Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היגוי יתר ותת היגוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הדגמתי לעצמי על עצמי כמה נחמדים השניים הנ"ל.

לימודי נהיגה בשני פרקים.

פרק ראשון- שפשוף נעים:

שעת בוקר מאוחרת בכבישיה המפותלים של רמה"ג. עבדיכם הנאמן נוהג בסיטרואן ויזה האגדית (?) ומדגדג את מגבלותיה. למרות שהרכב ממש לא בנוי לכבישים באזור, זה ממש כיף. זוויות הגלגול הענקיות מדגישות את העברות המשקל ההיסטריות וגורמות להכל להראות פשוט וקל. המתכון לא מסובך מדי וההנאה פורצת ממני. אני אוהב את הויזה אני חושב לעצמי. למרות הרכות והניתוק היחסי מפני הכביש, יש עדין את ההרגשה כאילו את רוכב על הגלגלים הקדמיים, רק שהכל יחסית רח ונינוח ולא תזזיתי ונוקשה. כל אחד והסטיה שלו.

פנית 180 אחת נלקחת בצורה שגורמת לי להעריך יתר על המידה את עצמי ואת הויזה. אחריה- גשר בנות יעקב ועוד סדרת פניות נחמדה. ואז זה מגיע, כניסה מהירה מדי לפניה, תת היגוי חריף, הרפיה מהדוושה וסיבוב היסטרי של ההגה, שפשוף בגדר ונזק שמסתכם ב- כנף אחורית, דלת משופשפת,מראה,ידית דלת ופנס. לא נורא.

יכול להיות הרבה יותר גרוע. אח"כ כמובן המשכתי ונהנתי לא פחות- ככה בקשה ממני הויזה.

פרק שני- הפוך על הפוך.

את הפרק הזה אני אוהב הרבה פחות ולכן יסופר בקצרה.

אני נוהג בדייהטסו שרייד 85' של חבר שלי. ההגה המדהים (באמת) בעל שלושת החישורים הסקסים גורם לי לדמיין כאילו מדובר בלמבורגיני מיורה. לפחות.

פנייה חדה ימינה, נכנס בשלישי, האוטו מחליק בהיגוי יתר מטורף, תיקון מהיר עם ההגה, קלאצ', הרבה גז, מנסה להכניס לשני, אי אפשר, פוגעים בשפת המדרכה, סבוב באוויר ונוחתים על הגלגלים.

התוצאה- טוטל לוסט.

באסה.

לילה טוב.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

לא חשבת לעצמך שכדאי להרגע אחרי הפעם הראשונה??

לא חשבת לעצמך שברכב של חבר נוהגים פי שתיים יותר בזהירות מאשר ברכב שלך? (אפילו אם זו שרייד ענתיקה...)

בכל מקרה - מצטער לשמוע )-:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב לדעת שלא נפגעת, ושעוד שרייד ירדה מהכביש (זה תמיד משמח, אני חייב לציין ;-))...

אבל אם אני מבין נכון וזה אכן קרה באותו היום, אני חושב שכדאי לך לעצור לרגע ולחשוב אם אתה לא "לוחץ" את עצמך למגבלות שאתה לא עומד בהן.

מקרים כאלה הם פסיעה אחת מתאונה עם נפגעים...

פורסם

מי נתן לך רשיון???

חוליגן!!! אותך לאמא.. :evil:

סתם סתם :D

אבל תגיד, מה חשבת, שאתה ב-AX??......... :wink:

כמה שאני מנסה להפוך אותה, או לפחות לגרד איתה איזה קיר, אני לא מצליח.. :lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לאליה AX

לאחר שראיתי אותך בחדרה רק כשקנית את האוטו....

וכשאני רואה את האוטו עכשיו....דווקא נראה שכאילו גירדת אותו או משהו כזה....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

סיטרואן ויזה אגדתית?

אתה הבן של מישל גדז', ג'קי זית או משהו? :lol:

טוב לדעת שלא נפגעת, ושעוד שרייד ירדה מהכביש (זה תמיד משמח, אני חייב לציין ;-))...

אבל אם אני מבין נכון וזה אכן קרה באותו היום, אני חושב שכדאי לך לעצור לרגע ולחשוב אם אתה לא "לוחץ" את עצמך למגבלות שאתה לא עומד בהן.

מקרים כאלה הם פסיעה אחת מתאונה עם נפגעים...

רועי, :mm_yeah: לשני המשפטים :!:

MCS 2008

פורסם

לא ממש היבנתי מה אתה מנסה להעביר לנו?.... איך אתה נוהג על המגבלות (ומעבר להן, כמו שהבנת פעמיים), או איך אתה מסכן את עצמך, הנוסעים האחרים איתך ברכב ואלה הנוהגים באותה הדרך?

החיים יקרים, אפשר להנות מנהיגה גם טיפה מתחת למיגבלות

אסף, עורך אתר מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC

Alfa Romeo - The Flair For Speed

פורסם

סליחה על טון הדיבור הלא נעים, אבל :

ילד לך ללמוד נהיגה מתקדמת ואל תעשה שטויות בכביש, במיוחד לא ברחובות העיר (ר"ג) !!!

אתה באמת חושב שאם יש לך את הביטחון לעשות כל מיני דברים, אתה באמת מסוגל לעשות אותם ?

אתה חושב שכל האנשים שמיומנים בנהיגה על המגבלות פשוט התעוררו בוקר אחד אם הידע/יכולת לעשות את זה ?

אתה באמת חושב שהחיים הם סרט, וכל מה שרואים ב TV במרוצים בחו"ל הוא רק עניין של רצון, ולא יותר ?

בקיצור,

תעצור, תתבגר, תתחיל להשתמש בקופסא שעל הכתפיים.

אח"כ תתחיל ללמוד לנהוג ורק אח"כ תתאמן במגרש סגור.

בסוף כשתהיה מיומן, תחזור אלינו לקבל עצות נוספות ...

דני G.

פורסם

גם לי היה פעם ביטחון מופרז.

למזלי הייתה שם גם גדר ביטחון, אחרת הייתי גומר בנפילה חופשית מגובה של עשרות מטרים...

כבר כמה וכמה פעמים ראיתי אנשים נוהגים עם עודף ביטחון, שהם יודעים מה שהם עושים, שהם מכירים את המגבלות שלהם וכן הלאה - וזה נגמר בהתחמקות ברגע האחרון או לפעמים גם בתאונה. הטעות הראשונה בנהיגה היא עודף בטחון עצמי ללא כיסוי. אנשים חושבים שהם סופרמנים, ורק אחרי שהם מתלבשים על גדר או צוק או מכונית אחרת, הם מגלים שהם בעצם לא יודעים כלום.

אז דין - בזהירות, וכמובן שמחתי לפגוש אותך היום ברכבת, אל תעבוד כל כך קשה בצבא :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סליחה על טון הדיבור הלא נעים, אבל :

ילד לך ללמוד נהיגה מתקדמת ואל תעשה שטויות בכביש, במיוחד לא ברחובות העיר (ר"ג) !!!

דני G.

זה היה ברמה"ג ולא בר"ג (גם לי לקח זמן להבין...) :)

בקיצור,

תעצור, תתבגר, תתחיל להשתמש בקופסא שעל הכתפיים.

אח"כ תתחיל ללמוד לנהוג ורק אח"כ תתאמן במגרש סגור.

בסוף כשתהיה מיומן, תחזור אלינו לקבל עצות נוספות ...

דני G.

למרות הסגנון הבוטה - אני מסכים לכל מלה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

כבישים מפותלים ? גשר בנות יעקב ? איזה חלק של רמת גן זה?ברור שזה רמת הגולן.

ולעצם העניין - אני מצטרף ללהקת מטיפי המוסר , כל מילה בסלע. דין,אני מקווה מאוד שזו עוד המצאה שלך ולא אמת. כי אם כן ,לצערי אתה בדרך לתאונה עם נפגעים...תוריד קצת רגל מהגז - אני מניח שאנחנו רוצים את כל חברי הפורום איתנו לעוד הרבה שנים.

• תוכן חדש...