Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בידיוק מחברים 2 מגברים לרכב ? היה לי מגבר אחד והוא חובר בקיט למצבר עכשיו אם למשל אני רוצה לשים 2 מגברים זה אומר שאני צריך להעביר 2 חוטים עוד פעם למצבר ? איך בידיוק זה הולך .

אשמח להארות (כן עם א ) ..

בתודה, אור .

פורסם

אתה יכול להעביר כבל שמן גדול אחורה , ולפצל אותו לשני מגברים בעזרת כבלים מתאימים , וכמובן להשתמש בפיוזים מתאימים אחרי הפיצול.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

החיווט לא הולך לפי מספר מגברים, הדבר היחיד שהולך לפי מספר מגברים זה מפצלים.

כבל מסויים, מה שבדר"כ מגיע בקיט מוכן הוא בדר"כ 8 גייג' אני מניח שקנית את הסט הפשוט.

בכל מקרה עובי הכבלים נמדדת לפי ההספק שהכבל יכול להעביר, מתאימים לזה גם פיוז בהתאם כמובן.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אלירן אני חולק עליך כמה שיותר מפצלים יש לך יותר נחיתות במתח על תשכח שהמתח שמגיע למגברים קצת יורד בזמן שהוא עובר מהמצבר עד המגברים במיוחד שאתה מפצל. מפצל הוא פשוט שיטה הכי נוחה לכמות מגברים גדולה.

אני חושב שהשיטה הכי טובה לכמה שפחות פגיעה במתח זה כבל של 4 גייג' או 2 גייג' שרץ מהמצבר עד האחורה שם בעצם אתה מגלף את הכבל בקצה ומחבר עליו שני כבלים של 8 גייג' או 6 גייג' בהלחמה. אם זה סיפור לך ואתה לא ממש מומחה בהלחמות ובכלל בחשמל תלך על הדרך הנוחה מפצל עם יש לך ידע ויד לעבודה טובה ואתה חושב שאתה יודע מה לעשות לך על האופציה השניה

פורסם

בתצורה ב שכחת לשים פיוז על החוט הראשי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל - החיווט הולך לפי כמות הזרם שצורכים המגבר או המגברים.

בדרך כלל המרחק שעובר כבל התקנה מתא המנוע עד למגברים הוא 4 עד 5 מטר וזה בגלל שרובנו נוטים להתקין את המגברים בתא המטען - לרוב בגב המושבים האחוריים.

במרחק של כזה - כבל בעובי 8 גייג' יעביר עד 40 אמפר.

כבל בעובי 4 גייג' יעביר עד 80 אמפר.

דגש מאוד חשוב - 25 ס"מ מחיבור הכבל למצבר יש לשים פיוז בערך המקסימלי של הזרם אותו הכבל מסוגל להעביר וזה לא כדי להגן על המגברים אלא כדי להגן על הכבל ועל הרכב משריפה.

את הכבל ניתן לפצל בעזרת מפצלים מקצועיים או בשרשור ממגבר למגבר, ברור שהאופציה הראשונה רצויה הרבה יותר, אני לא רואה מה הטעם לשים בפיצול פיוזים כיוון שהכבלים משם עד המגברים קצרים מאוד וגם ככה העורק הראשי מוגן בפיוז שלא ירשה ליותר מהעומס הבטיחותי לעבור בו, המגברים מעבר לזה מוגנים ע"י הפיוזים שלהם עצמם.

יש המון דגשים לגבי חיבור מגברים ואני לא מתכוון לכתוב כאן את כל התורה כי זה כבר נכתב עשרות פעמים, תריץ כאן בחיפוש "חיבור מגבר" "הרכבת מגבר" "שרשור מגברים" וכו'...

מה שאני רק מבקש זה שלא תתייחס לנושא הזה בקלות משום שדבר פשוט כמו לשכוח פיוז בתוך כבל מתח בזמן שאתה מחבר או מעביר אותו יכול לגרום תוצאה מאוד הרסנית למערכת החשמל של הרכב אם הצד השני יהיה חשוף ויגע בגוף הרכב - זה גם יכול להגמר באסון.

וזאת רק דוגמא אחת פשוטה.

אם אתה חסר נסיון - אני לא אומר שתיתן לבעל מקצוע וזהו, אבל תבקש מאחד כזה ללוות אותך לכל אורך ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...