Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שעשיתי טיפול 100K השבוע במוסך מורשה של הונדה בירושלים הם החליטו על פי שיקול המוסך שצריך להחליף פילטר אוויר, דבר שקורה אחת ל-20K בסיוויק ממודל 2002.

לאחרונה בטיפולים הם החליפו את זה כל טיפול, למרות שזה סכום לא בשמיים 60 שקל סה"כ, אבל תודו שזה מעצבן, אני פשוט תמיד חושב שהם גונבים אותי, מצטער.

בכל מקרה הם החליפו את הפילטר, מצורפות תמונות של הפילטר היוצא, מישהו יכול להגיד לי האם באמת היה צריך להחליף את הפילטר??

תודה לכל העוזרים!!

IMG_0439.jpg

IMG_0438.jpg

Polo 2012

פורסם

אם זה פילטר שלדעתך במצב תקין ושמיש,מעניין לדעת איך יראה פילטר אצלייך שכבר תוכל לומר עליו-חייב החלפה[רמז:שחור פחם..:shock: ]

בהחלט הפילטר בתמונה לא במצב מזהיר וההחלפה הייתה במקום.

אתה יכול להיות רגוע,לא גנבו אותך הפעם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פילטר אויר הוא חלק חשוב ועם זאת גם מאוד זול(בין 20-40 ש"ח).

אתה יכול להחליף אותו גם לבד כל חודש אם אתה רוצה. :-D:wink:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
אם זה פילטר שלדעתך במצב תקין ושמיש,מעניין לדעת איך יראה פילטר אצלייך שכבר תוכל לומר עליו-חייב החלפה[רמז:שחור פחם..:shock: ]

בהחלט הפילטר בתמונה לא במצב מזהיר וההחלפה הייתה במקום.

אתה יכול להיות רגוע,לא גנבו אותך הפעם.

הבנתי.. תודה!

פשוט כל פעם שאני יוצא מהמוסך אני מרגיש כאילו אשכרה גונבים אותי...

אומנם על דברים קטנים אבל כמה גרושים פה ושם יכולים להיות לפעמים יותר מזה...

ברגע זה גם הוכחתם לי את אמינות המוסך.

תודה!!

Polo 2012

• תוכן חדש...