Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם באופן עקרוני ניתן להחליף לרדיו דיסק את הפנל בלבד לפנל אחר,לדוגמה פנל רגיל לפנל של רדיו דיסק של MP3 ואז ניתן יהיה לשמוע באותו רדיו דיסק רק עם פנל אחר גם MP3 אני כמובן מדבר על פנלים של אותו חברה ומאותו סדרה .

לי לדוגמה יש רדיו דיסק קנווד 2023 ניתן להחליף את הפנל שלו לפנל של רדיו דיסק של קנווד שקורא MP3 מאותו סדרה.אם כן,כמה יכולה לעלות החלפה כזאת?

אודה על תגובות

פורסם

אני אתלבש על התרד...

ואשאל שאלה דומה...

רדיו דיסק פיוניר דגם 1400... הוא עם תאורה ירוקה...

קיים גם דגם 1400R... שהוא בעל תאורה כחולה!...

למיטב ידיעתי הדגמים זהים לחלוטין פרט לתאורה...

נראה לכם שאפשר על הגוף של ה 1400 לשים את הפאנל של 1400R ולזכות בתאורה כחולה ?

פורסם

אני לא זוכר כל כך באיזה HU זה היה אבל קראתי על משתמש אמריקאי ששם פאנל של דגם אחר מתקדם יותר של אותה חברה וההבדלים היו שהוא פשוט לא יכל להשתמש בחלק מן האופציות הנוספות שהיו על הפאנל המתקדם יותר, אבל חוץ מזה זה עבד כרגיל.

פורסם

לפי דעתי עם הקטע של התאורה זה יעבוד

בקטע של הmp3

100% שזה לא פועל

להחלף פנאל יעלה לך 100 שקל מוכרים פה יד שניה

(לא שיש לך סיכוי למצוא מה שאתה צריך)

ומה שאייל אמר ממש ממש הגיוני

זה כמו שמחליפים שלטים לטלויזיות שמתאימות

פורסם

רוב הפיונירים בעלי פיצ'רים זהים הם גם בעלי פאנלים זהים.

עכשיו הבסיס - תושבת של כולם זהה - כלומר פאנל לא משנה מאיזה דגם לרוב ישב\יתלבש לבסיס באופן מושלם. העניין הוא עם המגעים מאחור.

בכל סדרה שניה או שלישית פיוניר משנים את הסדר של המגעים ותפקידם (המוזהבים האלה מאחורה..) כך שלא תהיה תאימות אחורה של הפנלים... הכל כמובן עקב רצון למכור עוד מכשירים וכדי להקשות.

אבל . תמיד שווה לנסות. מהיסבה הפשוטה ביותר - הרצפים של המגעים הם משתנים אמנם אבל חוזרים על עצמם. כלומר יש כמה Lay-out מסויימים שפשוט חוזרים על עצמם.

אני הצלחתי להפעיל את הרדיו דיסק באוטו של אמא שלי בעזרת 4 פאנלים שונים בהפרשים של חודש \ חצי שנה \ שנתיים ושנה מגיל\סדרת הפנאל המקורי - כאשר בכל אחד מהפאנלים סדר הכפתורים היה מעט שונה והתאורה היתה שונה לגמרי. (הכתומה הכהה למי שזוכר - המקורי) והתאורה הכחולה, הלבנה, והכתומה הבהירה...

בכל מקרה. זה עובד ושווה לנסות.

ובקשר לבחור ששאל על "אם אשים פאנל של מכשיר שמנגן MP3 על מכשיר שלא - האם זה ינגן לי MP3?? - אז אני אשאל שאלת נגד לפני התשובה...

אם אקח את השלדה של האוטו שלי - רנו חמש 1250 ואשים עליה פח של פורש קאררה II, היא תיסע כמו פורש??? אז בתשובה היא אותו דבר בנוגע לפאנל... - אין מצב. הפאנל הוא בסך הכל GUI של הרדיו-דיסק ולא כלום מעבר.

כל מה שמנגן \ מתפעל \ עושה משהו יושב בHU שמתוקן לך קבוע באוטו.

*למה הם עולים אותו דבר (אם נרכשים בנפרד???) - כי ליצרנים יש תאוות מכירה מאוד גבוהה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לי היה רדיו טייפ של קנווד והיה לי 2 פנלים אחד של דגם עם תאורה ירוק על שחור ואחד שחור על ירוק שניהם עבדו אבל חשוב לציין ששניהם היו מאותה סדרה

אני לא זוכר בדיוק את הדגמים אבל משהו בסיגנון אחד היה 283 והשני 289 .

ומה יקרה אם אני יקח פנל עם תצוגה שונה לדוג' הפיוניר עם הדולפינים וישים על רדיו דיסק אחר של פיוניר ונניח שזה כמובן אותו חיבור?

פורסם
ומה יקרה אם אני יקח פנל עם תצוגה שונה לדוג' הפיוניר עם הדולפינים וישים על רדיו דיסק אחר של פיוניר ונניח שזה כמובן אותו חיבור?

זה מזכיר לי פרק בבלי סודות, שבא אחד מהחברה (אני זוכר שנתן נתנזון ודטנר היו מעורבים שם) לקיוסק ויש שם מבצע, אתה שותה שתי כוסות מיץ אתה מקבל מטריה, שותה שלוש מקבל מתנה אחרת וכן הלאה עד משהו כמו 7 כוסות, כל פעם מקבל מתנה יותר טובה. הבחור החליט להתחכם ושתה 8, שאל את המוכר בקיוסק "מה אני מקבל על 8 כוסות", המוכר אמר לו "כאב בטן".

ותחשבו על זה :wink:

פורסם

זה מזכיר לי פרק בבלי סודות, שבא אחד מהחברה (אני זוכר שנתן נתנזון ודטנר היו מעורבים שם) לקיוסק ויש שם מבצע, אתה שותה שתי כוסות מיץ אתה מקבל מטריה, שותה שלוש מקבל מתנה אחרת וכן הלאה עד משהו כמו 7 כוסות, כל פעם מקבל מתנה יותר טובה. הבחור החליט להתחכם ושתה 8, שאל את המוכר בקיוסק "מה אני מקבל על 8 כוסות", המוכר אמר לו "כאב בטן".

גדול, אני זוכר את זה :)!!!

איזה נוסטלגיה של יסודי.

פורסם

בקטע של הפנאלים

לי יש פיוניר 8400 ולחבר שלי 8450

עכשיו ב8400 יש יותר אופציות כולל עם התאורה שיש ירוק ואדום וב8450 אין אדום

הרקבנו את הפנל של ה8450 על הבית של ה8400 והתצוגה הראתה בפאנל האחורי אדום ובקדמי ירוק מה שאומר שבפאנל של ה8450 אין מנורות אדומות שזה אומר שיש הבדל קטן

אבל כל שאר האופציות של המכשיר נשארו אותו דבר כאילו הפאנל מתאים בול רק ההבדל הוא בתאורהשה8400 יכול להראות גם אדום מה שה8450 לא יכול ושאר הפונקציות זה כבר תלוי במכשיר עצמו לא בפאנל הפאנל יראה מה שיש במכשיר עצמו.....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
פורסם

קניתי אותו יד שניה ב2600 שקל

המכשיר הוא פצצה שינה לי את כל אבל אני מדבר איתך את כל הסאונד ברכב אתה יכול לשלוט שם על כל דבר בסאונד ולהתאים למה שאתה אוהב

ובנוסף לזה המכשיר הוא גם יפיפה!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...