Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנוקיה 6230I

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת שלפעמים מישהו מתקשר, אני רואה על המסך את השיחה נכנסת אין וצלצול. שאני לוחץ לענות הטלפון נכבה או עושה ריסט ועד שאני לא מוציא את הבטריה ומחזיר הוא לא חוזר לעצמו..

ונתקלתי בטלפון של חבר מאותו דגם עם אותה הבעיה בידיוק לפני חודש בערך.

יש איזה עדכון תוכנה או משהו לעשות לו?

תודה

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
6230I ידוע כחרא של מכשיר (הדגם הקודם - 6230 ידוע כאחד הטלפונים היותר טובים של נוקיה).

בחייך איך אתה מדבר ? :shock::roll:

אני לא בדיוק זוכר איזה טלפון זה ה 6230I ,אבל כל טלפון של נוקיה יותר טוב

מכל טלפון אחר שיצא באותה תקופה.

ד"א -נוקיה יצרו טלפונים לפני 10 שנים, שכל הקוראנים עכשיו עדיין לא מגיעים לרמה שלהם.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
6230I ידוע כחרא של מכשיר (הדגם הקודם - 6230 ידוע כאחד הטלפונים היותר טובים של נוקיה).

קישקוש.

אחד הטלפונים הטובים שיצאו איי פעם, ואחד הנמכרים ביותר בארץ. עד היום מכשיר מועדף ברשתות השונות.

(וכן, יש לי כזה, כבר הרבה זמן, וללא תקלות)

STI 2004

פורסם

גיל, אני נאלץ שלא להסכים איתך!

מדובר באחד המכשירים הטובים ביותר של נוקיה - בתקופה האחרונה!

לנו יש שני מכשירים (אצלנו מעל שנה וחצי) ואין שום בעיות!

מרוצים ביותר! :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ממש לא קשקוש.

ה6230I עם מסך טוב יותר מה6230, פה בערך נגמר ההבדל בינהם.

אני יודע שבאורנג' הם משדרגים (בחינם) את כל הלקוחות שעבדו עם 6230 ל6230I. זה עושה להם המון צרות. מדובר במכשיר איטי ועם נטיה לתקלות שלא היו ב6230.

למען הסר ספק - מאז ומעולם אני עובד עם טלפונים של נוקיה (לא סובל אף חברה אחרת).

פורסם

בתור בעלים של 6230, מכשיר מצויין.

חבל רק שאני הייתי צריך לסבול תקופה של בעיות למיניהן שנפתרו בסופו של דבר ע"י עדכוני גרסא.

חבל רק שמדי פעם (כנראה נפתרה הבעיה ע"י עדכון גרסא), הצלחתי לגרום למכשיר לעשות ריסט עקב חשיבה מהירה יותר ממעבד המכשיר.

יש לי חבר עם 6230I, בכל פעם שאני נוגע לו בטלפון אני אומר תודה לאל שאין לי טלפון כמו שלו.

א. יש לו כן בעיית איטיות, המכשיר, מאוד איטי ביחס למכשיר נטול ההתקדמות הטכנולגית (I).

ב. ניווט לא נוח. (בהשוואה למכשיר ללא הI)

אולי זה נובע מהתרגלות למקש הניווט ב6230, אבל אני חושב שהצ'ופצ'יק שהם "שיפרו" בI, ממש גרוע ולא נוח לשימוש.

חוסם את הגישה לשאר הצדדים של תפריטים.

אבל שוב, אולי זה קטע של הרגל.

על מנת להמחיש את מסירותי ואהבתי למכשיר הטלפון הזה הנה סיפור אמיתי.

לפני בערך כשבוע נגנב לי הטלפון (6230 עם ג'יגה זיכרון מפוצץ בכל טוב :cry: יום עצוב מאוד עבורי),

באותו היום הציעו לי אם אני זוכר נכון, 6230I חדש אבל סירבתי ולמזלי מצאו לי חתיך חדש, 6230 מחודש עם פאנל אוף וויט מכוער טורבו.

כעת אני מתלבט אם לשדרג לK800, או לV6 או פשוט להמתין (מי יודע.. שמועות שהN95 בדרך ארצה).

לילה טוב וחג שמח.

עמרי.

פורסם

לפותח השירשור, זו בעיה שיכולה להיפתר רק בעידכון גירסה. כפי שאמרו לך, גש למרכז שירות.

ה-I באמת איטי ויש לפעמים קפיצות בנגן שלו ולפעמים הוא נכבה...עדיין אני מאוד אוהב אותו :) אני אחליף אותו רק בנוקיה מסדרת N החדש עם זיכרון 4 ג'יגה (סליחה שאני לא זוכר את הדגם המדויק).

פורסם

אצלי היתה בעייה דומה שטלפון חדש מהדגם הזה כבה כשלוש ארבע פעמים ביום בסיטואציה דומה. ניגשתי למרכז שירות. הם ניסו לשחזר את התקלה ללא הצלחה, והחליפו כרטיס זכרון בהימור שאולי זו הבעייה והתכוונו להחזיר לי אותו על מנת שאני אשתמש בו ואחזור אליהם אם התקלה תחזור. הודעתי להם שלעשות נסיונות תיקון בלי שהם זיהו במדויק את מקור הבעייה ואין להם את היכולת לדעת אם התקלה עדיין קיימת או לא, ולתת ללקוח לעשות את הDEBUGGING על חשבון זמני ועל חשבון זמן העסק שלי, זה לא בא בחשבון. היה דיון לא ארוך שבסופו קיבלתי טלפון חדש ואיתו כבר לא היו בעיות.

פורסם

אחרי בירורים בסלקום ויורוקום נמצא פיתרון שהוא באמת עדכון גרסא

לוחצים #0000#* רואים מה הגרסא שיש.... V3.70 תלוי בגרסא... הכי עדכני זה 3.88 בסלקום!

מרכז שירות רוצה כסף על טלפונים שלא באחריות. כנ"ל יורוקום 120 שקל.

זה חוצפה בגלל באגים שלהם אנחנו צריכים לשלם.. בתגובה אמרו לי בערך שהייתי צריך לנחש שיש אפשרות לעדכון גרסא בזמן האחריות

בקיצור לאחר בירור, חנות קטנה של טלפונים בעיר, 30 שקל הטלפון חוזר למחרת...נודיע לכם אם יש שיפור בעקבות שידרוג הגרסא....

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

בדגמים החדשים יותר של נוקה כמו ה6288 עידכוני הגירסה מתבצעים ישירות למכשיר דרך הרשת בהודעת דחיפה ,כמו כן אפשר לבדוק אם יש עידכון חדש באמצעות המכשיר.

פורסם

ה-N95 כבר נמכר בארץ למיטב הבנתי.

למעלה מ-6000 ש"ח.

אני עדיין בשלבי התלבטות לשדרוג המכשיר אבל דבר אחד אני יודע בוודאות- 7 שנים אני עם נוקיה, וגם עכשיו אני אמשיך עם נוקיה!

• תוכן חדש...