Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב מיד 2, באמת מסוכן?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המ... שלום וערב טוב (:

לבסוף ההורים שלי החליטו שהם לא רוצים לקנות רכב חדש, אז הם חשבו אולי על רכב מיד 2 למשל, אבל הם פוחדים מכל מיני עקיצות למיניהן.

אז אני מברר בשבילהם, האם יש סיבה מסויימת שאנשים מוכרים רכבים טובים יחסית במחירים יחסית נמוכים, כאילו, בטח יש שמה עוקץ, מה זה יכול להיות? תמיד קנינו רכבים מליסינג, והם די חוששים מכל עניין יד 2 וכו.

אז, רציתי לדעת, האם באמת יש סכנות רבות, האם אפשר לקנות רכב כזה בבטחה? (ד"א האתר yad2 לדוגמא) ומה הסיכונים הכרוכים בכך.

ד"א, איך הולך התשלום? כל הכסף בצ'ק בנקאי או משהו?

פורסם

לא הבנתי. אתה מתכוון לרכבים מהאתר יד 2? יש שם אנשים פרטיים שמפרסמים.

אפשר לשלם בהמחאה בנקאית או מזומן. רצוי המחאה. יש עמלה על זה.

אם מצאת רכב שמוצא חן בעיניך, קח אותו לבדיקה. בסוף זה ישתלם לך.

פורסם

ברכישה של רכב יד-שניה אפשר לרכוש מכונית נפלאה ממוכר ישר, ואפשר ליפול על מכונית הרוסה ממוכר שקרן.

המשפט הזה נכון (להפתעתם של הוריך) גם כשרוכשים מכונית מחברת ליסינג.

 

בראש דף הפורום תמצא דיון דביק על רמאויות שכיחות במכירת רכב משומש. קרא אותו ותלמד רבות על הדרכים להתגונן.

פורסם

הבעייה בפרטי [לפי ההורים] זה שאין שום אחריות על הרכב, שלא כמו בלסיניג שאחרי זה מתקנים באחריות את הרכב.

כמה עולה בדיקה במוסך על רכב שרוצים לקנות [כל פרט ופרט, לראות שלא נדפקים]

פורסם

לינקים למתקשים:

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=12137

 

קח את הזמן, תקרא, ואם אתה רוצה, אתה אפילו יכול להדפיס.

 

אתה עלול להידפק בכל מקום, בליסינג, בטרייד-אין, במכירה פרטית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך זה מעודד, אבל תודה רבה, אני אביא את זה להורים שלי לקריאה! (-:

אבל סה"כ, אם עושים את הכל טוב ונכון, הסיכוי להדפק, הוא נמוך/אפסי, נכון?

פורסם

ברור שיש אלמנט של סיכון אבל גם בקניית רכב חדש אין לך ביטחונות שהיבואן לא יפשוט את הרגל יום לאחר ששילמת לו את כל הכסף ושלא תקבל מכונית לימון.

 

אם אתה נזהר ובודק טוב רוב הסיכויים שתתוכל לקנות רכב שמור וטוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על מנת לסנן בזריזות ואולי לא בשיא היעילות, אם יש לך ספק קל שבקלים לגבי המוכר, תגיד יפה תודה ולהתראות, יש עוד רכבים כמו שלו.

פורסם

צריך להיזהר,תיקחו את הרכב לבדיקה,לא לוותר על בדיקה!

תיקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה שאתה מכיר(או ההורים) בלבד.

יש שם הרבה נוכלים מנסיון.

וגם אני מנסה למכור אופניים דרך האתר הזה אתה בכלל לא מבין כמה נוכלים שחושבים שאני ילד קטן מנסים לעבוד עלי.

בדיוק היום הציעו לי "שעון זהב נדיר" :| בתמורה לאופניים(ששוות 13K)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ושלא תקבל מכונית לימון

סליחה על הבורות, אבל מה זה מכונית לימון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

 

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סליחה על הבורות, אבל מה זה מכונית לימון?

 

זו מכונית שבעליה מרגישים בפה טעם חמוץ של לימון שהאכילו אותם. אקסמפלר שלא מפסיק להתקלקל ומיסב לבעליו רק עגמת נפש.

פורסם
על מנת לסנן בזריזות ואולי לא בשיא היעילות, אם יש לך ספק קל שבקלים לגבי המוכר, תגיד יפה תודה ולהתראות, יש עוד רכבים כמו שלו.

לא תמיד...

בריאות לכולם!

פורסם
לא תמיד...

 

טוב, שלך לא דוגמא, אבל אתה לא נראה נוכל, אמרת שאתה נראה אשכנזי מארץ האשכנזים. (או שזה לא אתה?)

פורסם

זה לא אני, אבל אני עדיין לא נראה נוכל (ואני לא!), מצד שני, בקניית כל רכב גם מאדם ישר ואמין, אין לדעת מה יקרה אחרי חודש, אפשר רק לקוות.

בריאות לכולם!

×
×
  • תוכן חדש...