Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק מנוע לויטרה 96?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני זקוק למנוע לסוזוקי ויטרה 96 אוטומט.

במנוע שלי נדפק השגם שיש על הקרנק מה שמחזיק בעזרת

קהיל את הפולי ולכן גם לאחר ניסיון תיקון שהחזיק 10,000 ק"מ

הבעיה חזרה (מה שקורה זה שנוצר חופש בין הפולי לקרנק ואז יש בעיית תיזמון

והאוטו לא סוחב ).

מה מחירו של מנוע כזה בערך ?(G16B).

מאיפה מומלץ לקנות?

מה כדאי להחליף בנוסף למנוע עצמו?

האם יש דגשים מיוחדים שכדאי לי לדעת?

תודה

איתי

פורסם

תבדוק אפשרות לשתול שם מנוע של בלאנו, קראתי באיזה פורום ג'יפאים שזה עובד הפטנט הזה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

שלום רב!

רפי תודה אני אבדוק.

ג'וני תודה , בבלנו רק הבלוק זהה לויטרה ,אפשר לעשות התאמות אבל זה דיי מסובך.

איתי

פורסם

הבעיה הנ"ל קוראת על פי רוב בסוזוקי. בגלל שהפולי חצוי עם גומיה, כאשר הגומיה מתייבשת והפולי לא מוחלף בזמן הוא זורק לצדדים ומרחיב את השגם שיש על הקרנק, וגם את גלגל השיניים המניע את הרצועה.הבעיה היא בין גלגל השיניים לבין הקרנק ולא בין הפולי לקרנק. הפולי מתחבר לגלגל ע"י 5 ברגים. הלחץ בשעת הסיבוב אינו נופל על הקייל, אלא על הבורוג שסוגר.הקייל משמש רק למירכוז. בתמונה נראה פולי של סוזוקי(בהגזמה) כאשר הגומיה שלו יבשה/קרועה.

לדעתי, מי שעשה לך את התיקון שהחזיק 10K ק"מ לא החליף את הפולי שגרם לבעיה. אני מלאתי את השגם על הקרנק עם רתכת רגילה ואלקטרודה מיוחדת. את הפולי החלפתי למשומש, קניתי 3 פעמים פולים ולקחתי לחרט לבדוק על מחרטה אם אינו זורק.

הפולי עלה לי 200 ש"ח. על חדש ביקשו 800 ש"ח לפני מע"מ. גם את גלגל המניע של הרצועה החלפתי לישן במצב טוב.

העבודה אינה קלה בפרט קשה היה לשייף את הריתוק עם בצירות בעוביים שונים, ולהתאים ידנית קייל חדש.

האוטו נסע כ-30K ק"מ ואחר כך נמכר (לא בגלל התיקון).

נ.ב אני מדבר על רכב סוזוקי בלנו 1.6 אוטומט הזרקה, אותו מנוע כמו שלך.

לכן לדעתי, אם המנוע שלך טוב חבל להחליף. מצא מי שיבצע את העבודה כמו שצריך, זה לא סיפור גדול.

בהצלחה דוד.

תמונות מוקטנות שצורפוattachment.php?attachmentid=83288&stc=1&thumb=1&d=1176228577

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...