Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 97, 1800 אוטומט לא סוחב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 97 (דור 3), 1800 אוטומטית. לפני שבועיים יישרתי לה קו אצל מוסך רון (מומלץ בחום !!) והוחלפו כל הפילטרים, פלאגים, שמנים, ברקסים וטיימינג.

אני מרגיש בנסיעה יחסית מהירה (80-90-100) שהאוטו נחנק ולא סוחב. זה מורגש בעיקר שמורידים את הרגל מהגז בירידה האוטו פשוט בולם.

גם צריכת הדלק היא גבוהה (בעיר כ 1:7.5 ומשולב 1:10) למרות שאני נוסע מאד רגוע.

מה עלולה להיות הבעייה ? האם האגזוז/ממיר יכולים להיות סתומים ?

או שזו צריכה נורמלית ותופעה ידועה ברכב הנ"ל.

תודה

פורסם

ואם אתה מוריד הילוך אז הרכב משתחרר קצת?

ברגע שהרכב לא סוחב מה מציג לך מד הטורים?

תיבדוק שפילטר הדלק שלך לא סטום ואם הוא הוחלף אז לפחות תיראה שהוא מחובר נכון ולא הםוך כי הרבה טועים בכיוון שלא זה לא ביגלל חוסר ידע זה ביגלל שמבלבלים קצת תיבדוק שהוא מחובר טוב ותגיד לנו לאם מכוון החץ של הפלטר דלק..

אני הייתי ממליץ לך לחזור למוסך שיבדוק את הבעיה

וממיר יכול ליגרום לתופעה הזאת אבל לא כל כך מורגש כמו שאתה מתאר..

לגבי זה שהרכב בולם זה כניראה ההחלפת ברקסים לא בוצע כהלכה או שמשהו השתבש לך בברקס כי כניראה שהרפידות לוחצות קצת על הדיסק והרכב בולם לך תחזור למוסך מיד שלא יהיה לך איזה נזק

פורסם

זה אוטו שידוע בצריכת הדלק שלו, כל האוטו (אם זה אכן הדגם) 75 כ"ס , הזרקה חד נקודתית.

לגבי שהאוטו לא סוחב ונחנק כתבת:

שהאוטו נחנק ולא סוחב. זה מורגש בעיקר שמורידים את הרגל מהגז בירידה האוטו פשוט בולם.

תיאורך לעי"ל סותר את עניין מהות תקלה של רכב נחנק ולא סוחב, שכן בדיקה זו לא מתבצעת בירידה שמרפים מהדוושה...

מוסך רון הוא מוסך מעולה ומומלץ, אם אתה חושב שיש בעיית סחיבה וחניקה גש אליו לאבחון.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרכב הוא 90 כ"ס.

האצת הרכב היא בסדר גמור למרות שהרכב כבד. הבעייה שלי היא בנסיעה בינעירונית במהירות 120 הטורים על 3.5 ויש צורך לשים גז כל הזמן גם בירידות חדות (ירושלים) כשמורידים את הרגל מהגז האוטו פשוט בולם.

בדקתי את הפילטר דלק והוא מותקן נכון.

צריכת הדלק בעיר פשוט נראית לי גבוהה מאד מכיוון שעל פי היצרן זה אמור להיות באיזור ה 1:9.

מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הנתון העגום של הצריכה ?

פורסם

זו צריכת דלק של הרכב שלך ואין לך מה לעשות הרבה בנידון.

אפשרויות אחרות:

אם תעבור לשימוש בשמן סינטטי מלא בדרגת צמיגות נמוכה 5W40 ייתכן שיפור קל של צריכת הדלק.

אתה יכול ללחוץ פחות על דוושת הגז ולנסוע במהירות המותרת של 90 קמ"ש וצריכת הדלק תשתפר פלאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדוק שאתה מעביר לניוטרל באותה ירידה חדה, אם האוטו בולם או מאיץ. אם בולם פנה למוסך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה דני. אני אכן אבדוק את זה.

מרק אני מדבר על צריכה בתוך העיר ולכן אני לא נוסע במהירות של 90 בעיר.

שמעתי פעם שלפעמים מערכת ההזרקה נסתמת איך ניתן לבדוק את הדבר והאם ניקוי שלה יכול להועיל בכל מקרה ?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

צריכת דלק כפי שתארת היא נורמלית ,הרכב הזה צורך דלק ,הנתון שקיבלת מהיצרן הוא כנראה

בתנאים אופטימלים ולא בתנועה של ירושליים .

בנוגע להרגשה שלך שהרכב תפוס אתה מוזמן להגיע לבדיקה ,ממה שזכור לי הרכב שלך חדש

ונוסע כמו חדש ,אבל בכל מקרה כדאי לבדוק .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...