Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה על זוג קומפוננט של קדנס\מורל בהספק של 120w + עבודה בסביבות 1500שקל, כבר קיים חיווט מקצועי ברכב. המחיר נראה לי קצת מוגזם.

אשמח לדעת כמה באמת הרמקולים האלה עולים?

אם האיכותיות צליל שלהם טובות (מדובר במערכת ברמה בינונית\גבוהה)?

אם אפשר לקבל קישור אליהם

בתודה מראש,

mr

פורסם

לשתי החברות יש כמה דגמים, אם תדייק בדגמים אולי נוכל לעזור לך.

בכל מקרה בשביל השוואה אתה יכול להתקשר ישירות למורל ולשאול אותם את המחירים. ניתן למצוא את המספר באתר שלהם http://www.more.co.il

פורסם

אין לי את הדגמים לכן פירטתי את ה-watt לרוב ישנו דגם יחיד עם אותו watt

להצעה שהצעת שאני אתקשר.

אם הייתי רוצה להתקשר לא הייתי נכנס לפורום לקבל יעוץ. חשבת על זה?

פורסם
אין לי את הדגמים לכן פירטתי את ה-watt לרוב ישנו דגם יחיד עם אותו watt

להצעה שהצעת שאני אתקשר.

אם הייתי רוצה להתקשר לא הייתי נכנס לפורום לקבל יעוץ. חשבת על זה?

גם לדוטק 5 וגם להייבריד 5 יש 120W. אם אתה רוצה לקנות רמקול מן הראוי שתדע את הדגם שלו ולא באיזה הספק הוא יכול לעמוד.

לגבי ההערה השניה שלך, אם לא תלמד לדבר יפה למי שמנסה לעזור לך (אתה לא יודע אפילו איזה דגם הרמקולים אז אני צריך לדעת שאתה יודע שיש לך אפשרות להתקשר למפעל?!), אף אחד לא ינסה לעזור לך, חשבת על זה?

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

תלמד לשרשר להודעה המקורית שלך ולא לפתוח חדשה, הנושא החדש נמחק (צר לי על ההודעה של NEO שנמחקה יחד איתו).

אני לא מתכוון להתווכח איתך, אולי מישהו אחר יוכל לעזור לך יותר טוב ממני ולקלוע בול לכל רצונותייך oh master :roll: .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...