Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנזילה הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגיוני

כשמים מתחממים הם מתרחבים ותופסים יותר מקום לכן כשממלאים נוזל קירור יש להקפיד על הוראות היצרן (הסימון המדובר).

המים שנזלו הינם מים עודפים שיוצאים מצינורית העודפים מתחת לפקק.

אם אתה/אביך כל כך ברי ידע בפירוק/הרכבה של מ"ע הקירור אתם צריכים לדעת דברים כאלה אלמנטאריים (מה זה מיכל עיבוי????).

אבא פירק, אבא יודע, אני מסתכל ועוזר כדי ללמוד, ועשיתי טעות ושמתי יותר מידי.

משום מה אין לי סימונים של מינימום ומקסימום(בדקתי היום) ואין צינורית מתחת לפקק, אבא שלי אמר שבאמת חסרה שם צינורית כזאת.

סליחה שאני לא מבין גדול כמוך. יבוא יום וכשישאלו אותי אני יעזור כמו שעזרת בתחילת ההודעה, רק שאני ישמיט את החלק של ההתנשאות.

תודה דניאל.

מצטער אם פגעתי במישהו לא זו היתה הכוונה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שאני צריך להעלות שוב את הנושא הזה.....

אבל אני פשוט ל-א מוצא את ברז הניקוז שנראה כמו וונטיל..

העלתי תמונה של מנוע של ראלי Mk2 (כל הזכויות שמורות לאחראי הפורום :wink: ), אני מקווה שמישהו יוכל לסמן לי באיזה איזור נמצא ה"וונטיל" הזה שהורס אותי...

פורסם

של דיויד קצת שונה :D משלי..או מכל דור 1.

הצינורות קצת שונים.

אבל כפי שאתה רואה, סימנתי בעיגול את האיזור.

הבורג שדומה לונטיל אשר יושב על אחד הצינורות.

ram air insatllation #3.jpg

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...