Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש לקבלת שלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול נתפסתי שחציתי קו הפרדה רצוף בכניסה ללינקולין בראשון מי שמכיר את המקום השוטר יצא איתי "גבר" ונתן לי רק 500 ש"ח קנס ו6 נקודות

אך ההיתה לי עברה קודמת על נהגה בקלות ראש שגם בה קיבלתי 6 נקודות משום מה ה6 הקודמות לא הופיעו על המחשב והוא אמר אם יש לי עברות אמרתי לו לא והוא אמר כן רשום פה שאתה נקי

עכשיו אני יודע שיש לי 12

אבל משום מה לא מופיע

השאלה היא כזאת למי שנהג חדש ויש לו 12 אז לפי מה ששמעתי זה שלילה במקום

אם זה נכון

או שעליי לעבור קורס ריענון

לא זומנתי לבית משפט בשני המקרים

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

נתחיל מזה שכאשר יש 12 נקודות אז הן כבר לא מתאפסות מעצמן, אלא צריך לעשות קורס נהיגה מונעת.

לגבי הנהג חדש, יש סיכויי גדול שבתום השנתיים תצטרך לעשות טסט/תיאוריה מחדש ויהיה לך עוד שנתיים של נהג חדש...

פורסם

אל תהיה כלכך בטוח..

את הדו"ח על הנהיגה בקלות ראש שילמת כבר?

יכול להיות שההזנה של הנקודות סתם מתעכבת וזה יחזור אליך כמו בומרנג כשתרצה לחדש את הרשיון בתום השנתיים.

כמה זמן יש לך רשיון שאתה מרשה לעצמך לנהוג בקלות ראש ולחצות קו הפרדה רצוף ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תאמת עכשיו כבר אני לא יכול לעשות הרבה בקשר לקלות ראש כי שילמתי עליו כבר כל מה שעשעיתי זה פרפור בשכונה וסמוי ראה אותי

עכשיו הנהיגה על קו הפרדה רצוף זה בראשון בכניסה ללינקולין שזה מקום שכל אחד פונה שם ואני אף פעם לא שמתי לב שזה קו הפרדה רצוף

הניידת שהגיע אליי נסתה בלי פנסים ובלי צ"אקאלאקות

יש הבדל של חצי שנה בין שני הדוחות

יש לי רישיון כבר שנה

פורסם

גבר אני פניתי שם כבר יותר מ 20 פעם וכל הקטע שאני עומד לידו ואנישים פונים והוא לא עושה כלום עובד לידי שוטר קהילטי שמדבר בפלאפון והוא אומר לא ראיתי

באמת שהוא יכל להיות קצת יותר סלחני אבל הוא גם ניסה להיות מגניב עד שאני לא מסיים איתך אני לא עושה שום דבר

פורסם

זה לא משנה את העובדה שעברת פס הפרדה, ואם אני מבין נכון את המצב, גם בצורה מסוכנת. פישלת? תאכל את זה.

הייתי רוצה גם להבין איך אתה מסוגל לקבל שני דוחות בחצי שנה, ואפילו לא על מהירות, אלא על דברים מסוכנים כמו הפס הפרדה, ודברים שמציקים לשכנים, כמו "פרפור בשכונה". אני נוהג כבר 6 שנים, ורק קיבלתי דו"ח אחד, וגם זה כי מד המהירות לא עבד, אז לא ראיתי את המהירות.

אם אחרי שתשלם את הדו"ח ישאר לך כסף, אני מציע לך לקנות קצת כבוד לאחרים ולחוק. בגלל שטויות כאלה יש תאונות.

אם לא, אני מציע לך להפקיד רשיונות לכמה שנים עד שתתבגר ולא תנסה להיות "גבר גבר" בכביש.

פורסם

זה לא משנה את העובדה שעברת פס הפרדה, ואם אני מבין נכון את המצב, גם בצורה מסוכנת. פישלת? תאכל את זה.

אם אחרי שתשלם את הדו"ח ישאר לך כסף, אני מציע לך לקנות קצת כבוד לאחרים ולחוק. בגלל שטויות כאלה יש תאונות.

אם לא, אני מציע לך להפקיד רשיונות לכמה שנים עד שתתבגר ולא תנסה להיות "גבר גבר" בכביש

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

יש לך מזל שהחוק להחרמת הרכב עדיין לא תקף על קו לבן (וחבל שלא)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חחח כולכם פה מדברים ככה וככה אבל שאתם עם עצמכם ועושים פרסות וכל מיני דברים שאסור ואומרים שאם אין אפ אחד אז לא רואים אתם אומרים אני גבר גבר

לא פשוט לא באמת שאני יודע מה הגבול שאני יודע ומה הגבול שהרכב שלי מסוגל

הדוח הראשון היה ניתן לביטול אבל השני זאת כבר טעות שלי

פורסם

שאני עם עצמי וגם עם חברים ברכב וגם באופנוע לעולם לא עברתי באור אדום, לא הייתה פעם אחת שלא עצרתי בתמרור עצור, לעולם לא עברתי קו לבן אז אל תבלבל את המוח וכרוכב על אופנוע אני יכול להגיד לך שהאנשים שחוצים קו לבן או בכלל יוצאים לעקיפות מסוכנות זה אחד הדברים שהכי מעצבנים ומסכנים את רוכבי האופנוע

ותאמיו לי שאין לך מושג קלוש למה הרכב שלך מסוגל, אז לפני שלוקחים את האוטו של אבא שלך ואתה לוקח חיים של אחרים תרגיע את עצמך כי יש לנו מספיק צרות על הכביש גם בלעדיך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
חחח כולכם פה מדברים ככה וככה אבל שאתם עם עצמכם ועושים פרסות וכל מיני דברים שאסור ואומרים שאם אין אפ אחד אז לא רואים אתם אומרים אני גבר גבר

אז זהו שאנחנו לא.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

איך תמיד מגיעים למגננה של "כולכם עושים אז אל תגידו לי לא לעשות"...

מתי יפנימו אנשים שנהיגה ספורטיבית לא כוללת בתוכה

חציית קו הפרדה רצוף, רמזור אדום, פירפורים בשכונה וזיגזוגים בין רכבים..?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...