר ב 306 (אני די אוהב לעשות דברים כאלה לבד - אם הם לא מסובכים מידי).

היום אקבל את הספר של היינס ואבדוק אם זה נראה מסובך.

למישהו יש המלצה למכון ספידומטרים במרכז שינהג בעדינות ההולמת ל פלסטיקה של פיג'ו.

(לא כמו מתקן המזגנים שניסה לשכנע אותי שכדי לפרק מפוח מזגן פנימי יש לעקור את הדשבורד עם לום!!! - כמובן שברחתי כל עוד נפשי בי ולאחר עיון קצר בהיינס מסתבר שהעיניין מסתכם שני ברגים וחצי סיבוב).

• תוכן חדש...