Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם אפשר לצבוע את המנורות h7 בכחול אם טוש אולי ?...

ואם לא מהם האופציות להשתמש במנורה איכותית ולהפוך אותה לכחולה?..

פורסם

1) לא יודע, אם לצחוק. לא, אי אפשר.

2) אין, וגם אין נורות כחולות איכותיות, כי זה מוריד את עוצמת האור.

3) זה המקום של הערה צינית מאוד, הקשורה להמצאות אנשים ששואלים שאלות כאלה, בכביש הציבורי.

פורסם

יש לי שאלה דומה, וחבל לפתוח נושא חדש, אז אשאל כאן.

אני לא מוצא בקליות שקופות/שחורות לרכב שלי. האם ניתן להשחיר בקליות בצורה כלשהי ??

פורסם

כן, ניתן. מצפים אותן בשכבה דקה של סוג של פלסטיק שקוף מושחר.

מוריד מהן את היעילות בהרבה.

בקליות שקופות עם כיסוי נורה בפנים - הרבה יותר טוב.

פורסם

מאוד חכם אתה אני רואה אהה ממש ד"ר לצבעי חוץ הרכב נקרא לך קוסמטיקאי לעיצוב הרכב בנוסף תתפלא אבל אני ראיתי מישהו שצבע h7 עם לורד ונוסע עם זה אז אמרתי אולי יש עוד אופציות?

פורסם
1) לא יודע, אם לצחוק. לא, אי אפשר.

2) אין, וגם אין נורות כחולות איכותיות, כי זה מוריד את עוצמת האור.

3) זה המקום של הערה צינית מאוד, הקשורה להמצאות אנשים ששואלים שאלות כאלה, בכביש הציבורי.

בזמנו כשקיבלתי רישיון והתלהבתי מהרכב של אבא, הוצאתי את המנורות הראשיות מהרכב וצבעתי עם טוש מחיק של מורים, בצבע כחול ואכן היה אפקט מצויין, כמה שזה נשמע מצחיק!

וגם אני זוכר חבר שלי מהצבא הביא לי מנורות חניה רגילות לגמרי, אבל עליהם מתוח גומי כמו קונדום בצבע כחול, והמנורה האירה בכחול עדין.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
1)

זה התפקיד שלי להעיר פה את ההערות [ולהימחק אחר כך]

ולשואל המקורי - אם אתה בענין של להשקיע - בחנויות של תחביבים יש צבעי זכוכית, מין בקבוקונים קטנים של צבע שאתה מורח עם מכחול דק על הנורה וזה נותן לה את הגוון המתאים.

רק שתי הערות לשיטה הזו [ובכלל - לשיטות של צביעת הנורה באמצעים ביתיים חאפריים]:

1. נורה שדולקת לאורך זמן מתחממת מאוד, סיכוי טוב שעם החום הרב הצבע ישחרר כימיכלים שיפגעו לך ברפלקטור, והחלפה של רפלקטור או פנס יקרה משמעותית מעלות של נורה צבעונית מקורית.

2. צביעה של נורה רגילה לעולם תפחית מעצמת ההארה שלה, נורות צבועות מקוריות באות מראש עם עצמת הערה מספיקה, כך שהצבע לא יפגע בעצמת ההארה הסופית שלהן, כך שאתה צובע בעצמך - אצה למעשה פוגע בשטח הנראה שלך כשאתה נוהג בחושך.

רון.

-ובכנות, לצבוע נורה עם טוש מתאים לגיל 16, כשנורה צבעונית אמיתית עולה פחות מ200 שקל לזוג חבל בכלל על המאמץ-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
כן, ניתן. מצפים אותן בשכבה דקה של סוג של פלסטיק שקוף מושחר.

מוריד מהן את היעילות בהרבה.

בקליות שקופות עם כיסוי נורה בפנים - הרבה יותר טוב.

מהי שם אותה שכבה של פלסטיק מושחר? איפה קונים ואיך מצפים את בקליות?

פורסם

תמיס על הנורה נייר צלופן :lol:, זול יוצא בסוף יקר ומה שיקר יוצא זול. מה הבעיה לקנות לד כחול??

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הבעיה שהלד לא פולט אותה כמות אור כמו מנורה אור דרך! אני בספק עם לד,או אפילו לדים יאירו לו את הדרך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למה כי כל המנורות שמכורים הם מנורות מעפנות שנשרפות אחרי שבוע. שמתי לב שכל המנורות עם צבע פשוט שהוסיפו על המנורה לכן חשבתי לקנות מנורה איכותית ולצבוע אותה?...

אז אם כך האופציה קיימת ...

פורסם

הנורות של "פיליפס" ו-"אוסרם" שהציעו פה, הן אינן נורות צבועות, על הנורה של אוסרם אני ממליץ בחום(לא של הנורה :wink: ).

בקשר לנורות הצבועות חבל להתעסק איתן, מאחר והן אינן תיקניות, עוצמת התאורה חלשה ואינה ממוקדת/ממורכזת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קנה לד כחול לנורת חניה, יש נורת לד שמורכבת מ4 לדים וזה לדעתי מספק מספיק אור.

ולנורה הרגילה קנה OSRAM COOL BLUE או את התואם של חברת PHILIPS.

לצבוע מנורה, מה זה השטויות האלה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...