Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סט טוב ודיי איכותי, ביחס למחיר נותן תמורה מעולה (ואני מדבר על ארצנו הקטנטונת). היי הנד? ממש לא. למרות שהשם שלו היי אנרג'י הוא לא היי הנד. לא מתקרב לזה אפילו. בכללי סט טוב איכותי וחזק. מחיר בארץ כ-1800 ש"ח, ואם תחפש במקומות הנכונים אז תשיג ב-1600 הכי נמוך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סט טוב ודיי איכותי, ביחס למחיר נותן תמורה מעולה (ואני מדבר על ארצנו הקטנטונת). היי הנד? ממש לא. למרות שהשם שלו היי אנרג'י הוא לא היי הנד. לא מתקרב לזה אפילו. בכללי סט טוב איכותי וחזק. מחיר בארץ כ-1800 ש"ח, ואם תחפש במקומות הנכונים אז תשיג ב-1600 הכי נמוך.

בברכה,גיא.

תודה גיא

האם הסט הנ"ל טוב יותר מה K2P?

RS3 8Y

פורסם

לאוזן שלי הוא היה נשמע יותר טוב. זאת הדעה שלי ורק שלי בלבד! וזאת דעה, לא עובדה, מה גם שאף אחד לא יוכל לענות לך על זה, כי יש שיגידו שהפוקאל טוב יותר ויש שיגידו שההיי אנרג'י יותר טוב. תלוי כמובן מה אתה אוהב? מידים שיבעטו לך בראש וטויטרים דיי רוצחים (פוקאל) או מידים שפחות בועטים בראש וטויטרים קצת פחות רוצחים ויותר נעימים לאוזן (הרץ)?

וממה שאני שמעתי שתיהם באותה עוצמה, שתיהם חזקים מאוד, בלי קשר לפירוט שנתתי לך למעלה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בברכה,גיא.

אתה מדבר במחיר פה על הי-אנרג'י 2 חלקים, הבחור פה הציג הי-אנרג'י 3 חלקים!!

ל-PITA100 אין לי מושג למה אבל הקישור באייבי נראה חשוד/מחשיד, ככה לא נראה הי-אנרג'י 3 חלקים.

ככה הוא אמור להראות:

http://www.hertzaudiovideo.com/schedaProdotto_en.asp?id=4&idcat=8&idprod=37&numid=2&numcat=2&numprod=2

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אביב, אני דיברתי על 3 חלקים. תתפלא :idea:

בקשר ללוק אתה צודק, גם אני שמתי לב לכך וזה פשוט ברח לי מהראש לרשום את זה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה מדבר במחיר פה על הי-אנרג'י 2 חלקים, הבחור פה הציג הי-אנרג'י 3 חלקים!!

ל-PITA100 אין לי מושג למה אבל הקישור באייבי נראה חשוד/מחשיד, ככה לא נראה הי-אנרג'י 3 חלקים.

ככה הוא אמור להראות:

http://www.hertzaudiovideo.com/schedaProdotto_en.asp?id=4&idcat=8&idprod=37&numid=2&numcat=2&numprod=2

צודק , באמת נראה מוזר .

העניין שהבחור רושם פירוט בגרמנית לך תבין.

RS3 8Y

פורסם

באמת לך תבין. שאלה קטנה: זה מישהו מגרמניה שמוכר אישית את הסט הזה? אם זה אכן כך, לא הייתי ממליץ לך להתקרב או לקנות משהו כזה בצורה כזאת למרות המחיר והפיתוי שבכך (אלא אם כן אתה מכיר את הבחור, למרות שלא נראה לי במקרה הזה), כי פשוט לך תדע מה עבר על הסט, אם זה הסט הזה בכלל, אם אפשר לסמוך על הבחור, מה גם שבארצנו יש כאלה שאי אפשר לסמוך עליהם, אז לסמוך על מישהו מחו"ל?! לא ממש נראה לי הגיוני. החלטה שלך, אני רק ממליץ (למרות שבחו"ל הם הרבה פחות חא**ת ורמאים מבארץ :? ).

בברכה, ובהצלחה בקנייה\בחירה,

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אביב, אני דיברתי על 3 חלקים. תתפלא :idea:

בקשר ללוק אתה צודק, גם אני שמתי לב לכך וזה פשוט ברח לי מהראש לרשום את זה.

גיא.

נראה לי שאתה טועה , סט 3 חלקים של היי-אנרג'י עולה 1600 ש"ח?!

אולי אתה מתבלבל עם ה-2 חלקים שעולה קצת פחות מ-1600.

ZZR

פורסם

הסט היי אנרג'י 3 חלקים נשמע באמת טוב מאוד, לא יודע איך להגדיר אותו, היי אנד? אני ממש לא מאמין.

אבל זה סט טוב מאוד!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הסט היי אנרג'י 3 חלקים נשמע באמת טוב מאוד, לא יודע איך להגדיר אותו, היי אנד? אני ממש לא מאמין.

אבל זה סט טוב מאוד!

אמיר

אשמח לדעת איך אתה מגדיר סט הי אנד...

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אני בספק אם רבים מהפורום שמעו סט היי הנד בארץ. אולי פה ושם. ככה שקשה לנו להגדיר לך מהו סט היי הנד, לפחות לי אישית.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא אגדיר היי אנד, מכיוון שאני מאמין שאין לו הגדרה מוצקה באמת.

אני גם ממש לא ברמה של ידע במוצרי היי אנד, ואין לי ניסיון מספיק גדול עם מוצרי היי אנד, בשביל להגדיר מוצר כלשהו כמוצר היי אנד או לא.

בשבילי היי אנד אלו הם הרכיבים ברמות הגבוהות ביותר, שביחד מפיקים את הצליל האמין ביותר למקור, שניתן להפיק מהמקור.

כתוצאה מכך, אתה מבין שאצלי בהגדרה, מערכת היי אנד היא הSQ המושלמת( למרות שזה כבר תלוי גם בהרבה כיוונים).

הבעיה עם זה היא! שיכולה להיות מערכת עם הרכיבים האלו , והיא תהיה מכוונת לפי איך שהבעלים אוהב לשמוע,ולא כדי לשחזר את המקור. בקיצור זה בעייתי, אני אשמח לשמוע את דעתך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

איך אני מגדיר היי-אנד ו- SQ?

היי אנד: מוצר שנבנה בלי פשרות מהרכיבים הכי טובים (לרוב גם מאוד מורכבים ומסובכים), אשר עבר תיכנון ארוך במיוחד בכדיי להגיעה לתוצאה הגבוהה ביותר.

SQ: ללא קשר להיי אנד! זה מוצר אשר מפיק את הצליל קרוב ככל הניצן למקור והוא לא בהכרח חייב להיות היי אנד אשר מורכב ממגנזיום, קרבון וכו'..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...