Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטסטר 1200 חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון כי זה לא אספנות אבל די ישן 92+-

ואני מאמין שפה אני יקבל את התשובות הכי טובות:).

טוב היתחלתי להתעניין בקסטומים(אני מגיע מעולם האופנועי השטח) ורציתי לשאול כמה שאלות אל הדגם הזה.

מה עלות ההחזקה של כלי כזה?(ביטוח וכד)

האם זה כלי שימושי בחיי היום יום במקום אוטו?(100 קמ ביום)

דלק שותה הרבה?

והכי חשוב אמינות

מצטער אל ההצפה של השאלות .

התקציב שאני חשבתי אליו הוא עד 70

אם יש עוד אופציות מעניינות אני ישמח לשמוע.

תודה לכול העונים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן לא הפרום, וללמוד על הארלי בכמה מילים כמו כל התורה על רגל אחת, לא כלי למתחילים, דורש תשומת לב והשקעה יקרה יחסית, אין ספור שיכלולים ושיפורים ומעט מאוד נישארו בתצורה המקורית, כך שניתן להגיב רק ספציפית לאופנוע נתון, המחירים לשמורים גבוהים יחסית, ביטוח בשמיים, לא אידאלי לחובבי הנוחות והפינוק, ולא כלי ידידותי בתוך העיר, כאמור רוב הכלים שופרו ושונו על מנת להתאים לבעליהם, כל אחד על פי השגעון שלו וצורת הרכיבה האהובה עליו, האמינות לא משהו לרוץ ולספר לחברה בטח שלא בממוצע היפני....אבל הארלי זה הראלי והארליסט אמיתי לא יעניין אותו שום דבר ממה שכתבתי, ממומלץ לפני הרכישה לבקר אצל רופא השיניים שלך לחיזוק הסתימות!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רק לשם הבהרה,בארה"ב הסופרטסטר לא בדיוק נחשב להארלי,

זה האופנוע שבדר"כ משמש את הנשים של הארליסטים..

אם הייתי קונה הארלי זה רק עם המנוע הגדול...

לגביי דלק,אוכל אוכל דלק...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הנסיעה בהארלי מרחק כזה כל יום תבטיח את הדברים הבאים:

תחת מסוקס ומלא יבלות.

בעיות גב תחתון.

שרירי צואר תפוסים תמידית.

לזכור שהרכיבה בהארלי היא רכיבה פתוחה וללא הגנות מהרוח. בעיקר רכיבת פוזה לא נוחה לנהיגה ארוכה על בסיס יומי ממולץ יותר כלי תיור או קרוזר-רן

פורסם

עד כמה שאני יודע- בהארלי אין בולמי מנוע- אז, כל הרעידות עוברות ישר לגוף. זה יכול להיות נחמד (אפרופו- נשים של הרוכבים:twisted: ), אבל למי ש"עדין"- זה יכול להיות גם סיוט לא קטן. חוץ מזה- הדבר הזה כבד! בצורה עצבנית- ואני יודע, על מה אני מדבר- לי בעצמי יש 1100F, שגם לא בדיוק קל! ואף על פי כן- לא מעט אנשים כן משתמשים בהארלי כאופנוע יומיומי- על טעם וריח איך וויכוח, ככל הידוע!

ת'אמת- פעם זה היה הפנטזיה שלי, אבל מאז, שבפעם הראשונה עשיתי סיבוב על ה"משהו עם הפלסטיק"- הבנתי, שזה זה, ומאז ההארלי הפך להיות "עוד חלום, שלא אגשים כנראה", לפחות לא בזמן הקרוב, וטוב, שככה...

אם כי- גם היום לא הייתי מתנגד למשהו כזה:

(אבל החלום האמיתי שלי- לבנות "קאסטום בייק": מזלג ארוך, גלגל "שמן" מאחורה, וגלגל קטן מאד ושמן מקדימה- בניגוד למה, שיש כאן: גדול וצר, וכסא עם משענת "השוכבת". ובנוסף- אני רוצה מנוע יפני 4 בוכנות, לפחות 750 סמ"כ.) טוב, בינתיים זה רק החלום...

chopper.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשטח אתה מכסה מרחקים קצרים בשבילים ואדמה, רוכב מיומן את רוב הנסיעה עושה בעמידה על הרגליות, בכביש המצב שונה כאשר אתה נדרש לכסות מרחק גדול של שעת רכיבה, יש משמעות רבה לנוחות הנסיעה להגנה מהרוח וליכולת גיהוץ המהמורות ההרלי מסמן "עבר בקושי" בכל אחד מהתחומים הנ"ל, בתחום הפוזה הוא הזוכה בגדול-רן

פורסם

רן, תפסיק לנסות לשכנע את עצמך...:-):wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי שלא רכב על הארלי והוציא חרקים מבין השיניים, מי שלא פרץ לו הדיסק והרופא הזהיר אותו שהוא משחק באש, מי שלא נרדמו לו הידיים בקסטל והתעוררו רק אחרי שעתיים בחוף דדו, מי שלא איבד אומים וברגים בכל הארץ ועדיין קשה לו למקד את הראייה בגובה האופק. מי שהשמיעה שלו היא פעם כן, פעם לא ופעם למה לא, מי שצריך אחרי רכיבה טובה לבדוק שיהלומי הכתר עדיין שלמים ובמקום, לא יבין רכיבה על הארלי מה היא. הראלי זה לא אופנוע הארלי זו דרך חיים-רן

פורסם

אולי הוא לא הכי נוח, אולי לא הכי קל, לא תמיד הכי שקט, ועוד כל מיני לא הכי, אבל הוא תמיד המלך. נכון רנצוק ? - זאב

zeev

פורסם

אין עוד מלבדו....אחרון האופנועים האמיתיים ניראה כמו אופנוע נישמע כמו אופנוע ומתנהג כמו אופנוע, אם יש לך אחד כזה רוב הסיכויים שהאבא של החברה שלך לא יסכים לקשר.....רן

פורסם
היי עמית, האיש התכוון ל - 1200cc לא ל - 833 . להתראות . זאב

זאב זה עדיין ספורטסטר,תוספת הנפח למנוע לא תשנה זאת.

זה יותר גרוע מאופנוע שטח? יש לי 250 שתי פעימות אני לא מאמין שיש יותר רעידות מהאופנוע הזה.

תוסיף לזה עוד בוכנה ששוקלת פי 3 מהבוכנה ב250 ואז תקבל ויברציות.

עד כמה שאני יודע- בהארלי אין בולמי מנוע- אז, כל הרעידות עוברות ישר לגוף. זה יכול להיות נחמד (אפרופו- נשים של הרוכבים:twisted: ), אבל למי ש"עדין"- זה יכול להיות גם סיוט לא קטן. חוץ מזה- הדבר הזה כבד! בצורה עצבנית- ואני יודע, על מה אני מדבר- לי בעצמי יש 1100F, שגם לא בדיוק קל! ואף על פי כן- לא מעט אנשים כן משתמשים בהארלי כאופנוע יומיומי- על טעם וריח איך וויכוח, ככל הידוע!

יש בטח שיש תושבות מנוע,לפחות בחדשים יש.

למרות כל הסטראו טיפים העברתי רצוף בערך 120 מייל עם הארלי ROAD KING מצפון גרזי לדרום גרזי והאופנוע נעים כמו כל אופנוע יפני אופייני,הכייף האמיתי הוא בסל"ד הנמוך,אז באמת אפשר להנות מהמומנט הבשרני ומהצליל המטמטם.

מה שכן הגיר שלו מחורבן,בכל העברת הילוך מבינים עד כמה.

roadkind.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...