Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן המים נעלמים ? :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי משהו מוזר נורא...

לאחרונה לאחר החלפת סטארטר.. היה דרוש להוציא את צינור המים שמוביל מים מהרדיאטור אל הבלוק (משהו כזה.. איפה שהטרמוסטט ;) , בקיצור ולעניין נשפכו הרבה מים ירוקים לרצפה.

שסיימנו עם הכל , הדלקתי מנוע, מילאתי מים ירוקים של פריסטון (ע"י המלצתו של איציק)

וניקזתי אוויר.

הכל עובד מצויין ואני מאוד שמח ... אבל ....

כאשר סיימתי , מיכל העודפים היה מלא ל MAX

יומיים אחרי זה, הוא היה ריק לגמרי

מילאתי שוב למקס שהמנוע דולק. , והפלא ופלא , יומיים אחרי , שוב ריק...

החלטתי להיות "חכם" שמתי עוד נוזל קירור, ועמדתי עם האוטו במקום , ונתתי גז והאוטו עבד בערך 20 דקות , והיה וונטה והוא עמד על חום טוב והכל סבבה

והמים נעלמו שוב, ולא היה מתחת לאוטו ולו טיפה אחת ......

יש למישהו מושג ? :\

פורסם
בדוק אולי הנזילה בתוך הרכב ברדיאטור החימום מתחת לדשבורד.

למרות שמשהו בסיפור שלך נשמע מעט לא הגיוני.

השטיח יבש, וכך גם כל האיזור מאחורי הדשבורד , במקרה אתמול הסתכלתי

יכול להיות שנוזל טיפות על בלוק המנוע עצמו ומתאדות כתוצאה מהחום ?

פורסם

תסתכל, אפ החיבור של הצינור רטוב אז נוזל משם.., אם לא אז האוטו שלך צמא...

תראה אם אין לך בעייה פנימית במנוע...(אטם ראש לא עלינו..) :?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

תבדוק את המדיד שמן. אם השמן יראה שהוא דליל מידי, סביר להניח שמים התנחלו אצלך.

S-מוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אומנם אני הולך רחוק אבל יכול להיות דיקומפרסיה שהמעברים של המים בראש מנוע סדוקים וזה גורם למים להכנס לחלל הצילינדר דרך טובה לבדוק את זה זה אחרי שהאוטו עמד לילה שלם תתניע ולך לאגזוז תבדוק אם הוא רטוב או שתראה טיפות של מים.

אם אין אז שכח מזה

פורסם
תבדוק את המדיד שמן. אם השמן יראה שהוא דליל מידי, דביר להניח שמים התנחלו אצלך.

S-מוליק

בדקתי , והשמן אינו דליל.. למעשה הוא חום.. וקצת נוטה לכיון השחור :) אבל אין מים בשמן ואין שמן במים (כי אין מים :(( )

בכל אופן , מה שכן ראיתי כרגע זה טיפות ירוקות על הבלוק .... אז אני מניח שלשם הם נעלמים... יכול להיות שמי שהחליף לי את הסטארטר לא סגר היטב את הצינור , אני אבדוק את זה מחר בבוקר.

תודה לכולכם

פורסם
תבדוק את המדיד שמן. אם השמן יראה שהוא דליל מידי, דביר להניח שמים התנחלו אצלך.

S-מוליק

וואי וואי וואי...

אני מאוד מקווה בשבילך שלא זו הסיבה - ראש מנוע בקטן / מנוע בגדול

אבל אם כן... בדוק אם אין שמן במים(ברדיאטור) או מים בשמן (ע"ג המדיד-מופיע בנקודות-טיפות)

אני מחזיק אצבעות שלא.

פורסם
אומנם אני הולך רחוק אבל יכול להיות דיקומפרסיה שהמעברים של המים בראש מנוע סדוקים וזה גורם למים להכנס לחלל הצילינדר דרך טובה לבדוק את זה זה אחרי שהאוטו עמד לילה שלם תתניע ולך לאגזוז תבדוק אם הוא רטוב או שתראה טיפות של מים.

אם אין אז שכח מזה

אנשים, אנשים, אנשים

די כבר עם המידע המוטעה :!:

טיפות מים במע' הפליטה אין לה כל קשר למעבר דחיסה למע' הקרור(פריצת אטמים,סדקים).

כל עיניין המים במע' הפליטה הינו כתוצאה של התעבות האוויר(הפרשי חום/קור)+התרכבות של גזי פליטה לאדי מים.

ובקשר להעלמות נוזל הקרור, בדוק האם לא נפרץ בבלוק פקק מים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

איפה בדיוק במים הירוקים היו?

שמע סיפור שקרה אצלנו במוסך..

בא לנו מישהו עם מיכל ריק וכל המנוע , פשוט הכל-מהקיר אש עד לפנסים ולרוחב, מלא בצבע חום, (מים רגילים וכל הגיפה החומה יצאה איתם)

הקיצר, מעמידים את האוטו שעה לעבוד, כלום לא קורה המים בסדר , אין כלום.

אין נזיליות מתחת, אין כלום..

מעבירים אצבע על הצינורות מתכת שידוע שיש איתם בעיות ומה מגלים...

נפער חור בצינור בקוטר של סיכה, זה יצר לחץ והשפריץ את כל המים החוצה.

הדבר שמנע מזה לנזול עוד פעם זה הג'יפה שסתמה את החור ובבגלל זה לא גילנו את זה מהתחלה.

אגב, להחליף את הצינור הזה בסובארו זה עונש.. בעצם בכל אוטו זה סיוט להוציא את זה כי צריך לפרק חצי אוטו (במיוחד באופל אומגה שזה אוטו עם תכנון דפוק לגמרי)

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אני מכיר את זה מהעבודה במוסך שלנו שהגיע רכב פ'גו 405 שאיבד מים ירוקים ופשוט מצאנו שיש לו סדק קטן בבלוק מנוע, שמה היה טיפות ירוקות כמו שאתה מתאר

אז תנסה לנגב את זה ואם אתה רואה שזה ממשיך.. תתחיל להתרגל לעובדה שהמצב שלך לא נעים(החלפה של משהו מאוד יקר)

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

• תוכן חדש...