Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מנסה לטעון שהמאזדה 5 יותר נוחה מ C5?

דווקא נהגתי ב 5 וממש לא התלהבתי. הי נוחה יחסית למשפחתית יפאנית אבל ממש לא נוחה יחסית לפרטיות במחיר שלה. הנסיעה רכה פחות מרכב פרטי באותו המחיר והתנהגות הכביש הרבה פחות טובה.

תנוחת הנהיגה הגבוהה היא יתרון גם עבורי אבל חיסרון עבור אשתי למשל כך שזה כבר עניין של טעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

*כמו שכבר נאמר, ה-C5 נוחה משמעותית מכל שאר המתחרות שהוצעו כאן, אבל יחידת ההנעה שלה זה דבר שלא כל אחד יכול לסבול ולחיות איתו (אני לא הייתי נהנה בנהיגה עם מנוע סביר מינוס משודך לתיבה נוראית על רכב לא קל משקל).

כנ"ל לגבי ה-407. ביצועי המנוע-גיר פשוט לא משביעים רצון (בהשוואה לדגמים המובאים להלן).

*ה-6 מהווה את הפשרה הכי טובה כמעט בכל היבט.

המנוע והגיר עובדים נהדר (לא כל שכן בדגמים האחרונים בעלי 5 הילוכים), הרכב משדר דינמיות והנסיעה מאוד מהנה.

המרווח מאחור הוא טוב, המתלים לא נוקשים יתר על המידה והרכב מאובזר כראוי.

נקודה רעה ל-6 היא ברעשי הדרך (לפחות בדגמים עד 2005) שיכולה להפריע לאנשים מסויימים (לי למשל),

לא יודע אם זה שופר בדגמים החדשים.

*האקורד- פשוט לא נוחה לנסיעה. אני מצאתי אותה נוקשה מדי ולא נוחה.

מה שכן היא בעלת יחידת הנעה מצויינת.

*ממליץ בחום גם על המונדאו-פשוט טובה כמעט בהכל!

*על ה-B4 אין לי נסיון נהיגה, אבל חיפוש בפורום יראה שגם אותה מומלץ לבדוק.

אמיר.

פורסם

קודם כל, כמה תגובות בכחול לטקסט המצ"ב:

אתה מנסה לטעון שהמאזדה 5 יותר נוחה מ C5? לא ניסיתי ולא טענתי. תקרא שוב את מה שכתבתי. ה-C5 נוחה מאד, אבל יש לזה מחיר - הגה מת וגיר מוזר. המאזדה 5 לא פחות נוחה מכל משפחתית-מנהלים 2 ליטר יפנית אחרת, בד"כ יותר.

דווקא נהגתי ב 5 וממש לא התלהבתי. הי נוחה יחסית למשפחתית יפאנית אבל ממש לא נוחה יחסית לפרטיות במחיר שלה. הנסיעה רכה פחות מרכב פרטי באותו המחיר והתנהגות הכביש הרבה פחות טובה. "היא נוחה יחסית למשפחתית, אבל לא נוחה יחסית לפרטיות" - תסביר לי בבקשה את ההבדל בין "משפחתית" ל"פרטית"? מנסיון רב בנהיגה על 5 ו-6, אני מצהיר חגיגית שה-5 הרבה יותר נוחה, ופחות נוקשה מה-6.

תנוחת הנהיגה הגבוהה היא יתרון גם עבורי אבל חיסרון עבור אשתי למשל כך שזה כבר עניין של טעם.

התייחסויות נוספות:

• 407 - כבדה, וצפופה מאד מאחור (פותח השירשור רוצה מרווח מאחורה)
  • מאזדה 6 - מאובזרת, מתנהגת, אבל קשה יחסית (והמונית...).
  • אקורד - ספרטנית וללא איבזור בטיחותי מספק בדגם של ציי הרכב. אומרים שיש לה מנוע נהדר - לא יודע - היא היחידה ברשימה שעליה לא נהגתי.
  • מונדיאו - מרווחת, מאובזרת, הגה נהדר, אחיזת כביש, וגיר אוטומטי מחורבן שמקלקל את הכל.
  • B4 - החבילה הכוללת הכדאית ביותר בקבוצה הזו. מאובזרת, מרווחת, מתנהגת, הנעה 4X4, מנוע חזק, נסיעה נוחה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, חשוב רק לציין חיסרון ב-B4 מול ה-6 והאקורד:

גיר 4 הילוכים (כנראה) שלא עושה טובות למנוע הנהדר בסובארו מול גיר 5 הילוכים ב-6 ובאקורד שעובדים נהדר עם המנועים.

(אזכיר שלא נהגתי ב-B4, נשתמע מדבריו של בעל B4 שהמנוע מרגיש מעט מסורס עם הגיר).

פורסם
קודם כל, כמה תגובות בכחול לטקסט המצ"ב:

התייחסויות נוספות:

• 407 - כבדה, וצפופה מאד מאחור (פותח השירשור רוצה מרווח מאחורה)
  • מאזדה 6 - מאובזרת, מתנהגת, אבל קשה יחסית (והמונית...).
  • אקורד - ספרטנית וללא איבזור בטיחותי מספק בדגם של ציי הרכב. אומרים שיש לה מנוע נהדר - לא יודע - היא היחידה ברשימה שעליה לא נהגתי.
  • מונדיאו - מרווחת, מאובזרת, הגה נהדר, אחיזת כביש, וגיר אוטומטי מחורבן שמקלקל את הכל.
  • B4 - החבילה הכוללת הכדאית ביותר בקבוצה הזו. מאובזרת, מרווחת, מתנהגת, הנעה 4X4, מנוע חזק, נסיעה נוחה.

קודם כל טעות הקלדה. התכוונתי נוחה יחסית לסגמנט המנהלים.

את ה 6 והאקורד מאוד לא אהבתי ולי אישית המגאן יותר נוחה. אם כבר יפאנית אז ה B4 היא הבחירה שלי.

כעיקרון כל רכב שתבחר יש בו פשרה מסויימת ולכן כל אחד צריך לבחור את הפשרה שהכי מתאימה לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הערות חשובות מניסיון:

לא כל רכב מנהלים הוא באמת כזה, כלומר יש כאלו שמאחור אין בהם בכלל מקום ו/או תא הנוסעים כולו מרגיש צפוף או המוני. רק אתמול לקחתי בסי5 חברים שיש להם אוקטביה כמה שנים, והם התפעלו כל הזמן מהמרחבים והנוחות. חבר אחר עם מזדה 6 מקלל אותה כל הזמן כי היא פשוטה וצפופה.

רכב מנהלים מליסינג (לשעבר) הוא סוס מת באורווה. אם אתה קונה כדי להשתמש כמה שנים אז לבריאות, אבל אם כדי למכור עוד שנה אז תדע שרוב סוכניות הטרייד-אין לא יסכימו לקחת אותו ממך בחזרה, אפילו אם תתחייב לקנית רכב חדש ויקר.

• תוכן חדש...