Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נרכשה עוד סובארו 79'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברכות לרגל הרכישה. מקוה שלא תהרוס אותה כמו את הקאסטום...

משה אזולאי.

ממנהלי מועדון "סובארו קלאסי"

את הקאסטום אני לא יצבע בשחור:x ,מי אמר לך שאני לא אוהב את הצבע הנ''ל?

אני ישאיר את הצבע המקורי,הבן אדם יעבור עליה פוליש ווקס היום בערב ומקווה שזה יספיק ולא איאלץ לצבוע באותו צבע מחדש

נרכשו היום מגני בוץ מקוריים!!! מאיש מבוגר שנזכרתי שהיו לו רכבים כאלה בעבר,גם כמה ניקלים פה ושם:-P

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

:agrue:

שלא ייגמר לעולם,מברוק על הרכישה נראית סבבה,וכמובן נשמח לראותך במפגשי"מועדון סובארו קלאסי"המשמין !

אלוני

הסובארו השלישית על הדרך בעזרת השם תוך חודש תצטרף לחניה אצלי:lol: ,והפעם הרדטופ 78' גיר ידני:wink:

אגב, יש אוטו 78 מקורי כמעט יד 4 צריך ראש מנוע ועבודות פחחות רציניות -הבעיה היא שהאוטו מעוקל:-( .

מי שמעניין אותו לרכוש אותו שיפנה אלי בפרטי. אבל הבן אדם לא מוכן לרדת מ 5 אלף:roll: שלטעמי מוגזם.

אבל יש לציין שהרכב בפנים מושלם 100% אפילו סדקים בדשבורד אין..הכל אורגנלי,פשוט הזניח אותו וזרק אותו במקום חשוף כל עונות השנה

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

חלקים פנימיים ושאר ירקות של 78 מתאימים לטנדר מהמודל הישן (יוצר בשנה האחרונה של הדגם אם אני לא טועה)?

מבחינה משפטית ,אם קניתי רכב מעוקל והורדתי ממנו חלקים עברתי על החוק? גנבתי ?

החלקים שייכים לבנק? או אולי למדינה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...