Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית החניה שלנו בשיפוע גדול יחסית אז כשאני חונה אם הפנים של הרכב כלפי מטה ואני מרים בלם יד ועוזב את הברקס הרגיל הרחב גולש קדימה (לא הצמיגים המתלים אני חושב) בקיצור מה עדיך לעשות קודם לכבות את הרכב ולהוציא מצמד ואז לשחרר ברקסים או לשחרר ברקסים ואז להוציא את הגיר...

טוב זה היה מסורבל למי שלא הבין:

מה עדיף:

1.הרמת בלם יד-שיחרורו ברקס קידמי-כיבוי מנוע-הרמת מצמד.

2.הרמת בלם יד-כיבוי מנוע-הרמת מצמד-שיחרור ברקס.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מה שאני עושה: מכבה את האוטו תוך כדי לחיצה על המצמד והברקסבוזמנית אחרי שהאוטו נכבה, משלב לראשון עוזב קלאץ ואז עוזב ברקס ואז מרים אמברקס, אם אין שיפוע גדול לא מרים אמברקס אלא פשוט מסובב את ההגה עד הסוף לצד של המדרכה.

פורסם

זרוק לניוטראל

עזוב קלאטש

הרם הנדברקס

עזוב דוושת בלם.

כבה את הרכב.

הכנס קלאטש

הנכס לראשון

עזוב קלאטש

(סתם ת'אמת אני לא מכניס ראשון , אבל ת'נשמע לי כאילו אכפת לך ..)

פורסם

מה זה משנה בעצם?

אני אישית רגיל לכבות ולהדליק על ניוטראל, מדליק בד"כ גם עם קלאץ' - לא יודע למה הרגל מהמורה נהיגה :shock:

לשלב להילוך תמיד טוב, אפשר גם לשני, בשיפוע גדול מומלץ רוורס או ראשון (תלוי בכיוון :drinking: )

הסיכון היחיד הוא נניח במישור כשאין צורך רב בשילוב הילוך ומישהו נכנס ברכב אז נגרם נזק לגיר, אבל מי חושב על זה?

:puppydog:

פורסם
אפשר גם לסובב את הגלגלים לכיוון של המדרכה..רק השאלה אם זה בריא? :shock:

מה לא בריא בזה? כשאני חונה בעליה לא ממש משופעת זה מה שאני עושה.

אישית אני תמיד מתניע עם קלאץ בהילוך ראשון משולב, ובתוך העיר מחנה רק על ראשון בלי אמברקס.

פורסם
מה זה משנה בעצם?

אני אישית רגיל לכבות ולהדליק על ניוטראל, מדליק בד"כ גם עם קלאץ' - לא יודע למה הרגל מהמורה נהיגה :shock:

:puppydog:

ההרגל הזה מהמורה לנהיגה זה למנוע קפיצה של האוטו וכיבוי כאשר האוטו מונע והוא בהילוך...

פורסם
מה לא בריא בזה? כשאני חונה בעליה לא ממש משופעת זה מה שאני עושה.

אישית אני תמיד מתניע עם קלאץ בהילוך ראשון משולב, ובתוך העיר מחנה רק על ראשון בלי אמברקס.

לא חבל שהגיר יחזיק את האוטו ולא בלם היד המיועד לכך?

ואם נהג נחמד יכנס בך בחניה? מי יחטוף את המכה? הגיר והמנוע?

בלם היד נועד לחניה - לא חבל לא לנצל אותו לכך?

פורסם

או קיי אתה צודק בזה שאם יכנסו בי אז זה לא יהיה נעים.

אבל פשוט אצלי מורכבת מין תושבת ליד, על האמברקס וכדי להרים אותו אני צריך להוציא אותה.

פורסם
או קיי אתה צודק בזה שאם יכנסו בי אז זה לא יהיה נעים.

אבל פשוט אצלי מורכבת מין תושבת ליד, על האמברקס וכדי להרים אותו אני צריך להוציא אותה.

מ-א-ו-ד ח-כ-ם :)

פורסם
קודם כל זה תכאב ולא יכאב וחוץ מזה מה הסיכוי שמישהו יכנס בי? :D

כמו הסיכוי שאני אטעה שאני רושם :) (אחת להמון ...)

כותבים כשאני רושם. :wink:

• תוכן חדש...