Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהאצה בפיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מאיץ במיוחד שהרכב עמוס או בעליה-בלחיצה חזקה על דוושת הגז המנוע מעלה טורים לרגע על ריק ואז ממשיך לנסוע-זה קורה בכל ההילוכים חוץ מרוורס וראשון.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

שאלה: אם המצמד כבר סיים את תפקידו, לא אמורה להיות בעיה בשילוב הילוכים בנוסף להחלקה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בעיה בשילוב להילוך זה כשמצמד לא מפריד כמו שצריך.

החלקת מצמד נגרמת כשמצמד לא מצמיד כמו שצריך - כלומר שחוק.

אם אתה בחניה עם בלם יד מורם, משלב הילוך ועוזב בהדרגתיות את המצמד - והמנוע לא מגמגם וכבה, אלא מגמגם ומסריח - אז הוא גמור טוטאלית.

המצב שאתה מתאר נשמע כמו מצמד כמעט גמור.

פורסם

באמת נשמע שהמצמד עבר זמנו

אתה יכול למשוך עוד טיפה לפי מה שנדמה לי

גם שלי מחליק בייחוד בטורים גבוהים מדי להילוך, אבל עוד לא קרה לי שבהילוך ראשון המצמד מחליק החוצה.

פורסם
באמת נשמע שהמצמד עבר זמנו

אתה יכול למשוך עוד טיפה לפי מה שנדמה לי

גם שלי מחליק בייחוד בטורים גבוהים מדי להילוך, אבל עוד לא קרה לי שבהילוך ראשון המצמד מחליק החוצה.

למשוך עוד קצת? לא נראה לי ולא מומלץ - האוטו יצרוך יותר דלק, יסחב פחות ופשוט לא נעים לנסוע ככה.

עמית

• תוכן חדש...