Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להוסיף למערכת הקיימת שלי סט מקדימה, הסט יותקן באיביזה 97, שם המידה היא 6.5".

הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי סטים באיזור המחיר של 500+- שקלים בחנויות בארץ, או 100$+- מחו"ל (אין לי בעיה להביא את הסט מחו"ל)

אני שומע כמעט את כל סוגי המוזיקה, החל מסיקסטיז-סבנטיס-אייטיס עד לפופ ורוק לצד היפהופ, הייתי מעוניין לשים דגש בעיקר על נושא הרוק, אני אוהב לשמוע כל דבר קטן בצורה מדוייקת וחדה, לאחר הרוק יבוא בסדר העדיפויות מוזיקה יחסית רגועה ושקטה באנגלית משנות ה60-70-80.

הסט יוגבר על ידי Lanzar vibe 420.

קיימת אפשרות ליד 2, אך עדיף שלא.

קיבלתי המלצות על מורל פולס, אך מצד שני קראתי שדווקא לסגנון המוזיקה הזה הוא לא הכי מתאים ויש מומלצים יותר (אם אני זוכר נכון הומלץ על סט של פוקל), אשמח לקבל המלצות נוספות.

תודה מראש

תום

פורסם

תראה, 500 ש"ח זה באמת מעט בשביל סט נורמאלי, אבל, 100$ (תלוי איפה כמובן) זה סכום סביר לסט בינוני ומעלה.

אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל, אז מאיזה ארץ? באיזה צורה? כלומר משלוח? או שמישהו מביא לך את זה ידנית?

בברכה.

פורסם

ידוע לי שהתקציב נמוך יחסית, אבל זה מה יש ועם זה נסתדר, בנוסף יצא לי לשמוע את המורל פולס, ולפי דעתי זה יותר ממספיק לי לכרגע.

לגבי ה100$, תקף לארה"ב\קנדה, בעיקר דרך EBAY, אפשרי גם באירופה, פשוט אני לא מאמין שאני אמצא שם מחירים טובים יותר מהארץ.

תודה

פורסם

אם אתה שמעת את הפולס ואהבת אז לך על זה, כי פשוט רשמת שאתה אוהב את המוסיקה חדה, זה אומר טויטרים יותר חדים ממורל אך עדיין לא צורמים לדעתי זה הרץ.

סדרה נמוכה שלהם גם נשמעת אחלה .

תברר, אולי תשמע איפשהו.

בכל מקרה אצלי היה את הפולס ונהינתי מאוד ממנו במשך כמעט שנה.

בהצלחה.

פורסם

הבעיה היא ששמעתי את הפולס במוזיקה שהיא לא בידיוק הסגנון שלי, במיוחד לא העיקרי, ואין לי מקום לשמוע אותם כרגע עם הדיסקים שלי, ולכן אני לא יודע איך הם ישמעו באוטו שלי ועם המוזיקה שלי.

לגבי ההרץ, אשמח לקבל לינק או שם של הדגם המדוייק, תודה

המליצו לי על הסדרה הכי נמוכה של אינפיניטי, מה דעתכם?

תודה

פורסם

אני חושב שהג'יי בי אל הרבה יותר טוב מהפולס, הפולס לדעתי ממש מסריח חלק יגידו לא עם איטום זה ככה וחלק יסכימו איתי!

הג'יי בי אל הרבה יותר טוב בעל טוויטר חד שאפשר שכאשר מכוונים אותו בצורה טובה הוא חד ולא צורם.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
אני חושב שהג'יי בי אל הרבה יותר טוב מהפולס, הפולס לדעתי ממש מסריח חלק יגידו לא עם איטום זה ככה וחלק יסכימו איתי!

הג'יי בי אל הרבה יותר טוב בעל טוויטר חד שאפשר שכאשר מכוונים אותו בצורה טובה הוא חד ולא צורם.

פולס היו מותקנים אצלי שנה על 50 רמס, וממש לא הרחתי כלום באוטו, לא היה סירחון, אולי איפה שאתה שמעת את הפולס עושים נוחיות בתוך הרכב?

קומפוננט לא מסריח אלא עם הוא שרוף.

פורסם

חשוב לציין שהאוטו לא הולך לעבור איטום.. מצד שני מדובר בגרמני ולכן האיטום עוד יחסית בסדר יחסית למכוניות אחרות

פורסם

מודע לכך שזה לא קשור לנושא השירשור, ואולי אפילו לא במקום בפורום בכלל, אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על מספר שאלות בנוגע לחיווט, לא משהו מסובך מידי,

אני לא מעלה את השאלות כאן מכיוון שהן מכוונת למקרה הפרטי שלי ולכן אינן מוסיפות למאגר המידע בפורום.

בכל מקרה, אם מישהו יוכל, אני אשמח אם הוא יתחבר אלי למסנג'ר [email protected]

רק מספר שאלות קלות.

תודה מראש

תום

פורסם

דווקא זה כן קשור ואתה יכול לשאול פה חופשי. רק תעשה חיפוש לפני שאתה שואל, אולי זה נושא שדובר עליו כבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

tomz,

רמקולים קונים לפי שמיעה ולא לפי המלצות. תגיע לאחד מהמיפגשים של הפורום ותוכל לשמוע מיגוון רחב של רמקולים , גם עם הדיסקים שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

השאלות הן מול מקרים ספציפים של אפשרויות שיש לי, זה לא נושא כללי שיש עליו תשובה אחת או ידע שצריך לשפוך, רק התייעצות קטנה ומספר שאלות.

בכל מקרה אני עדיין אשמח אם מישהו יפנה אלי במסנג'ר.

תודה

שלו,

תודה על התגובה, זה מה שניסיתי לעשות קצת במפגש האחרון, הבעיה שבגלל האפשרות להזמין מחול, לא כל הדגמים זמינים בארץ, בכל מקרה, קבעתי כבר לשמוע את הפולס, ואני מחפש לשמוע עוד אפשרויות.

תודה!

• תוכן חדש...