Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני קנייה של סאבוופר.

הסאב הוא של Audio system 12 אינץ' הקטע שאני לא יודע איזה דגם זה בדיוק

עם תיבה אני מקבל אותו ב700 שקל.

אבל קראתי פה שאתם ממליצים על הרוקפורד P2

כמה אמורה לעלות תיבה בשבילו? אני רוצה לצאת ב1000 שקל ככה אפילו פחות בשביל הסאב כולל תיבה.

וגם מה אתם אומרים על הקיקר CVR? וגם הסיפור של התיבה?

פורסם

אהה נכון שכחתי

יש לי את ה Z Mac 4200

אולי במקום לשגע אותכם פשוט תגידו לי מה יש לי סאב כולל תיבה במחיר של 1000 שקל

פורסם
פניקס גולד קסנון , במחיר שלו אין לו לדעתי מתחרים ויש בד"כ כאלו למכירה בזול בפורום

בברכה יהודה

יהודה אני מתפלא עלייך! איך המגבר שלו בגישור יפעיל את הקסנון? הקסנון לא נציל בלירה (85.4) ודורש הגברה בריאה מאוד כדי להשמע נורמלי ולתת את כל מה שהוא יכול לתת ואז להשמע מעולה!

המלצה אישית מניסיון: רוקפורד P2 יהיה מעולה. בקשר לאוקטן R אז אם כבר את ה-ZR. יש לך גם את הפייז שזה וזה וזה אמר, סאב מומלץ, חזק איכותי ונציל.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יהודה אני מתפלא עלייך! איך המגבר שלו בגישור יפעיל את הקסנון? הקסנון לא נציל בלירה (85.4) ודורש הגברה בריאה מאוד כדי להשמע נורמלי ולתת את כל מה שהוא יכול לתת ואז להשמע מעולה! 85?!! אולי 91

וחוץ מזה אמרתי לו לקנות סאב או את המגבר שתואם למק אודיו

בברכה,גיא.

בברכה וחג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, תיתן לי קישור למקום שמראה שהנצילות שלו היא 91 ואודה לך מאוד! (לא בציניות). כי בחוברת שקיבלתי רשום כביכול 85.4. מוזר. :roll:

חג שמח,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סבבה, אבל איפה הנצילות שלו שם (כדי שאני יהיה בטוח שגם אצלי זה רשום אותו הדבר, כי לי יש את המניואל של הסאב, ויש אצלי בחלק מהנתונים נתונים שונים על הסאבים, משהו מוזר).

בתודה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקיי, אז אם תסתכל טוב טוב תראה שהסאב פה כביכול 83. אצלי בכלל רשום (בחוברת שהגיעה עם הסאב) שהנצילות שלו היא 85.4. אותו כנ"ל לגבי השינויים בנצילות בדגמים האחרים. ה-10 אינץ ממש לא נציל (80 :shock: ). גם לגבי התיבות אצלי יש נתונים מדוייקים יותר לכל דגם ודגם ולא בכללי כמו במניואל באתר שלהם, שיש נתונים לתיבה אחת בשביל שתי הדגמים של ה-10 ואותה התיבה בשביל שתי הדגמים של ה-12. בקיצור, או פאשלה או פאשלה? :roll: לא יודע מה לחשוב כבר..

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...