Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות חרטו לי על הדלת ברכב אני מציין רכב שחור טריוס 2007 חדש לאחר החריטה כמובן פניתי מהר

לתיקון אמרו לי תמלא את זה בטוש כזה וזהו האוטו חזר מהתיקון וזה נראה מגעיל אפילו רציתי לדעת האם אפשר

לצבוע את הדלת מה יהיו השלכות של זה מה עושים במצב כזה תעזור לי האוטו חדש חדש 3 חודשים אצלי לא רוצה

שיהיה מכוער יש לי איתו עוד קצת זמן

פורסם

בד"כ לא צובעים דלת שלמה ,צובעים את אחד החלקים שבו קיים הליקוי .

יש פס באמצע הלדת בערך לרוב הרכבים היום אז צובעים או למטה או למעלה תלוי איפה החריטה בוצעה. למה עשו לך בטוש? היית הולך למוסך ומבקש טיפה צבע עם מברשת קטנה (כמובן לפי הצבע של הרכב שלך) וזה היה יוצא יותר נורמאלי.

פורסם

לדעתי צודק, אתה תבזבז המון כסף כשאתה רוצה שהרכב יהיה מושלם, ובבוקר מתעורר עם מכה או שריטה חדשה!

מניסיון תיקון מינימלי מספיק!

זה אחד מחוקי מרפי לדעתי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...