Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! דבר ראשון שמעתי מחבר על הפורום הזה ורציתי להעזר בכם

אני מהמרכז , ואני מחפש לקנות מונו שיתן לי 1000 אראמאס ב 1 אום

הלכתי למקום מסויים והציעו לי מונו של סאנדאון אודיו שאמרו לי שנותן 1000 וואט ב1 אום אמרו לי שהוא עולה 1600 שקל עם אחריות לשנתיים.

זה יקר?

ראיתי שיש את המונו של היפוניקס בפי 2 מחיר מהסאנדאון

אבל המגבר נראה טוב ורציני

כדאי לקנות אותו?

אני מגביר איתו 2 פיניקס גולד קסנון 12 אינטש ואני צריך מונו טוב ב 1 אום. ואני לא רוצה להדפק עם זבל סיני

אבל אמרו לי שסאנדאון זה אמריקאי

תודה לעוזרים!

יונתן

פורסם

יש לך סאבים מעולים (אני צנוע יש לי "רק" אחד כזה :-):wink: ) והם צריכים הגברה בריאה מאוד כי הם לא נצילים בכלל. דבר שני באיזה תיבה אתה מתכוון לשים אותם? אני מקווה שלא בתיבת וואלה או סתם תיבה שמוכרים בחנויות. אתה צריך לבנות להם תיבה משלהם שתהיה מותאמת להם.

אני הייתי הולך על מונו שנותן לפחות 1300RMSב-1 אוהם כדי שהמונו לא יעבוד חזק מידיי כשהוא ירים לך אותם.

לא הייתי במקומך פוסל מגברים מיד שניה פה בפורום (למרות שאין אחריות על חלקם). תבדוק את העניין. ותגיד מה התקציב שלך (כולל למתוח אותו עד הגבולות שלך).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החברה די חדשה הוקמה בינואר 2006 כניראה עדיין לא פרצה לשוק בגודל פירסומי אבל נראת כמו חברה טובה ואמינה, ונראה לי עוד נשמעה מהחברה הזאת בעתיד, שווה הסתכלות.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אמרו לי שהמונו הזה הוא אנדרייטד

אני לא ממש מבין גדול בזה

הסיבה שקניתי את הסאבים היא כי אהבתי את הצליל שלהם ממש

הם חזקים ונשארים מדוייקים , ועכשיו אני רק מחפש איך להגביר

רוב המגברי מונו שמצאתי ב 1000 וואט הם יקרים אפילו יד שניה

אבל אני מתלבט בין הייפוניקס לסאנדאון

לפי מה שקראתי היום ואמרו לי ההייפוניקס הם לא חברה טובה מי יודע מה

והמחיר שהציעו לי גם יקר כמעט פי 2 מהמונו הזה

אפשר עוד רעיונות?

פורסם

לקדילק. זה שאמרו זה יפה.

אתה צריך לדעת לברר לפני זה. מי שאמר לך (את העובדה שהמגבר הוא אנדר רייטד). לפי מה הוא יודע? לפי היבואן? לפי בדיקות? לפי מדידות מעבדה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נראת חברה עם מוצרים מאוד מאוד מאוד מעניינים :twisted:

ואולי דווקא בגלל שהשם שלה עדיין לא תפס תאוצה זאת יכולה להיות הקנייה הטובה ביותר? :arrow:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מי אמר לך שהייפוניקס לא טובים? הייפוניקס הם יופי של מגברים , ב2500 ש"ח אתה יכול להביא מונו 1200 שלהם שיעבוד מעולה ולא יכנס לפרוטקשין.

אין למגברים שלהם בעיות ויכולת הכיוון במגברים גדולה. בארהב הם נחשבים כיום לאחת החברות המובילות (חלק מקבוצת מקססוניק), הבעיה שבארץ אף אחד לא באמת מכיא אותם ומכן הדעות המוטעות.:evil:

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

הא?

מגברי היפוניקס מעוותים ואובר רייטד , ובארץ הם גם אובר פרייסד

המונו 1200 אראמאס שלהם , יוציא בלחץ 1000 אראמאס

ובשביל זה בארץ אתה משלם 2500 שקל , ממש יופי

מגבר שעולה גרושים בארה"ב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המחיר שלהם בארץ דווקא זול באופן יחסי , בארהב הם עולים יותר מאודיסון במרבית הדגמים.

אתה מוזמן לשמוע אצלי ולראות שהם לא מעווטים ולא מתחממים, וזה שהמגבר עובד על סטים מאוד חזקים ואיכותיים

(MB QUART QM210). אם מגבר כזה עשה לך בעיות אז הוא לא מכוון טוב או לא מותקן טוב.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

המגברים שלהם עולים יותר מאודיסון?

כמו המונו 1206D שאמור שמוציא בערך 5 וואט נומינלי ב 1 אום ועולה 230 דולר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...