Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלא תעשה, הרכב עדיין ישאר עגלה מכוערת :twisted:

בכל מקרה אפשר לשנות כמה דברים בטוב טעם כמו: תאורת קסנון,ג'אנטים "15, טבילה של החלונות בתנור (עד 30-40 אחוז כהות), מערכת סאונד טובה וכבר הגענו לכמעט 10K ש"ח.

פורסם

יש לי נסיון עם אימפרזה 06'.

המנוע מרגיש מת בסל"ד נמוך, נוחות הנסיעה סבירה מינוס והרכב מרגיש ממש לא יציב במהירויות גבוהות (כמו בכביש 6)

לגבי השיפורים - מה שהמלצתי לך זה בטוב טעם כדי לא לקבל הורדה מבוחן תנועה. אין טעם לעשות את הרכב הזה משהו שהוא לא.

פורסם

הבנתי שחלונות כהים וקסנון כן ייגרמו להורדה מהכביש..אתה בטוח שהם לא ייגרמו?

וכיצד אני משנה קוטר ג'אנט ברישיונות?

פורסם

לגבי הג'אנטים תבדוק פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96688

לגבי הקסנון והחלונות - זה הרע במיעוטו (מבחינת שינויי מבנה ברכב). על חלונות בתנור מקבלים אישור, כל עוד זה לא עובר

אחוז מסויים של כהות.

קסנון לא חוקי אבל כשהוא מותקן כמו שצריך ולא מסנוור, אני בספק אם מישהו יטרח לעצור אותך על זה. יש לא מעט רכבים שיוצאים מהמפעל עם קסנון וללא שפריצרים לפנסים כמו שאמורים להיות.

פורסם
יש לי נסיון עם אימפרזה 06'.

המנוע מרגיש מת בסל"ד נמוך, נוחות הנסיעה סבירה מינוס והרכב מרגיש ממש לא יציב במהירויות גבוהות (כמו בכביש 6)

לגבי השיפורים - מה שהמלצתי לך זה בטוב טעם כדי לא לקבל הורדה מבוחן תנועה. אין טעם לעשות את הרכב הזה משהו שהוא לא.

סלח לי אבל.. מה קשור?!

הבנאדם ביקש עצה בשינויים קוסמטיים.

מה פאקינג קשור איך שהרכב מתנהג?

הוא אפילו היה מספיק כנה בשביל לכתוב שהוא רוצה שיפורים בסטייל של ערסים למטרת הפוזה!

יותר מזה?

כמובן שזה עניין של טעם, ואיש איש יעשה עם כספו מה שהוא רוצה.

קודם כל - רצוי לעשות דבר או שניים בהשקעה טובה מאשר 10,000 דברים בשקל וחצי כל אחד.

כלומר - לשים אלף מדבקות זה ממש טיפשי.

אבל אם כבר אתה רוצה את הלוק של ה"טיל בליסטי" ולהישאר עם הרכב כמו שהוא מבחינת הנסיעה עצמה, הרי שקודם כל אפשרי אויל להתקין מכסה מנוע כמו של גרסאות הטורבו - כבר יש לך כונס א-לה טורבו ("בסגנון טורבו").

אפשרות נוספת היא ספויילר. גם, גרסאות הטורבו מציעות אחד מקורי.

פנסי ערפל הינם אופצייה נוספת.

אפשר גם לשים "פיה" לאגזוז - לא נותן כלום אבל יש שיחשבו שהוא יפה.

בקיצור - הבנת את הכיוון.

תהנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...