Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי אישית אין בעיה עם לקנות דברים על עיוור , כי במדד סיכוי/סיכון יש לי יותר סיכוי ליפול טוב מאשר רע . מה נעשה ומדינתנו הקטנה לא מבורכת בציוד אודיו טוב (לא לרכב ולא לביית) כי כאן כולם לא רוצים לצאת פראיירים , ולכן קונים מה שכולם קונים . ומה נעשה וכשכולם מסתכלים על השכן/חבר אזי הם מתכנסים למכנה המשותף הנמוך ביותר ו/או הפלצני ביותר (העשירים שרוצים להתבדל) .

אבל ע"מ שהשמשוואה שלי תעבוד צריך להיות ידע מוקדם מסויים שיתן רמזים עד כמה זה יתאים , ומנסיון של שנים בקניית ציוד על עיוור הבראקס שלך לא נותן את האיתותים האלו .

מה עוד שיש חברות שאי אפשר ליפול איתן כמו סיז סקאןספיק פירלס , אז למה ללכת על מיד יקר יותר מהמידים של החברות האלו ?

אני לא מבין , אבל אם יהיה לך הכסף אז לך על זה , ואני חושש שיש יותר סיכוי שתתאכזב מאשר שתהנה

בברכה יהודה

אתה כל כך בטוח שהג'נסיס אבסולוט 7" ינגן יותר יפה מהמיד הנ"ל של בראקס מטריקס? מקריאת נתונים מעמיקה כנראה..:roll:

אני בטוח שהג'נסיס ישמע יותר טוב אבל רק במקרה והוא יבוא עם העוזר שלו: המידריינג' 4" וכאן אנחנו נכנסים להוצאות כפולות :-D

עדיף אתה איש חכם (טוב את זה באמת אנחנו עוד צריכים לברר) תסביר לי מה רע בבראקס? במה הם נפלו?

ואיך המחיר שלהם יותר גבוהה מהחברות שציינת?

ועל תשווה לי אותם למוצריי HI END המיוצרים בחברת OEM או משו! תשווה מותג למותג!

מחיר של ג'נסיס מול בראקס (!) ולא מול סקאן ספיק.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בכל גרמניה יש את רשת" מדיה מרקט" רשת מוצרי חשמל יש להם מחלקה ענקית של אודיו לרכב ויש להם פשוט הכול

לגבי המחירים יש המון מבצעים כך שהם יותר זולים מהחניות אודיו

נ.ב יש שם שרות חבל על הזמן שלחתי להם מגבר שנקנה אצלהם אחרי מעל שנה והם תיקנו ללא תשלום

מקווה שעזרתי שווה בדיקה>רשת נפוצה מאוד כל כמה רחובות ב"דכ סניף

חג שמח

mosconi & gladen audio

פורסם

עדיף אתה איש חכם (טוב את זה באמת אנחנו עוד צריכים לברר) תסביר לי מה רע בבראקס? במה הם נפלו?

ואיך המחיר שלהם יותר גבוהה מהחברות שציינת? מי אמר שאני חושב על גנסיס ? אני מאמין שתוספת השינויים שהם עשו לא שווה את המחיר השערורייתי שהם דורשים על האסולוט .

ב אתה וגם זו זוה וזה טענתם שבראקס היא יצרנית של רמקולים , אז אם כך אני משווה אותה ליצרניות אחרות

ועל תשווה לי אותם למוצריי HI END המיוצרים בחברת OEM או משו! תשווה מותג למותג! למה מה קרה? נהפכתי פלצן לדעתך ? ממתי קונים משהו שהוא מותג רק בגלל שהוא מותג ? קונים משהו שהוא איכותי . לבוא ולומר לי להשוות אותו לגנסיס , למה לי ?

אני קונה איכות , ואני מחפש איכות של היי אנד כי בד"כ אני לא מתפשר על איכות , זה עדיין לא אומר שהכסף צומח על העצים (וגם אם הוא היה הייתי מוצא לו שימושים אחרים ) לשלם על מיתוג , רק בגלל שאם מנואל או מישהו יכנסו לרכב ואני אגיד , "וואלה אתה שומע את הגנסיס הזה/הבראקס הזה ?

מחיר של ג'נסיס מול בראקס (!) ולא מול סקאן ספיק אני משווה מיד של חברה כלשהי כנגד מה שאני מקבל אצל סקאןספיק .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה אתה כנראה לא תקלוט שאין מקום להשוואה בין מותג לבין חברה שמייצרת רמקולים לכלל המותגים..

למה שהמידים של בראקס לא יעלו 600$? הרי הם תחת מותג והם מתאימים לרכב ולא כמו סקאן ספיק אשר אלו עדיין רמקולים ביתיים שפשוט עובדים ב- 4 אוהם

(אני לא רוצה להגיד שסקאן ספיק לא טוב או משו ממש ממש לא..הרעיון הוא שבראקס השקיעו המון מעמצים על המיד שלהם בתיכנון במיוחד בשביל התנאים ברכב וגם המחיר שלהם סה"כ סביר מאוד ועכשיו יבוא איזה מיד בייתי של סקאן ספיק שעולה 400-450$ לזוג ויקח שליטה על שוק הרכב?)

אני עדיין מחכה להסבר מדוע בראקס לא שווים את המחיר שלהם יהודה..

קדימה תתחיל לפרש כתבות ותוכיח שאתה צודק כאן לשם שינוי :arrow:

פורסם
חברה חברה..

אם מגרמניה כבר אז למה לא להביא משם את הסט השני הכי טוב באירופה עד 300 יורו?

http://www.canton.de/en-produktdetail-car-qs2.160.htm

קנטון היא יצרנית הרמקולים (יצרנית , לא בונה מחלקים של אחרים) החמישית הכי גדולה בעולם.

אני הייתי רץ וקונה את הסט הזה , הוא עולה פחות מ 200 יורו בערך.

הוא לא מגיע יותר לארץ כי היבואן החליט משום מה ככה. למה? אלהים יודע.

מי שלא שמע את הטוויטר מגנזיום שלהם לא יודע עוד מזה טוויטר איכותי (לפוקאל ומורל שלום) .

סט מדהים , הכל גרמני , הכל אלומניום , הכל טוב.

קורווין?, עוד פעם הקאנטון הזה? רק לך יש את הסט הזה שאת הקרוס שלך שבר המתקין של רדיו מונטנה.ורק אתה ממליץ על הסט הזה, שמענו את זה מיליון פעם, אבל נו באמת, איזו הגדרה "הסט השני הכי טוב באירופה עד 300 אירו".

טוב שלא אמרת מקום ראשון מהסוף בקטגוריית משקל נוצה לנשים עד גיל 30 בגובה מקסימלי של 1.60מ' עם שיער בלונדיני טבעי בלבד.

under construction..

פורסם

למה שהמידים של בראקס לא יעלו 600$? הרי הם תחת מותג והם מתאימים לרכב ולא כמו סקאן ספיק אשר אלו עדיין רמקולים ביתיים שפשוט עובדים ב- 4 אוהם אתה מדבר שטויות עכשיו , אין זה משנה מה ההתנגדות של הדרייבר אם היא 8 או 4 , בהתנגדות של 8 אתה צריך מגבר טיפה יותר חזק אבל השליטה שלו על הדרייבר יותר טובה (דאמפינג פאקטור אמרנו ?) מה עוד שחלק לא קטן מהדרייברים שלהם הם ב4 אום כי הם מוכרים אותם לחברות רכב (גנסיס אבסולוט אמרנו?)

(אני לא רוצה להגיד שסקאן ספיק לא טוב או משו ממש ממש לא..הרעיון הוא שבראקס השקיעו המון מעמצים על המיד שלהם בתיכנון במיוחד בשביל התנאים ברכב וגם המחיר שלהם סה"כ סביר מאוד ועכשיו יבוא איזה מיד בייתי של סקאן ספיק שעולה 400-450$ לזוג ויקח שליטה על שוק הרכב?) וואלה אני חייב להודות שהצחקת אותי כל כך שפשוט כמה דקות לא יכולתי לכתוב , אתה שפוי ? זה כמו שתגיד לי שהגנסיס אבסולוט שווה 7000 דולר כי את הדרייברים של סקאןספיק הם שינו ותכננו במיוחד לרכב , הו באמת ?!!! אם אתה מאמין לזה יש לך בעיה

אני עדיין מחכה להסבר מדוע בראקס לא שווים את המחיר שלהם יהודה.. סיז לוטוס רפרנס היא התשובה שלך , קומפוננט יקר 750$ או 1400$ מורכב מדרייברים של סיז ש"הותאמו לרכב" (המיד שלהם פחות טוב מהדרייבר שאתה יכול לקנות לבד ), ועדיין אני חושב שיאכל את הבראקס שלך בלי מלח

קדימה תתחיל לפרש כתבות ותוכיח שאתה צודק כאן לשם שינוי :arrow:

עניתי לך , אבל שתדע שאני לא צריך להוכיח שום דבר , אתה יכול לקבל את הידע וההבנה שלי או לא . והיה ואם תשמע תקבל משהו אם תתווכח תשאר עם מה שאתה יודע . ולא בטוח שאם הפרוייקט של סידור המכונית והמערכת יסתיים איי פעם שלא תצטרך לאכול את הכובע

בברכה וחג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אתה כל כך בטוח שהג'נסיס אבסולוט 7" ינגן יותר יפה מהמיד הנ"ל של בראקס מטריקס? מקריאת נתונים מעמיקה כנראה..:roll:

אני בטוח שהג'נסיס ישמע יותר טוב אבל רק במקרה והוא יבוא עם העוזר שלו: המידריינג' 4" וכאן אנחנו נכנסים להוצאות כפולות :-D

ואיך המחיר שלהם יותר גבוהה מהחברות שציינת?

ועל תשווה לי אותם למוצריי HI END המיוצרים בחברת OEM או משו! תשווה מותג למותג!

מחיר של ג'נסיס מול בראקס (!) ולא מול סקאן ספיק.

דראגסטר, חבל על האנרגיה שלך בויכוח מול ג'וקר.

הבחור לא מוכן לקבל את העובדה שדרייברים שונים למרות שנראים זהים.

פורסם

הבחור לא מוכן לקבל את העובדה שדרייברים שונים למרות שנראים זהים. אני מבין אם כך שאתה חושב שמחיר האבסולוט הוא בסדר ? הוא שווה את הפרש מול הדרייברים של סקאןספיק ? וכן אני מוכן לקבל שדרייברים הם שונים למרות שנראים זהים השאלה היחידה היא עד כמה ?

אני מבין שלשיטתך על הדרייבר של סקאןספיק שיש רולאוף של XDB OCTAV הדרייבר של גנסיס יהיה לו רולאוף בהרבה פחות חוזק , עד כדי כך שיהיה שוני גדול באיכות שמע ?!!! , אתה צריך להצדיק איכות שמע יותר מכפולה , ואני מבין שיש מצב שבו דרייבר שונה עד כדי כך שעכשיו ישמע הרבה יותר טוב ?!!!

וואללה כנראה הגנסיס הם גאונים , הם לקחו דרייבר שחברת רמקולים הביאה לקצה יכולתה , והם שיפרו אותו פי 2 ?!!! אם הם כ"כ גאונים למה שלא יתכננו וייצרו דרייבר משלהם , למה ללכת על בסיס בינוני(ברמה שלהם) ולשפר ?

טוב אם זה נראה לכם הגיוני זה בסדר מצידי , אני רק מת לראות עקומת היענות של הדרייבר של גנסיס לעומת הסקאןספיק ולראות איזה שינוי מהותי יש שם

בברכה וחג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הבחור לא מוכן לקבל את העובדה שדרייברים שונים למרות שנראים זהים.

לא מעניין אותי שוני בדרייברים שחכמנו לא מוכן לקבל (אני גם בטוח שהשוני לא שווה את המחיר)

הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא איך יהודה קובע כל דבר:

"תחושת הלבלב השמאלי שלי קובעת כי הסקאן ספיק ישמע הרבה יותר טוב מהבראקס ואתה מנואל תאכל קובע!"

"תחושת הלבלב הימני שלי קובעת כי האודיסון לא שווה אפילו יורו 1! והג'נסיס שווה כל פניי רק בגלל שהם מייצרים הספקים בשיטה חכמה! ומנואל יאכל? גרב!"

תמיד יש לו קביעות בטוחה שכזו (בלי הוכחות קובעות..אני יודע שג'נסיס מדהים אבל שיציג לי מה רע בבראקס!?) שזה ממש לא לעניין! או X או כלום! Y/Q/Z/H/G/A לא מתקבלים נקודה!

חג שמח..

מנואל.

• תוכן חדש...