Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס 350slc - הערכה וטיפים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע השריטה הולכת ונעשית עמוקה יותר, חלום חדש או שתקראו לזה איך שאתם רוצים, יש למישהו מושג ,טיפים, ידע על עלויות או כל דבר על הרכב הזה, הוצע לי לקניה ואני שוקל.....

_____005.jpg

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כידוע השריטה הולכת ונעשית עמוקה יותר, חלום חדש או שתקראו לזה איך שאתם רוצים, יש למישהו מושג ,טיפים, ידע על עלויות או כל דבר על הרכב הזה, הוצע לי לקניה ואני שוקל.....

לא יודע בכמה שהציעו לך את האוטו אבל רק שתדע שלשפץ אוטו כזה זה לא קל וזול. ממה שאני יודע חסרים לאוטו הרבה חלקים שבארץ אני לא חושב שתשיג. אבל אני לא רוצה לבאס אותך שיהיה לך קניה מוצלחת

פורסם

אני בדילמה די רצינית , האוטו מפורק והבעלים טוען ש"לא חסר כלום" הכל חדש!! ואני לא מתאר לעצמי כמה צריך להשקיע......

פורסם

אני לא יודע לגבי הבודי, אבל על המכסה הבגאז' אני רואה חלודה רצינית מאוד, או שאני טועה? -אם כל האוטו ככה (למרות, שלא רואים בתמונה)- אל תגע בשום מחיר, אפילו ב-1000 ש"ח, לדעתי! כמובן, שאם זהו רק המכסה- אז זה שטויות. תבדוק טוב-טוב!

הייתי נזהר מהצהרה "לא חסר כלום-הכל חדש", אבל זה רק אני...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מרצדס אתה יודע מה זה אומר מבחינת חלקים ..... לדעתי מנסיון אישי אין מה להיבהל מחלודה כל זמן שקורות ראשיות שלמות בדוק בתוך תא המנוע ,מתחת לדלתות (סף דלת),בתא המטען ומתחת לרכב עם שלם ,מה מצב המנוע ???? בדוק לפי תמונות עם כל הניקלים קיימים בדרך כלל בעיה להשיג אותם כל היתר אין בעיה מיוחדת.

במידה ותרד מענין תודיע אני בטוח שיהיו אחרים שמעונינים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

יש לאוטו סאנרוף ?

אם כן, יש מצב שזה רכב שעמד במשך כמה שנים במחסני אוברסיז קומרס באשדוד ונמכר במכרז לפני כשנה. הצבע מתאים, גם וו הגרירה.

הוא במצב לא מי יודע מה בלשון המעטה, נאמר לי שהוא נקנה במכרז ב 20K שקל, אבל זה נראה לי מופרז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב בלי סאנרוף ואני די נזהר ממה שהבעלים מדבר, אם הכל היה חדש אז למה הוא הגיע למצב של פירוק ואני די מופתע שמרצדס יכולה להגיע למצב בודי ככ קשה, אולי חצו איתו את התעלה או ששטו אית ובים המלח.

פורסם

אז הבודי כן במצב קשה? הקורות חלודות, או לא? -תזהר, לא יודע לגבי התעלה, אבל יש מצב, שהאוטו היה הרבה זמן באיזור הים? -אם כן- אל תגע, לדעתי, זה רק יילך, וייחמיר, ואין תרופה נגד זה! תאמין לי, מה שלא תעשה- כלומר, חוץ מלבנות רכב מחדש... אני מדבר על המצב, שהאוטו היה ליד הים הרבה זמן, וזה מניסיון מר שלי.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ידידי

הרקבונות שאתה רואה בנקודות החיצוניות, הם כלום לעומת מה שממתין לך בנקודות הנסתרות! אם המצב היה באמת קל כפי שמציג לך המוכר, הוא היה עושה את זה בעצמו, בטח מכר לך סיפור נחמד, אבל שיפוץ כזה יעלה לך כפול מעלות קניית רכב דומה במצב הרבה יותר טוב-תיזהר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למרות התדמית והמוניטין שנוצרו ליצרן משטוטגארט,סידרה S מאמצע שנות ה 70' סבלו מאיכות פח גרועה למדי,ולא מעט מכוניות ממש נירקבו למוות.

גם ה SLC לא נימלטה מאימת החלודה,וכמעט כל ה SLC שאני מכיר היו רקובות עד מאד.

בדוק אותה בקפידה,מאחר ומכונית רקובה מאד תידרוש עבודת פחחות מקיפה ויקרה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...