Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית , אני רוצה להודות לכל חברי הפורום , מזה זמןרב שאני מעיין בפורום ומשכיל ופותר המון תקלות ברכבי וברכבים של חברים , רק בשבוע האחרון כשבאמת לא מצאתי מידע בנושא שהייתי צריך לטפל אז נרשמתי .

ועכשיו לבעייתי הנוכחית ,

ברשותי שרייד 88 אוטומטית , יש לה מזגן מקורי , אך בספר טיפולים שהורדתי לא מצאתי כל מידע על המיזוג .

כשאני לוחץ להפעלת המזגן לא קורה כלום , רק הנורה הכחולה דולקת , כשאני מחבר + ישירות מהמצבר למדחס אז המדחס נתפס והמזגן ממש מקפיא ! .

שאלתי היא , האם מישהו מכיר את הבעייה ? לפי דעתי זה איזה ממסר , איפה יכולה להיות הבעייה ובאיזה מקום פיזי ברכב ?

שאלה נוספת , אם אני יחבר מפסק עם מתח עוקף ישירות עד למדחס ואפעיל אותו כשאני רוצה קירור , אז בעצם המדחס יפעל כל הזמן , ובאמת יקרר אבל זה יכול להזיק למזגן ? אני צודק או לא ?

תודה מראש על העזרה . :-P

הרגשתי צרפתיה

והייתי עם איטלקיה זמן מה

ניסיתי גם יפנית, ואפילו קוריאנית .

אבל לבסוף התאהבתי בגרמניה!

פורסם

אין לספק מתח ישירות למדחס, המאייד יקפא והמדחס יכנס לוואקום - במצב זה, לא חוזר שמן למדחס והוא ינזק.

יש לרכבים האלו קופסת פיקוד למזגן וממסרים, מערכת החשמל למזגן ברכב זה יחסית מסובכת, והמלצתי לך לחפש חשמלאי/מזגניסט טוב.

פורסם

הזרם החשמלי אל מדחס המזגן עובר דרך כמה הגנות לשמירה על כל מע' המיזוג כטרמוסטט, למניעת הקפאון ומתג לחץ (טרינרי) לנתוק המדחס אם לחץ המע' גבוה מדי או נמוך מדי. כמו כן מתג הלחץ מפעיל גם את מאורר/י הרדיאטור ומעבה המזגן ובהפעלת מדחס ישירה המאורר/ים לא יפעלו ואז יעלה לחץ גז המזגן גבוה מדי וללא כל הגנות. יתכן גם שהתקלה קטנה כגון נתיך (פיוז) שרוף או חיבור חשמלי פגום.

קבל את עצת קודמי ופנה למזגניסט טוב.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...