Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי האתר. האם המגבר של גי בי אל 75X4 מה שמוכרים בדיוטי פרי נחשב למגבר סבבה?

ואם שווה לקנות אותו בדיוטי פרי איזה סט קומפוננט טוב אני יכול לחבר לו? התקציב לקומפוננט הוא עד 1200 שקל אפשר להתגמש על עוד 200.

 

ואיזה סאב מומלץ? האם הP1 זהו סאב סביר? שוב לא רוצה מערכת יותר מידי רצינית..משהו שיהיה כייף להאזין באוטו ולא צריך יותר מידי ווליום . שיהיה איכותי וסבבה.

מקווה שתוכלו לעזור לי!

 

תודה בן

Got To love It

פורסם

שוב השאלות הרגילות: איזה מוזיקה אתה שומע?

אתה רוצה סאב מדוייק או כזה שירעיד לך את האוטו?

 

ושוב ההמלצות הרגילות: תשמע קומפוננטים ותבחר איזה אתה אוהב.

תשמע סאב ותבחר איזה אתה אוהב.

 

 

יש מיליון תרדים על המגבר הנ"ל ועל קומפוננטים ועל סאבים.

עשה חיפוש ואם עדיין ישארו לך שאלות יענו לך בשימחה!

פורסם

המגבר הוא מגבר לא רע בכלל והמחיר שלו הוא מחיר מצויין יחסית. אפשר להגיד שהוא המגבר הכי טוב לטווח המחירים שלו ולנתונים שלו. אבל לקנות רק בדיוטי פרי אם אתה רוצה חדש כי שם הוא הכי זול.

לגבי רמקולים אם אתה רוצה להעזין בסבבה ולא חזק אז אתה יכול לקנות במחיר יותר נמוך את המורל פולס או את ההרץ דיצ'י בטווח המחירים שאתה רוצה (כלומר 1200) אתה יכול לקנות יותר איכותיים שהם המורל דוטק וההרץ אנרג'י ישנם עוד אפשרויות רבות (כמו אטון וכדומה) אבל אין לי נסיון איתם, שאר חברי הפורים שיש להם אותם יעזרו לך.

 

לגבי הסאב הP1 הוא לא רע אבל יש הרבה יותר טובים וזה תלוי באיזה סגנון אתה אוהב SQ(דיוק) או SPL(עוצמה).

 

נ.ב. 1200 שקל זה רק לסט קומפוננט נכון? כי ההצעה שלי זה רק לרמקולים וללא למגבר + הסט! רק המגבר עצמו עולה קרוב ל 1000 שקל!

 

 

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

ה1200 זה רק קומפוננט. כן המגבר דרך הדיוטי פרי. מישהו מהמשפחה נוסע עוד חודש וחצי מקווה שעד אז ישאר להם את המגבר.

לגבי סאב. מעדיף שידייק מאשר שסתם יפציץ,לא משנה אם הוא יהיה קצת יותר חלש אבל עדיף שיותר ידייק!

לגבי קומפוננט שמעתי שהאנרג'י של הרץ טובים מאוד וכמו כן גם המורל דוטק.

הסוג מוזיקה זה שחורה\ישראלי תלוי במצב רוח,האם יהיה מישהו במפגש עם הקומפוננט הנ"ל שאני יוכל להאזין ולבחור?

 

תודה חברה אתם מאוד עוזרים לי! בן.

Got To love It

פורסם

על מגבר ה - JBL GTO75.4 (ואחיו התאום האינפניטי 7541A) נכתב רבות בפורום. רצ"ב קישור לשירשורים על המגבר הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=112532

 

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

 

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

 

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

באיזה רכב אתה מגיע שאני ידע למי לפנות ומה שמך?

המליצו לי על האנרג'י ועוד הוא מחובר עם המגבר של גי בי אל אז זה הולך ביחד .

 

תודה חברה!

Got To love It

×
×
  • תוכן חדש...