Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמץ לך ברווז מרוץ !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בתהליכי הקמה של עמותה שמטרתה מלחמה בתאונות הדרכים (קצת חבל לי אבל התיזמון של ההשקה מצוין...)

המטרה הראשונה של העמותה היא מימון קורסי נהיגה מתקדמת לנהגים חדשים וצעירים (קבוצה הנחשבת באופן מסורתי למסוכנת ביותר) וכן יצירת הד תקשורתי וחברתי על מנת להגביר את מודעות הציבור לחשיבות הנושא.

גיוס הכספים למטרות העמותה יערך על ידי מרוץ ברווזים בנהר הירקון (כן כן :)

לכל אדם או חברה תיהיה את האפשרות לאמץ ברווז אחד (או יותר כמובן) בעלות של 25 ש"ח בצורה מקוונת.

האתר נמצא כרגע בפילוט והייתי שמח לשמוע קצת תגובות על הרעיון, האתר ומה עוד צריך לעשות.

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה

http://www.israelduckrace.com

main-logo.jpg

...Spead is nothing without Control

פורסם

רעיון טוב, הכספים לאן ילכו?

לא הבנתי תקטע *** תקטע = את הקטע *** עם הברווז, סתם בחרתם חיה שרירותית או שיש רעיון מאחורי הבחירה דווקא בברווז.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

בניגוד לגרבילי צעצוע, ברווזי צעצוע צפים, ולכן יכולים להתחרות בירקון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני כבר מזמן אמרתי שמכיון שהאגרות גם ככה יקרות, אז לא נורא אם נוסיף עוד איזה 300 שקל (השאר יסובסד ע"י המדינה כמובן), ונקבל אחת ל 3 שנים , במקום 3 ימי ביזבוז ומבחן משעמם שנקראים "נהיגה מונעת" או ווטאבר, נקבל יום אצל ראם סמואל.

יותר מזה, לדעתי אפילו יש צורך לעשות חוק, שכל מי שעבר טסט, צריך לעשות קורס נהיגה לפני קבלת הרישיון. אולי אפילו לפני הטסט ..

פורסם

למרות שמיבחינת אמא שלי אני דיסלקט (בגלל שזה שקבע שאני נורמאלי, אישפזו אותו)

לא הבנתי כ-ל-ו-ם

לא את הכותרת

לא הת פשר הקמת המועדון (לא מספיק לכם מועדון PSI ?)

לא מה בסופו של דבר יצא מזה ?

למה שמישהו יתקצב את זה (ולא הבנתי מה זה זה ?)

למה ניבחר דוקא ברווז ולא ארנב או חרגול?

מה התורם יעשה עם החיה הניבחרת , יאמץ אותה ? (זה טמגוצ'י ?)

בכל אופן שיהיה בהצלחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחרי המרוץ יצאו ברווזים שריריים

:)

הכותרת "אמץ לך ברווז מרוץ" היא בגלל הקונוטציה המצחיקה והמושכת - הרבה צפיות לנושא ויצירת עניין.

בכל אופן, נבחירה בברווז היא אכן בגלל היכולת שלו לצוף - אם אם לא צפים הם לא יוכלו להתחרות המרוץ.

זהו אינו מועדון אשר קשור לאחת מחברות הרכב, זוהי עמותה - מוסד אשר כל כוונתו לקדם את מטרותיו החברתיות (קורסי נהיגה מתקדמת באירוע זה) ללא קשר להשתיכות חברתית או מוטורית.

בסופו של דבר אנו מקווים לגייס מספיק כסף על מנת לאפשר סיבסוד קורסי נהיגה מתקדמת לכמה שיותר נהגים חדשים, צעירים ומבחינתי גם מבוגרים - הכל שאלה של תמיכה.

מי שיתקצב את הפרויקט זה הקהל הרחב - על ידי אימוץ ברווז כל אחד תורם בעצם סכום זניח יחסית למען המטרה. כמובן שישנם תורמים מוסדים אשר תורמים סכומים גדולים יותר אבל היה חשוב לנו לתת לכל אחד את האפשרות לתרום.

האימוץ מודגש בגלל שהברווז לא נשאר ברשות המאמץ ואין הוא מקבל אותו הביתה לא לפני המרוץ ולא אחריו - הברווז נשאר ברשות העמותה אלא אם כן ניצח ואז יקבל אותו הזוכה הביתה.

מעניין אותי לדעת האם קראת את המידע שיש באתר ועלו כל השאלות או שהסתפקת בטסקט שבדף הראשי ?

תודה מראש.

banner1.jpg

פורסם

ח"ח על ההשקעה .

ועכשיו להערות :

1. לדעתי ה"ברווז מרוץ" או ליתר דיוק המילה מרוץ עצמה לא מתאימה כחלק מהשם העמותה, רק בהזכרת שם העמותה שבסופה (ודווקא בסוף המילה האחרונה נחרטת יותר טוב בראשו של השומע) תקבל "תגובה שלילית" או או התייחסות בגלל הקשר השלילי בין מרוץ ותאונות דרכים , מה שגם אתה קורא בעצם לאימוץ "ברווז מרוץ" (ברווז=נהג) כך שאפילו בתת מודע זה לא יסתדר טוב (אגב אני לא פסיכולוג אך זו דעתי)
  2. "אמץ ברווז מרוץ עכשיו" , עדיין לא נשמע טוב גם אחרי כניסה לקישור ההתרמה
  3. העמותה אמורה להראות רציניות במינון הנכון, ולדעתי האתר נמצא מתחת לרמת הרציניות המינימלית הדרושה כשמדובר בדבר כל כך חשוב שנוגע לכל בן אדם שחיי במדינה .

שיהיה בהצלחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הי.

תודה על ההערות.

שם העמותה הוא "יזמות חברתית" ולא "ברווז מרוץ" את השם הזה בחרנו רק לארוע הספציפי הזה וכדי ליצור עניין אצל השומע. אבל נשקול שוב את משמעות השם.

כל העמוד של ההתרמה הוא משהו מאוד זמני, בקרוב תהיה שם חנות אלקטרונית ממש ולא דף עם לינק בודד - הקמנו את הדף הזה כדי שהאתר יהיה פעיל בינתים (למי שלא יכול לחכות) ולכן גם מספר הברווזים שאומצו עד כה אינו מתעדכן - הוא מחובר לחנות ולא לדף הבודד.

כאשר אתה כותב שהאתר אינו רציני- אתה מתכוון שהוא לא מעוצב ברמה מספיק גבוהה או שהעיצוב אינו מספיק מכובד ורשמי?

תודה על ההתיחסות

\אדם

פורסם

אם כבר, תקרא לזה "אמץ לך ברווזריז" או משהוא כזה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...