Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להמלצה לרכב מנהלים מליסינג.

הדרישות הן (לפי חשיבות):

- רכב נוח (לא להרגיש את נפלאות מע"צ).

- מרווח מאחור (כמה שיש יותר מרווח מאחור, יותר טוב).

- כוח. לא צריך לעשות מ0 ל100 ב5 ש' אבל גם שלא ירגיש "עצל".

לשם השוואה הרכב אמור להחליף קאיה קרניבל שמאוד מרוצים ממנה.

תודה לכל העוזרים :-P

פורסם

C5- הרכב לא כבד מידי (כפי שצויין)? לפי מה שהבנתי המנוע 2.0 לא עושה טוב לרכב שגם ככה כבד.

איך ההונדה אקורד?

אחת מהסיבות להחלפת הרכב, כדי לרדת בדרגת מיסוי אז הוולוו וה- SUV לא אופציה....

פורסם

היי. לא ציינתה את הסכום, אך בכל זאת הייתי ממליץ לך שני אפשרויות:

1. פג'ו 407- רכב מצויין, קצת כבד אך מנוע 2 ליטר אבזור יופי ונוחות נסיעה פשוט מצויינים

2. מזדה 6- כן.. זה רכב שיש כבר לכולם, ויש המון בכבישים, אך עדיין זהו רכב טוב ללא שום ספק, הוא אמין, נוח ויפה.

בהצלחה!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

האקורד פחות נוחה מהצרפתיות ודי צפפה מאחורה (אתה תרגיש את המעבר מהקרניבל).

אולי כדאי לחשוב גם על גרסאות סדאן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
C5- הרכב לא כבד מידי (כפי שצויין)? לפי מה שהבנתי המנוע 2.0 לא עושה טוב לרכב שגם ככה כבד.

ה-C5 שוקלת 1450 ק"ג, הרכב לא עגלה אבל גם לא מהיר במיוחד.

אין שום בעיה עם המנוע, הוא עושה עבודה טובה.

הבעיה היא עם התיבה בעיר. התיבה לא תרד להילוך ראשון כמעט בשום מצב אלא אם הרכב יהיה במהירות מאוד נמוכה.

אבל יש בזה היגיון, כי אין טעם לתת קיקים בעיר וגם בלחיצה על הילוך שני התאוצה תהיה טובה.

על הכביש המהיר התיבה מעולה, היא מאוד רגישה ללחיצה על הגז ותוריד הילוך או שניים אם צריך והתאוצות יהיו מצויינות.

תעשה נסיעת מבחן ותבדוק אם השילוב מנוע גיר מספק את הצרכים שלך.

פורסם

איך ההונדה אקורד?

בדוק באתרי היבואן וב- www.parkers.co.uk - התוצאות לאו דווקא זהות למה שאתה חושב... (אם כי יש זהות מסוימת ביניהן :-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הC5 המתוחה היא הזריזה ביותר בקטגוריה שלה - 0-100 ב 10.2 שניות.

רכב נוח, מאובזר, מפנק ומאוד בטיחותי.

בקשר לאמינות - עם זה מליסינג אין לך מה לדאוג והC5 די אמינה (אל תתיחס לסטיגמות)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני הייתי שוקל גם מונדיאו, בנוסף לכל מה שהציעו לך.

בקטגוריה הזו אין "הכי טוב" יש "מה הכי מתאים לדרישות שלך", לכן הפתרון הכי טוב הוא ללכת למגרש ליסינג גדול ולהתחיל לעשות סיבוב על כל הרכבים ולבחור מה שהכי מתאים לכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לך לבדוק את המתחרות. אישית אהבתי את ה C5 אבל אבא שלי למשל העדיף את המאליבו. לכל אחחד יש את המושגים שלו לגבי נוחות ואת מה שהוא אוהב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תחשוב טוב לפני שאתה עובר מואן לרכב מנהלים, אתה מוותר על הרבה נוחות (בעיקר אם אתה צריך את המקום).

אני אישית ממליץ על ה 6.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

דווקא רכב פרטי באותו המחיר לרוב יהיה נוח יותר מואן. היתרון היחיד של הואן הוא המקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היתרון היחיד של וואן הוא המקום???

כנראה שעוד לא נסעת על מאזדה 5...

גם אם אין לך 3-4 ילדים, למינוואן קומפקטי איכותי יש יתרונות לא קטנים על רכב סדאן רגיל: תנוחת נהיגה גבוהה ושולטת, כניסה ויציאה נוחות מהרכב, נסיעה רכה-יחסית, וכל זה מבלי לפגוע באחיזת כביש, ביצועים, ואפילו הנאה מנהיגה.

אם פותח השירשור מחפש תחליף זול, אך מרווח לקארניבל, ומבלי לוותר על המרווח הפנימי - ה-5 יכולה להיות אופציה מצוינת ובקבוצת המס המתאימה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...